اقا من یه مرحله هست هر چی با ولف میجنگم نمیمیره ! لعنتی با هر چی که بگید رفتم تا به دژ حمله کنم و دیوارو بشکونم سریع با مجنیقی که بالای برج هست و خلاصه کمان دار زنبورکی دفاع میکنه
اقا من یه مرحله هست هر چی با ولف میجنگم نمیمیره ! لعنتی با هر چی که بگید رفتم تا به دژ حمله کنم و دیوارو بشکونم سریع با مجنیقی که بالای برج هست و خلاصه کمان دار زنبورکی دفاع میکنه
سلام
آره اگه میشه به من بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
are man mikham baram befresti
ترینر کدام نسخه را میخوای؟
[b]سلام دوستان من بدنبال بازی stronghold warchest میگردم اگر کسی این بازی رو داره یک اطلاعی بده خیلی برام مهمه
[/b]
دوستان عزیز من به این بازی علاقه زیادی دارم ولی از وقتی از پی سی دور افتادم و لب تاپ گرفتم دیگه سراغش نرفتم.ولی الان که این تاپیو دیدم هوس کردم .میخوام ببینم که بازی استراتژیک اونم استرانگ هولد یک واسه لب تاپ ضرر داره یا نه
میگن جنگهای صلیبی 3 هم اومده اگه درباره اونم توضیح بدین ممنون میشم.
چهارشم هم اومده...
شما خیلی عقبی..........!!!!!!!!
کمک ..... . دیروز 4 رو نصب کردم . حتی 3 تا مرحله اش رو هم سه سوت تموم کردم ولی توی مرحله چهارم گیر کردم . بیخیال شدم و اومدم کاستوم گیمش رو آوردم ببینم لورد های جدیدش چطورین . چون حال و حوصله بازی کردن رو نداشتم خارج کردم و اومدم که از ترینر استفاده کنم . فکر میکردم چون آپدیت شده قبلیش هست پس باید ترینر قبلی هم بهش بخوره . یه مقداری باهاش ور رفتم وقتی دیدم نمیشه سیستم رو خاموش کردم . الان هر کاری که میکنم هیچکدوم از دو تا فایل اجرایی نمیان . چی کار کنم ؟
جدید ترین ورژنش چی هست
من تا ورژن 3 بازی کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)