آخه دانلودها هم سایت معتبریه ! ولی این نسخه ی AIO که گذاشته ظاهرا RTM بوده !! :|
آخه دانلودها هم سایت معتبریه ! ولی این نسخه ی AIO که گذاشته ظاهرا RTM بوده !! :|
قابلیت های مهم و جدید ویندوز 8 :
قابلیت تشخیص چهره برای ورود به ویندوز .....
اونایی که نصب کردن ویندوز رو با این قابلیت کار کردن ؟ چطوریاس؟
سلام دوستان اخرش نسخه اصلی ویندوز 8 امد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از میهن دانلود..........
دوستان من نسخه اینترپرایز قبل از 26 اکتبر رو دارم.با این جدیده فرق دارن؟؟همون رو نصب کنم یا نسخه جدید رو تهیه کنم؟؟؟
دوست عزیز اون نسخه پیش نمایش بود.نسخه جدید الان اومده وخوشبختانه سایت میهن دانلود اونو گذاشته واسه دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه میهن دانلود نسخه ای رو بزاره که تو نت نباشه خود نسخه ای که این سایت گذاشته 100% همینایی هست که دوستان اینجا لینک گذاشتن
شما به پست این سایت توجه کنید هنگامی که یه نرم افزار یا مجموعه رو میزاره در بوق و کرنا میکنه که اولین سایت ایرانی یا کاملترین و امثال این جمله ها ولی الان از همچین جملاتی استفاده نشده
حالا دوستان اینو دانلود کنند نتیجه رو بگن
سلام....این نسخه ای که میهن دانلود گذاشته نسخه ریتیل هست؟؟ ....خودش پیشنهاد کرده اینترپرایس رو دانلود و نصب کنیم واقعا بهتر از پرو هست؟؟؟
سلام ، نه دوست عزیز این همون ورژنیه که دوستان قبلا گذاشتن .
دوستان من پیشنهاد می دم یه ماه صبر کنید تا نسخه ی نهایی بیاد و مشکلاتش برطرف بشه من نسخه ی اینترپرایزش رو نصب و آپدیت کردم اما متاسفانه مشکلاتی داشتش مثلا درایور تاچش که واس ویندوز 8 بود نصب نمی شد.
به همین خاطر باز ویندوز7 زدم.
حتماً میهن دانلود خودش یه ویندوز تولید کرده
پیش نمایش؟؟ به نظر میرسه اینم همون aio هست که بچه ها قبلاً گذاشته بودن ... پس اینم پیش نمایش هست. هه
این نسخه ای که میهن دانلود گذاشته مطمئنا" با نسخه هائی که بقیه سایتها گذاشتن فرقی نداره، اونائیکه منتظرن تا نسخه ای به نام Retail و ...بیآد در واقع دارن وقتشونو هدر میدن چون همچین نسخه ای وجود نداره.
Last edited by Red EXotic; 03-11-2012 at 10:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)