تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 59 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

البته توی این نسل یک تکنیک ضد ه.ک بسیار قوی به نام کلود قراره به کمک کنسولهای نسل بعد بیاد که از قرار معلوم رسما ما پایرسی خورها رو بیچاره مکینه!میبینم روزی رو که توی انحمن کنسولهای نسل بعد با این گرونی دلار مگس هم پر نمیزنه...البته اگه همین درد مشابه سر PC نیاد
    حرفت كاملا درسته مهدي.....
    ولي تو اصلا فكر كن كلود هم در كار نبود.....باز هم رشد كيفي شديد بازيهاي آنلاين فقط آفلاين بازي كردن رو تبديل به يه پول هدر دادن در مورد خريد كنسول مي كنه :

بازي titanfall كه مال xbox و pc هست و بهترين بازي كنسولي نمايشگاه شد (و نزديك 70 ...80 تا جايزه برده) تمام آنلاين هست
    بازي destiny بازي جديد بانجي كه شاهكاره تقريبا تماما آنلاين هست
    بازي division تماما انلاين هست
    بازي fable legends تماما انلاين هست
    بازي crew تمام آنلاين هست
    و ..........

حالا اگه قسمت آنلاين خيلي از بازيهاي پيش رو رو كه تقريبا كمي از آفلاينشون ندارن و گاها خيلي هم جذابترن(از forza گرفته تا kill zone و ryse و killer instinct و ....) اضافه كنيم ارزش داره واسه چند تا تجربه آفلاين بريم كنسول بخريم؟؟؟؟

+

پس حتما در كنار كنسول يه نت خيلي خوب هم نياز داريم و گرنه خودمونو از بيش از 50 درصد نسل بعد محروم كرديم

.

2. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

آره نسل بعد شروع قوت گرفتن بازی های آنلاین یا دقیق تر بگم بخش آنلاین یک گیم هست ،تازگیام EA گفته بود که تصمیم داره دیگه به سمت بازی های آفلاین نره و رو آنلاین سرمایه گزاری کنه ...

ولی خب حالا فرض کنیم مشکل مالی نباشه دیگه مشکل نت که صدر در صد هست ...

4. 8 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

Wii U
    PC هم هیچ وقت نیمتونند جلوی کرک شدن بازیهاش رو بگیرند مرگ اینکه کلا براش بازی تولید نکنند
    البته فکر کنم این کلود بهانه خوبی بشه برای سازندها تا بیان یه سیستم به این اسم ولی به کام DRM رو برای PC پیاده کنند...چون بعید میدونم یه باز تاپ مولتی یلتفرم روی کنسولها با سیستم کلود با اونهمه دردسر بیاد ولی ولی روی PC با یه قفل معمولی که راحت بره تو گلو
    حرفت كاملا درسته مهدي.....
    ولي تو اصلا فكر كن كلود هم در كار نبود.....باز هم رشد كيفي شديد بازيهاي آنلاين فقط آفلاين بازي كردن رو تبديل به يه پول هدر دادن در مورد خريد كنسول مي كنه :

بازي titanfall كه مال xbox و pc هست و بهترين بازي كنسولي نمايشگاه شد (و نزديك 70 ...80 تا جايزه برده) تمام آنلاين هست
    بازي destiny بازي جديد بانجي كه شاهكاره تقريبا تماما آنلاين هست
    بازي fable legends تماما انلاين هست
    بازي crew تمام آنلاين هست
    و ..........

حالا اگه قسمت آنلاين خيلي از بازيهاي پيش رو رو كه تقريبا كمي از آفلاينشون ندارن و گاها خيلي هم جذابترن(از forza گرفته تا kill zone و ryse و killer instinct و ....) اضافه كنيم ارزش داره واسه چند تا تجربه آفلاين بريم كنسول بخريم؟؟؟؟

+

پس حتما در كنار كنسول يه نت خيلي خوب هم نياز داريم و گرنه خودمونو از بيش از 50 درصد نسل بعد محروم كرديم

.
    مراد جون مشخصه که صدات از جای گرم در میادا،دست ما رو هم بگیر
    من یکی که 50 درصد که سهله به 25 درصد لذت بازی هم راضیم به شرطی که بتونم بگیرمش
    چون 250 هزار تومن برای یه بازی واقعا از توان من یکی(و احتمالا 98 درصد جامعه امروز ما) خارجه مگه اینکه یا وام بگیرم یا اختلاس کنم
    تازه اون نت عجیبی و غریبی که توی این مملکت هزینه سالیانه_ش کم از دیه قطع نخاع نداره به کنار

