از همگی بزرگواران متخصص درخواست راهنمایی می شود
از همگی بزرگواران متخصص درخواست راهنمایی می شود
جناب بابک عزیز من تقربا کل صفحات این تاپیک را خواندم . ولی نمی تونم جمع بندی کنم. آیا امکان دارد راهنمایی کنید که آیا night sky 15x70 برای شروع تحوم آماتوری بهتر است؟ یا تهیه تلسکوپی در همین رنج بودحه ای مثل startavel-70 ؟
درضمن برای night sky 15x70 چه سه پایه ای مناسب و چثدر هزینه داره؟
گزینه زیر با توجه به قیمتش رو با 15x70 چگونه مقایسه می کنید؟
تلسکوپ دابسونی ٧٦ میلیمتر - پیش فروش با ١٠ درصد تخفیفقطر دهانه: 76 میلیمتر
فاصله کانونی: 500 میلیمتر
قیمت : 650000 ریال
7777 عزیز
درباره دوربین های قطب نما دار من چیزی نمیدونم. همین الان ÷یگیری کردم از دوستان هلال بین. 20 در 80 رو مناسب میدونن. حمل و نقلش سخت نیست و برای شهر ها هم مناسبه. مارک سلسترون و نایت اسکای و صا ایران رو تست کردم. دو تای اولی مناسب هستن.
amirrh عزیز
اینکه کدومشون بهترن به خود شما بستگی داره. داریم درباره اپتیک های پایه صحبت میکنیم.
15 در 70 خوبه اما در شهر خوب جواب نمیده. سیاره ها هم هیچ. ( بزرگنمایی کمه) اما کاربری راحت داره . مناسبه برای طبیعت و هلال ماه نو.
تلسکوپ های شکستی لوله کوتاه این مزیت رو دارن که در حالی که میدان دید بالا دارن شبیه به دوربین ها , امکان بزرگنمایی بالا هم فراهمه توشون.
من اگر باشم بین این دو تا تلسکو÷ لوله کوتاه شکستی رو میگیرم. البته اگه نصب و حمل و نقل زیاد برام مهم نباشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درباره این دابسونی ارزون.
این هنوز وارد نشده و تست نکردمش من. به محض اینکه بیاد من نتیجه کارش رو مینویسم اینجا.اگه خوب کار کنه میشه بهترین گزینه برای بودجه های کم.
اما
این اپتیک نیوتونی هست و نیوتونی ها میدان دید کم دارن . کار با نیوتونی ها به راحتی کار با شکستی ها نیست معمولا. نتیجتا فکر نمیکنم بشه با دوچشمی مورد نظر مقایسش کرد.
دلیل اینکه به تازه کار ها دوچشمی پیشنهاد میشه بجای تلسکوپ همین میدان دیده. میدان دید کم جستجوی اجرام رو سخت میکنه. یعنی نمیشه راحت توش جرم رصدیی پیدا کرد.
با تشکر فراوان:
برای night sky 15x70 چه سه پایه ای مناسب و چقدر هزینه داره؟
همینطور قیمت 3 پایه برای سایر تلسکوپ هایی که معرفی کردید حداقل چه بودجه ای هستند؟
Last edited by amirrh; 11-08-2009 at 19:33.
سلام
تلسکوپ ها ست کامل هستن. سه پایه همراهشونه. برای 15 در 70 یه سه پایه تو قیمت های 40 - 50 مناسبه.
اگر یک دوربین دو چشمی خوب بگیرید بهتر از یک تلسکوپ ارزان قیمت با کارایی پایینه،مخصوصا اگه مثل من تازه کار باشید
من آکروماتیک 20*80 متوسط را توصیه می کنم،اینم توضیحش:
دوربینهای دوچشمی NighySky از بهترین ابزارهای ستارهشناسی برای علاقهمندان تازهکار آسمان است. این ابزارهای ساده به دلیل دید مستقیم، سبکی و کوچکی، جابهجایی سریع و آسان و میدان دید باز، پیدا کردن اجرام را ساده و دلپذیر کرده است.
این دوربینها که در چهار مدل و به سفارش آسمانشب تولید میشوند با استانداردهای شرکت امریکایی سلسترون ساخته و برای دوستداران ستارهشناسی طراحی شده است. تمامی عدسیها و منشورها پوشش کامل چند لایه دارند و در ساخت لوله و بدنهی آن نیز بهترین مواد استفاده شده است.
خروجی مناسب مردمک چشم، فاصلهی مناسب چشمیها از همدیگر و قابلیت تغییر این فاصله نسبت به فاصلهی چشمهای کاربر، دامنهی تغییرات مناسب دیوپتر برای چشمهای مختلف . کیف حمل آلومینیومی مقاوم در برابر ضربه و شوک از جمله ویژگیهای این دوربینها است.
قیمت حدود 226000ت
برای اطلاعات بیشتر به آدرس زیر بروید:
http://www.telescope.ir
سلام
من تازه واردم خیلی هم برای گرفتن جواب عجله دارم...
چند روزه کارم شده سرچ عبارت دوربین دو چشمی!!!
کسی می تونه کمکم کنه که اگه بخوام یه دوربین دو چشمی 70 * 15 بگیرم با سقف 150000تومان چه مارکی بگیرم بهتره؟
یه نفر بهم گفت night sky و oberwerk فرقی با هم ندارن و فقط مارکی که روشون هست فرق داره و هر دوشون تولید یه شرکت چینی هستن...
لطفا راهنمایی ام کنید...
سلام
من تازه واردم!
الان یه هفته اس همه اش دارم تو تهران دنبال یه دوربین دو چشمی خوب می گردم...
به این نتیجه رسیدم که 15 در 70 night sky با توجه به سقف هزینه ام برام مناسبه...حالا یکی پیدا شده که فروشنده ی night sky هست و می گه فقط چینیه و به سفارش آمریکا...هیچ فرقی هم با oberwerkندارن...
من خیلی عجله دارم می خوام تا فردا بخرمش...فقط هم یه آسمان شب رو تو تهران بلدم که نداره...کسی می تونه کمکم کنه چی کار کنم؟...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)