تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 124 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1234

نام تاپيک: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یک مشکل دگه هم اینکه من فیلم هارو که با زیرنویس با نوع SRT میخوام از فلش نگاه کهم زیرنویس فارسی درس نمیندازه. از تنظیمات زیرنویس هم فارسی یا عربی پیدا نکردم همش غربی اروپایی و... بود. این مشکلو میشه برطرف کرد؟

بازم تشکر میکنم از راهنمایی های بی نظیرتون.
    دوست عزیز
    برای زیر نویس از این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

F8880 دارم. چگونه میتونم بفهمم که ساخته و مونتاژ کجاست؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

F8880 دارم. چگونه میتونم بفهمم که ساخته و مونتاژ کجاست؟
    دوست عزیز
    از برچسب پشت تلویزیونتان و از منوی مخفی منوی option و اینکه f8880 در ایران اسمبل شده
    و شما می توانید از این تایپیک هم استفاده کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

update ................
    Last edited by Parviz-Turk; 19-09-2014 at 00:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    چند روزی هست یه دوربین سونی wx70 خریدم به همراه کابل hdmi که یه سرش hdmi mini type c هستش و به دوربین میخوره و طرف دیگه اش hdmi type a که به تلویزیون می خوره، تلویزیونم سامسونگ ال سی دی 32 سری 6 ساخت مالزی مدل la32650t1r هستش که anynet+ فعال داره، از روزی که خریدم هر کاری کردم به تلویزیون وصل نمیشه که نمیشه، کابل هم بردم مغازه ازش تست گرفتیم کاملا سالمه و روی تلویزیون ال سی دی سونی مغازه دار بالا اومد، ولی نمی دونم چرا با سامسنگ من بالا نمیاد، این دوربین از قابلیت bravia sync برای ال سی دی های سونی برخورداره ، که فکر کنم مثل همون قابلیت anynet+ برای سامسونگ باشه،من هر دو تای این قابلیت ها رو در تلویزیون غیر فعال کردم جواب نداد، مال تلویزیون رو فعال و دوربین رو غیر فعال کردم جواب نداد، مال دوربین رو فعال کردم و تلویزیون رو غیر فعال کردم بازم جواب نداد، فقط موقعی که دوربین رو خاموش می کنم روی تلوزیون می نویسه check the cable for signal و موقعی که دوربین رو روشن می کنم می نویسه no signal ، هر چی هم توی نت سرچ زدم چیزی پیدا نکردم فقط میگن bravia sync و anynet+ با هم کانفلیکت دارن
    دوستان آیا راهی هست که بتونم راش بندازم؟ یکی هم اینک اگر نمیشه از این کابل استفاده کنم از چه کابلی استفاده کنم؟ آیا کابلی هست که از micro usb یا hdmi mini type c که دو تا درگاه این دوربین هستن تصویر رو بفرستم به ال سی دی؟
    لطفا راهنماییم کنید
    ممنون
    یا علی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام من به ES5960 دارم قبلا فیلمهایی با فرمت mkv از طریق USB می دیدم الان مدتیه یکسری از همان فیلمها رو پخش نمی کنه میشه راهنمایی بفرمایید ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من به ES5960 دارم قبلا فیلمهایی با فرمت mkv از طریق USB می دیدم الان مدتیه یکسری از همان فیلمها رو پخش نمی کنه میشه راهنمایی بفرمایید ممنون
    دوست عزیز
    آیا شما در قسمت منو ---> سیستم ---> ویدیوی درخواستی divx تان را دستکاری کردهاید چون ظاهراً آن قسمت دستکاریشده و لایسنس آن غیر فعال شده و باید فعال سازی یا از این سایت و از آخر همان صفحه فریمورتان را آبدیت کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و یا از این تایپیک برای فعال سازی استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