6. 7 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

البته فکر کنم این کلود بهانه خوبی بشه برای سازندها تا بیان یه سیستم به این اسم ولی به کام DRM رو برای PC پیاده کنند...چون بعید میدونم یه باز تاپ مولتی یلتفرم روی کنسولها با سیستم کلود با اونهمه دردسر بیاد ولی ولی روی PC با یه قفل معمولی که راحت بره تو گلو
    از اونجایی که PC کنسول نیست و همواره و تحت هر شرایطی میشه هر برنامه ای رو بر خلاف کنسولها روش اجرا کرد . سازندگان هر کاری هم که بکنند باز هم بازیهاشون به راحتی کرک میشه .
    مگر اینکه مایکروسافت بیاد مثل یک کنسول بازی کاری کنه که برنامه های ساین نشده روی ویندوز اجرا نشند ! اون وقت چی میشه ؟ خودشه که ورشکست میشه به خصوص با وجود رقبای قدرتمندی مثل اوبونتو و لیان و ...
    از اونجایی که مایکروسافت در زمینه بازیهای کامپیوتری و به طور کل تمام نرم افزارهایی که روی PC هستند و تولید خودش نیستند هیچ سود و منفعتی نمیبره ! پس در نتیجه گور پدر تولید کننده . ضرر محصولات خودش رو هم به جون میخره که ویندوزش و پشت بندش مایکروسافت آفیس و ویزیو و ویژوال استودیو و ... که اصل سود کمپانی روی اونها هست رو از دست نده .

کنسول به کل داستانش فرق میکنه ، هر بازی که برای یک کنسول ساخته میشه شرکت تولید کننده باید در قبال اون بازی SDK و Development Kit بازی رو بخره ، اگر بازی روی لایو یا PSN فروخته باشه بخشی از سود فروش مال مایکرو هست و ... پس روی کنسول میاد سیاستی پیاده میکنه که نرم افزار ساین نشده اجرا نشه که همین سیاست هم با اومدن کنسولهای اندرویدی (که در راه هستند) و کنسولهای غولهای سخت افزاری مثل انویدیا خیلی دوام نمیاره .

یعنی خفن ترین سیستم ضد کرک دنیا هم که نوشته بشه و اصلن نیاز مداوم به اتصال به سرور شرکت سازنده داشته باشه برای اجرا و هزار و یک مدل قفل و زهر مار دیگه میشه با یک شبیه ساز سرور شرکت تولید کننده دخلش رو آورد . همین کار رو البته با کنسول ها هم میشه کرد ولی قبل از همه چیز نیاز به Jailbreak و اجرای برنامه های ساین نشده هستش .

8. 9 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد جون مشخصه که صدات از جای گرم در میادا،دست ما رو هم بگیر
    من یکی که 50 درصد که سهله به 25 درصد لذت بازی هم راضیم به شرطی که بتونم بگیرمش
    چون 250 هزار تومن برای یه بازی واقعا از توان من یکی(و احتمالا 98 درصد جامعه امروز ما) خارجه مگه اینکه یا وام بگیرم یا اختلاس کنم
    تازه اون نت عجیبی و غریبی که توی این مملکت هزینه سالیانه_ش کم از دیه قطع نخاع نداره به کنار
    نه بابا چه جاي گرميمنم از اين پولا ندارم داشته باشمم اونقدر خرج دارم كه اصلا هزينه كردن واسه اينجور چيزا اصلا حيف و ميل كردن پول

من فقط در صورتي كه : كنسول هك بشه و بتونم بازيشو با هزينه كم بخرم و البته قيمت نت هم تا حدي معقول بشه كه مثلا 512 اش بشه اندازه 128 الان اونوقت به سمت نسل جديد ميرم(حالا شايد در بدترين شرايط كلا نتش رو هم بي خيال شدم) در غير اينصورت حركت به سمت نسل بعد كنسولي به نظر من واسه 90 ايراني ها عاقلانه نيس(هم از لحاظ قيمت و هم تجربه ناقصي كه به دست ميارن )

.
    Last edited by halflife g; 30-08-2013 at 16:26.

10. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض نگاهی به معماری و قدرت پردازنده ایکس باکس وان

دیروز طراحان چیپ های مایکروسافت در یک کنفرانس خبری به توضیح معماری و قدرت پردازنده ایکس باکس وان پرداختند. طبق گفته این کارشناسان، در طراحی این چیپ جدید علاوه بر قدرت پردازش به ایمنی در برابر بالا رفتن بیش از حد دما در حین انجام محاسبات سنگین توجه ویژه ای شده.

وقتی مایکروسافت در سال ۲۰۰۵ ایکس باکس ۳۶۰ را عرضه کرد، به دلیل مشکل داغ شدن و سوختن پردازشگر و آداپتور مجبور به تعویض تقریباً ۵۰٪ کل محموله تحویلی اولیه خود گردید. این بحران که برای مایکروسافت حدود ۱.۱ میلیارد دلار آب خورد، به دلیل طراحی نامناسب پرداشگر آن دستگاه بود. (آیا از عکس زیر خاطره ای دارید؟)اما حالا که مایکروسافت با مسائلی نظیر فروش پایین ویندوز ۸ و تبلت های سرفیس دست و پنجه نرم می کند، دیگر جایی برای اشتباهات این چنینی نیست.

