هر دوتاشون شیک هستند
سفید جوان پسند تر
شکلاتی رسمی تر
هر دوتاشون شیک هستند
سفید جوان پسند تر
شکلاتی رسمی تر
اگه در کل بخواهید انتخاب کنید کدوم رو انتخاب میکنید؟؟؟؟، البته انتخاب به خانم یا آقا بودن هم ربط داره
دوستان دیگه هم نظر بدن لطفا
من سفید رو انتخاب میکنم ولی چون نمیشه جاهای رسمی بردش شکلاتی رو گرفتم
اقا و خانوم هم نداره![]()
سفید قشنگه من که دوسش دارم![]()
یعنی قبل از خرید میشه کلیدها رو تست کرد؟ آیا با یه بار لمس کلیدا چیزی مشخص میشه؟
دوستانی که مدا i5 این محصولو دارن عملکردش در هنگام کار با نرم افزارای گرافیکی و رندر کردن چجوریه؟
آخه من اهل بازی نیستم فقط هدف من بیزینسه و بنا به نیاز احتیاج به 3d max دارم و نهایت خواسته من هم رندر کردن مناسبه که اگه i5 کار منو راه بندازه دیگه همه چی حله
ممنونم از نظرت و پیشنهاداتی که در این زمینه ارائه می دید![]()
سلام ..... خدمت دوستان عزیز عرض کنم من لپ تاپ را از مغازه آی کامپیوتر طبقه همکف پاساژ پایتخت گرفتم. مغازه دار می گفت که رنگ قهوه ای آی 7 را هم داره و اون مدل بک لایت داره .... دیگه را ست و دروغش را نمی دونم
من رنگ سفیدش را بیشتر دوست دارم ... رنگ قهوه ایش هم خوب بود اما اثر انگشت روش می موند
من چندتا مشکل دارم. اول اینکه نمی تونم توی این باکس با اینتر برم خط بعد و نمی دونم مشکلش چیه ...... مشکل مهم با لپ تاپ اینه که دکمه هواپیما که مخصوص خاموش و روشن کردن وایرلس هست کار نمی کنه ....... ولی نرم افزاری کار می کنه ............... مشکل دوم سرعت بسیار زیاد تمام شدن شارژ لپ تاپ هست. حدود 2 ساعت فقط!!!!!!!!!!!!!!!!!! من کار خاصی نمی کنم. دو شبه لپ تاپ را خریدم و فقط دارم برنامه ها را چک می کنم.... الان ارور تمام شدن باتری اومد. یعنی بعد از فول شدن باتری فقط یک ساعت بهم جواب داد.... آخه چرا ؟؟؟ یعنی باید ببرم گارانتی ؟؟؟؟؟
در مورد سی دی رام هم من صدای غیر عادی ای نشنیدم و با صدای خیلی کم سی دی را می خونه. رایت را هنوز تست نکردم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)