<p>
    با سلام خدمت دوستان عزیز چند روزی هست یه دوربین سونی wx70 خریدم به همراه کابل hdmi که یه سرش hdmi mini type c هستش و به دوربین میخوره و طرف دیگه اش hdmi type a که به تلویزیون می خوره، تلویزیونم سامسونگ ال سی دی 32 سری 6 ساخت مالزی مدل la32650t1r هستش که anynet+ فعال داره، از روزی که خریدم هر کاری کردم به تلویزیون وصل نمیشه که نمیشه، کابل هم بردم مغازه ازش تست گرفتیم کاملا سالمه و روی تلویزیون ال سی دی سونی مغازه دار بالا اومد، ولی نمی دونم چرا با سامسنگ من بالا نمیاد، این دوربین از قابلیت bravia sync برای ال سی دی های سونی برخورداره ، که فکر کنم مثل همون قابلیت anynet+ برای سامسونگ باشه،من هر دو تای این قابلیت ها رو در تلویزیون غیر فعال کردم جواب نداد، مال تلویزیون رو فعال و دوربین رو غیر فعال کردم جواب نداد، مال دوربین رو فعال کردم و تلویزیون رو غیر فعال کردم بازم جواب نداد، فقط موقعی که دوربین رو خاموش می کنم روی تلوزیون می نویسه check the cable for signal و موقعی که دوربین رو روشن می کنم می نویسه no signal ، هر چی هم توی نت سرچ زدم چیزی پیدا نکردم فقط میگن bravia sync و anynet+ با هم کانفلیکت دارن دوستان آیا راهی هست که بتونم راش بندازم؟ یکی هم اینک اگر نمیشه از این کابل استفاده کنم از چه کابلی استفاده کنم؟ آیا کابلی هست که از micro usb یا hdmi mini type c که دو تا درگاه این دوربین هستن تصویر رو بفرستم به ال سی دی؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون یا علی
    دوست عزیز</p>
    <p>
    اولاً اینکه استفاده از
    anynet+ فقط در محصولات سامسونگ و آنهم در صورتی که این قابلیت برایشان تعریف شده باشد کار برد دارد .و دوم اینکه چون شما دو برند متفاوت را می خواهید به هم ارتباط بدهید فکر می کنم با ید از پورت USBتلویزیون برای این منظور استفاده کنید و لازمه آن استفاده از کابل مبدل و یا خود مبدل HDMI به USB است.
    </p>

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام. من تلویزیون UA40F5300AM خریدم. (Samsung Smart 40 inch) ولی Smart Hub این تلویزیون امکاناتش کمه و فقط 2 قسمت (Photo, Videos & Music) و (Apps) هست و قسمت های نظیر قسمت های زیر وجود ندارد :
    • On TV
    • Movies & TV Shows
    • Social
    • News On

فریمور تلویزیون رو هم به آخرین ورژن آپدیت کردم. در واقع از طریق خود تلویزیون آپدیت کردم ولی وقتی از سایت برمیدارم چه از زیپ خارج کنم چه نکنم آپدیت نمیکنه و فقط باید از طریق خود تلویزیون آپدیت کنی. حالا من میتونم Smart Hub این تلویزیون رو ارتقا بدم و امکانات بالا رو بهش اضافه کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید. در ضمن نام گذاری ایرانی و اون مدلی که پشت تلویزیون هست UA40F5570AM هست ولی نام گذاری خارجی و سایت به این تلویزیون UA40F5300AM هست.
    دوست عزیز
    برای این منظور شما باید وارد اسمارت هاب شده و از روی کنترول دکمه TOOLS را زده و وارد منوی آن شده و سپس از قسمت تنظیمات آن حساب کاربری خود را ثبت نام کرده و سپس از قسمت SAMSUNG APPS در اسمارت هاب وارد شده و نرم افزارهایی که دوست دارید را دانلود ونصب کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    برای این منظور شما باید وارد اسمارت هاب شده و از روی کنترول دکمه TOOLS را زده و وارد منوی آن شده و سپس از قسمت تنظیمات آن حساب کاربری خود را ثبت نام کرده و سپس از قسمت SAMSUNG APPS در اسمارت هاب وارد شده و نرم افزارهایی که دوست دارید را دانلود ونصب کنید.
    باسلام.

من نرم افزار نمیخوام که، اگه دقت کنید نوشتم خود smart hub این امکانات رو نداره. تو تصویر زیر هم مشخص کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •