آقای کریمی پور provision لطفا در مورد فورمت فایلهای video که مدل T7 در حال حاضر با firmware فعلی پخش میکنه توضیح بدین .ممنون.
آقای کریمی پور provision لطفا در مورد فورمت فایلهای video که مدل T7 در حال حاضر با firmware فعلی پخش میکنه توضیح بدین .ممنون.
سلام جناب پرو ویژن .... میخواستم بدونم Set Top Box های جدید رسیدن ؟؟؟؟
ممنون
راستی یه سوال آیا شما تله تکست فارسی رو می تونین ببینین؟
ضمنا دوست خوبم اون فردی که گفته آنتن در هر جهتی باشه سیگنال دیجیتال رو می گیره در شرایطی حرفش درسته که سیگنال در اون منطقه قوی باشه. الان بنده توی تهران با هزار بدبختی سیگنال رو می گیرم. چون اصولا در شهرهای ایران نقاط کور سیگنال تلویزیون بسیار زیاده! چون بلندی و کوتاهی ساختمان ها موانع پر دردسرسازی برای رسیدن سیگنال باکیفیت به مقصد هستند.
اما اصولا یه قلق هایی برای گرفتن سیگنال دیجیتال وجود داره که در هر شهر و هر فرستنده با هم متفاوت هست. مثلا در تهران اگر منطقه ای می خواد بدونه که آیا سیگنال دیجیتال درش وجود داره یا نه باید تست کنه ببینه آیا شبکه خبر که روی کانال 49 به صورت آنالوگ هست رو می تونه بدون سایه و برفک دریافت کنه، اگر جواب مثبته، مطمئن باشه که سیگنال دیجیتال رو هم می تونه خوب دریافت کنه چون دقیقا سیگنال دیجیتال روی کانال 37 که سابقا شبکه خبر روش بود داره پخش می شه!
تصویر دیجیتال نسبت به تکون خوردن آنتن کمی حساسه
توجه داشته باشید آنتنتون کاملا فیکس باشه و باد تکونش نده
ضمن تشکر از شما
این انتن 2 شاخه ها یا این انتن های کوچک که توی تلویزیون تبلیغ میشه. (قابل چرخش هم هستند) برای این کار کفایت میکنه ؟!
پس جواب ما چي شد؟![]()
این نرم افزارهایی رو که اینجا بود بنده دانلود و تست کردم
متاسفانه مشکل حل نشد. در ضمن اون نرم افزار TiVme V1.01.10.0072 اصلا دیوایس رو نمیشناخت. بنابراین اصلا چیزی پخش نکرد.
TiVme رو که نوشته بود انحصاری کاورلد هست شما با لب تاب جاهای مختلف شهر بیشتر مناطق باز با آنتن کوچک چک کنید ظاهرا مشکل فقط سیگنال ضعیف است.
راستش فکر میکنم مشکل از انتن های ماست. تصمیم گرفتم یه انتن 2 شاخه بگیرم. دارم در موردشون توی اینترنت سرچ میکنم.
به نظر شما چه انتنی خوبه ؟ مثلا انتن هانی انتن خوبیه ؟
آنتن هانی تهران تست کردم سیگنال دیجیتال نمی گیره لینکه یه بوستره دیجیتاله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)