سلام
خیلی بعید این اتفاق بیافته ( احتمالا پسورد اشتباه میزنی)
برای تغییر پسورد روت یا از طریق دیسک زنده یا قبل از لود شدن گراب اینکارو باید انجام داد
اگر سرچ کنی توی انجمن قبلا در اینباره صحبت شده
سلام
خیلی بعید این اتفاق بیافته ( احتمالا پسورد اشتباه میزنی)
برای تغییر پسورد روت یا از طریق دیسک زنده یا قبل از لود شدن گراب اینکارو باید انجام داد
اگر سرچ کنی توی انجمن قبلا در اینباره صحبت شده
سلام
من openSUSE 10.2 رو تازه نصب کردم.
من درایور کارت گرافیکی انویدیا رو از اینترنت گرفتم ولی موقع نصب نمی تونه منبع (source) کرنل رو بیابه.
خودش نوشته بود که از --kernel-source-path استفاده کن . من استفاده کردم حالا می نویسه که ورژن کرنل رو نمی تونه مشخص کنه.
مشکل چیه؟
ببین، مطمئنی kernel source path رو نصب کردی؟؟
تو yast سرچ بزن ببین تیک خورده یا نه؟
من که نصب کردم مشکلی هم نداره
اقا من مشکلاتی دارم در زوزه
یکی این که وقتی کارت گرافیکمو نصب می کنم یه چیزایی می ریزه بهم یه دفعه دسکتاپهام میشه 5 تا بعد میرم تو تنظیماتش میبینم زده یدونه یا بعضی وقتا دسکتاپ گنوم میاد جای KDE این از این ...
بعدش من نمی دونم برنامه هایی که می خوام دانولود کنم باید i386 باشه یا i 586 ویا ... با دستور uname -a این خرورجی رو بهم داد
بی زحمت راهنمایی کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یادم رفت بگم کارت گرافیکتون روی زوزه 10.2 نصب کنید که محیطش فوق العاده میشه و ویستا باید بره بوق بزنه![]()
Last edited by s.a.h; 20-03-2007 at 11:07.
سلام
برای نصب برنامه بهتره با توجه به نوع cpu انتخاب کنید uname -p با این دستور نوع cpu معلوم میشه
ولی در حالت معمول بیشترها بسته روها i386 کامپایل میکنن ولی اگر شما تونستی بسته مورد نظرت رو مطابق با cpu پیدا کنی که بهتره
در مورد محیط های گرافیکی که چندتا شدن احتمالا شما xgl راه اندازی کردین
اگر شما با beryl کار کنید با توجه به نوع vga میتونید یک دسکتاپ 3D داشته باشید
سلام
من يه سوال دارم:
تو سايت خود Suse كه رفتم آخرين نسخه Suse رو براي فروش گذاشته بود پس چرا لينك دانلود اين نرم افزار همين طوري گذاشته كه همه مي تونند دانلود كنند؟
نكنه براي كسانيكه پول ميدند پشتيباني مي كنه و براي اون كسانيكه پول نميدند پشتيباني انجام نميده؟
بله درسته نسخه ی که شما بخری دارای پشتیبانی هستش
ولی نسخه دانلود شده پشتیبانی رسمی نداره
سلام
من وقتی SUSE10.2 رو نصب می کنم بعد از اولین reboot ودرست قبل از اینکه
boot loader بالا بیاد سیستم میگه:
missing operating system و تو همون حالت می مونه!
مشکل کجاست؟
ممنون
سلام
در موقع نصب گراب شما دقت نکردی یا پارتیشن مورد نظر برای نصب گراب پر هستش
مشکل شما متاسفانه راهحلی نداره یکبار دیگه مراحل نصب رو طی کنید
برای نصب درست لینوکس مسئله پارتیشن بندی رو دقت کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)