من مشکل ندارم ولی چند هفته اخیر نوسان در سرعت شبانه زیاد شده ضمنا من 128 دارم ولی روی 1 مگ بسته شده یعنی روزانه هم 1مگ هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مشکل ندارم ولی چند هفته اخیر نوسان در سرعت شبانه زیاد شده ضمنا من 128 دارم ولی روی 1 مگ بسته شده یعنی روزانه هم 1مگ هست
این حجم دانلود بیشتر به سرعت 512 میخوره تا یک مگ!من مشکل ندارم ولی چند هفته اخیر نوسان در سرعت شبانه زیاد شده ضمنا من 128 دارم ولی روی 1 مگ بسته شده یعنی روزانه هم 1مگ هست
ولی به نظرم اینترنتتون با یه نفر دیگه شیر شده!
منطقتون رو میتونم بدونم؟؟
بله ، من هم چند هفته قبل تلفنی پرسیدم گفتند ساعت یک تا شش رایگان است ولی در این لینک در سایت پارس آنلاین نوشته است ساعت دو تا شش صبح رایگان است نمی دانم این تغییر ساعت سراسری بوده یا شامل قم نمی شده است.
Last edited by 7777; 20-02-2010 at 19:24.
سرعت 110 هست و شبانه از ساعت 3 تا 7:75
منطقه هم صدوق هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب پس همسايه هستيم!
توي اين چند وقت ،هميشه از صبانت راضي بودي؟
من فكر كردم شبانش مثل شاتل 6 ساعته
با اين حساب ،سرعت و حجم دانلود شما درسته!
از سرورهايي مثل رپيدشير يا رپيدباز و مگاآپلود و ... هم با همين سرعت ، دانلود داري؟
راه اندازيش چنده؟
فسخ كنم ،بيام صبانت؟
چون هنوز پورت رو نبستن!
اونايي رو هم كه گفتي شاتل دارن ،براي همين منطقه هستن؟
من برام دانلود شبانه مهم بود به همین دلیل راضی بودم ولی توی این 1 سالی که داشتم می شد زمان هایی که با روزانه مشکل داشتم و کانکت نمی شد ولی زیاد نبود
تا همین چند وقت پیش با رپید مشکل نداشتم ولی در حال حاضر تمام Isp ها مشکل دارن و مشکل کشوری هست
یکی از دوستانی که گفتم مال صدوق هست
شما همین شاتل بمون تا سرعت ما کم نشه(شوخی)
ولی به احتمال زیاد پورت های این منطقه پر هست چون من یه بار تمدید نکردم مجبور شدم 1 ماه توی نوبت بمونم
این منطقه یکی از شلوغ ترین مناطق هست
اگر هم خواستی صبا بگیری اول از موجود بودن پورت مطمئن شو
در مورد قیمت ها هم به این لینک مراجعه کن:
بچه ها من چند روزیه هر شب،ساعت یک و خورده ای که میشه دی سی میشم دیگه ام وصل نمیشه،هر دفه ام یه خطایی میده یه بار 768 یه بار 600 و خورده ای یه بار 400 و اندی....
نمیدونم ولی فردا صبح دوباره همه چی خوبه...!!
میخوام بدونم مشکل از شاتله یا سیستم من که الان بدجوری ویروسیه مشکل داره،آخه دیشب با دیال آپم که وصل میشد هیچی لود نمیشد،نکنه بازم خبریه یه جایی من نمیدونم !!
سلام
من از شاتل سرورس گرفتم می خواستم ببینم سرعت شبانه شما هم اومده پایین ؟
من با سرعت 128 از 1 شب تا 7 صبح تقریبا یک گیگ و صد مگ هم دانلود کردم ولی الان چند روزی میشه که 200 مگ هم به زور دانلود میکنم
یه سوال دیگه هم داشتم من دانلودام بیشتر شبه که رایگانه ولی تو دوره 3 ماهه ای که میگیرم ترافیک کم میارم برای شما هم اینجوریه ؟
شنیدم صبانت تو وب گردی کمتر ترافیک مصرف می کنه ؟
سلام دوستان
دوست عزیز Elham_saber فکر کنم مشکل از طرف شما باشه چون من چنین مشکلی ندارم ، بقیه رو نمیدونم !
gholi110
سرویس شما چیه دوست عزیز !؟
مال من که مدتیه شبها سرعتش خوبه !
البته بستگی به منطقه تون هم داره ! ممکنه منطقه شما خیلی ها شب میزارن واسه دانلود و پهنای باند میاد پایین !
با سلام
دوستان من یک ماه پیش به نمایندگی شاتل زنگ زدم گفت الان پورت برای منطقه شما نداریم2هفته دیگه آزاد می شه چند روز پیش هم دوباره زنگ زدم دوباره گفت پورت نداریم 2هفته دیگه به صبانت هم زنگ زدم همین رو گفت
حالا شما اطلاع دارین حدودا این پورت ها کی میان؟
اصلا این پورت ها چی کار می کنن؟
منتظرم ها!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)