پردازنده جدید ۳۶۳ میلیمتر مربع مساحت داشته و بر پایه معماری ۲۸ نانومتری تولید شده. در مقایسه با پردازنده های نسل چهارم اینتل با کد هاسول که بر پایه معماری ۲۲ نانومتری تولید می شوند، ابعاد این پردازنده اندکی بزرگتر است، اما با توجه به وجود ۵ میلیارد ترانزیستور، یک میکروپروسسور، پردازنده گرافیکی و ۴۷ مگابایت حافظه که همگی قرار است در معرض سنگین ترین محاسبات قرار گیرند، این اندازه در واقع بسیار کوچک می نماید.

این پردازنده ۶۴ بیتی که دارای ۸ هسته پردازشی است، توسط جدیدترین تکنولوژی شرکت AMD موسوم به Jaguar تولید می شود. پردازنده مذکور می تواند در مواقع نیاز برای کاهش مصرف انرژی و پایین آوردن حرارت، اقدام به خاموش کردن قسمت های مختلف خود کند.

پردازنده گرافیکی این چیپ دارای ۱۵ هسته پردازشگر ویژه است که توانایی انتقال اطلاعات با سرعت ۲۰۰ گیگابیت بر ثانیه را دارا هستند. واحد صدای این چیپ هم خود به تنهایی دارای ۲ هسته پردازشی است.

اما پردازنده ایکس باکس وان تنها قطعه به روز رسانی شده این کنسول نیست. کینکت نسل دوم، خود دارای یک پردازنده مجزا و همچنین روشی کاملا جدید برای درک محیط اطراف است.

به کمک تکنولوژی یک شرکت کانادایی، کینکت جدید از فرایندی به نام "Time of flight" برای سنجش مقیاس اشیایی نظیر بدن انسان استفاده می کند. پردازنده اختصاصی کینکت نیز وظیفه افزایش سرعت و دقت محاسبات را بر عهده دارد.

به لطف این موارد، کینکت ۲ قادر است اشیایی به کوچکی ۲.۵ سانتیمتر را نیز تشخیص دهد و به گفته یکی از مهندسان مایکروسافت، کینکت ۲ حالا قادر به تشخیص جهت و نوع حرکت مچ دست یک کودک خردسال نیز خواهد بود و تمام این اطلاعات پردازش شده در کمتر ۲۰ میلی ثانیه به ایکس باکس وان منتقل می شوند. این زمان در مقایسه با زمان ۹۰ میلی ثانیه ای کینکت ۱، ۴۵۰ درصد سریع تر است؛ بهبودی بسیار چشمگیر.

سایر جزئیات تا زمان عرضه عمومی ایکس باکس وان پوشیده خواهد ماند.

narenji.ir

12. 9 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این نسخه استاندارد Xbox one رو من میخوام بگم دختر داییم از آمریکا واسم پیش خرید کنه .خواستم بدونم :

1 - اون فیفا 14 به صورت دیجیتالی و فول دانلود روش هست یا نه؟
    2 - بعدا که دختر داییم کریسمس بیاد ایران واسم کنسول رو بیاره گمرگ بهش گیر نمیدن؟

لینک آمازون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هیچی دیگه ...سابیدیم به ا َلــَک : دی
    به حدی برای این بازی هایپ شدم که حاضرم هر هزینه ای رو متقبل شم!
    برا خودم متاسفم !: دی

16. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

هیچی دیگه ...سابیدیم به ا َلــَک : دی
    به حدی برای این بازی هایپ شدم که حاضرم هر هزینه ای رو متقبل شم!
    برا خودم متاسفم !: دی
    رو PC تایید شده ، بازم PC خیلی ارزونتر درمیاد قیمت CD-KEY و خود بازی رو برای کنسول های نسل بعد مقایسه کنیم ....PC صرفه تر هستش .....

خوب شد تا خرخره آپگرید کردمش وگرنه به زرص قاطع محروم میشدم از نسل بعد ، همونطور که بالا گفته شد خریدن کنسول و اوریج خور بودن ....کار 90درصد گیمرای مملکت ما نیست !
    Last edited by mjorh; 31-08-2013 at 10:26.

18. 6 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

همونطور که بالا گفته شد خریدن کنسول و اوریج خور بودن ....کار 90درصد گیمرای مملکت ما نیست !

بود،با این قیمتای شخمیه الان دیگه نیست..............

20. 5 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •