دوست عزیز
برای زیر نویس از این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
دوست عزیز
برای زیر نویس از این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
F8880 دارم. چگونه میتونم بفهمم که ساخته و مونتاژ کجاست؟
دوست عزیز
از برچسب پشت تلویزیونتان و از منوی مخفی منوی option و اینکه f8880 در ایران اسمبل شده
و شما می توانید از این تایپیک هم استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
update ................
Last edited by Parviz-Turk; 19-09-2014 at 00:21.
با سلام خدمت دوستان عزیز
چند روزی هست یه دوربین سونی wx70 خریدم به همراه کابل hdmi که یه سرش hdmi mini type c هستش و به دوربین میخوره و طرف دیگه اش hdmi type a که به تلویزیون می خوره، تلویزیونم سامسونگ ال سی دی 32 سری 6 ساخت مالزی مدل la32650t1r هستش که anynet+ فعال داره، از روزی که خریدم هر کاری کردم به تلویزیون وصل نمیشه که نمیشه، کابل هم بردم مغازه ازش تست گرفتیم کاملا سالمه و روی تلویزیون ال سی دی سونی مغازه دار بالا اومد، ولی نمی دونم چرا با سامسنگ من بالا نمیاد، این دوربین از قابلیت bravia sync برای ال سی دی های سونی برخورداره ، که فکر کنم مثل همون قابلیت anynet+ برای سامسونگ باشه،من هر دو تای این قابلیت ها رو در تلویزیون غیر فعال کردم جواب نداد، مال تلویزیون رو فعال و دوربین رو غیر فعال کردم جواب نداد، مال دوربین رو فعال کردم و تلویزیون رو غیر فعال کردم بازم جواب نداد، فقط موقعی که دوربین رو خاموش می کنم روی تلوزیون می نویسه check the cable for signal و موقعی که دوربین رو روشن می کنم می نویسه no signal ، هر چی هم توی نت سرچ زدم چیزی پیدا نکردم فقط میگن bravia sync و anynet+ با هم کانفلیکت دارن
دوستان آیا راهی هست که بتونم راش بندازم؟ یکی هم اینک اگر نمیشه از این کابل استفاده کنم از چه کابلی استفاده کنم؟ آیا کابلی هست که از micro usb یا hdmi mini type c که دو تا درگاه این دوربین هستن تصویر رو بفرستم به ال سی دی؟
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
یا علی
سلام من به ES5960 دارم قبلا فیلمهایی با فرمت mkv از طریق USB می دیدم الان مدتیه یکسری از همان فیلمها رو پخش نمی کنه میشه راهنمایی بفرمایید ممنون
دوست عزیز
آیا شما در قسمت منو ---> سیستم ---> ویدیوی درخواستی divx تان را دستکاری کردهاید چون ظاهراً آن قسمت دستکاریشده و لایسنس آن غیر فعال شده و باید فعال سازی یا از این سایت و از آخر همان صفحه فریمورتان را آبدیت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا از این تایپیک برای فعال سازی استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<p>
دوست عزیز</p>
<p>
اولاً اینکه استفاده ازanynet+ فقط در محصولات سامسونگ و آنهم در صورتی که این قابلیت برایشان تعریف شده باشد کار برد دارد .و دوم اینکه چون شما دو برند متفاوت را می خواهید به هم ارتباط بدهید فکر می کنم با ید از پورت USBتلویزیون برای این منظور استفاده کنید و لازمه آن استفاده از کابل مبدل و یا خود مبدل HDMI به USB است.</p>
دوست عزیز
برای این منظور شما باید وارد اسمارت هاب شده و از روی کنترول دکمه TOOLS را زده و وارد منوی آن شده و سپس از قسمت تنظیمات آن حساب کاربری خود را ثبت نام کرده و سپس از قسمت SAMSUNG APPS در اسمارت هاب وارد شده و نرم افزارهایی که دوست دارید را دانلود ونصب کنید.
باسلام.
من نرم افزار نمیخوام که، اگه دقت کنید نوشتم خود smart hub این امکانات رو نداره. تو تصویر زیر هم مشخص کردم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)