منم همینطور تورو خدا کمک کنید کسی میدونه مشکل از کجاست؟
منم همینطور تورو خدا کمک کنید کسی میدونه مشکل از کجاست؟
اگر پچ جدید نصب کردید از همونه.
با یک پچ دیگه و جدیدتر بازی روآپدیت کنید.
در ضمن نسخه SKIDROW مشکلاتی داره. ولی اگه بازی Reloaded باشه مشکلی نباید داشته باشه
نه من کاریش نکردم فکر کنم مال من reloaded نیست.
تو پوشه بازی نگاه کن یه فایلی هست ببین اون با سام Reloaded هست یا SKIDROW !
اگه SKIDROW بود دوباره نسخه Reloaded رو بگیر.
با سلام.
دوستان من DLC v6 رو دانلود کردم اما نمیدونم چجوری میشه رو کنسول بریزم؟
ps3 دارم.
یه فایل img هستش که تو سیستم هم باز نمیشه.فکر کنم این فقط مخصوص pc باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام .خسته نباشید
من یه مشکلی با این بازی دارم . وقتی که بازی رو نصب میکنم بدون مشکل اجرا میشه .
اما وقتی آپدیت ( pesedit ) رو نصب میکنم ، زمانیکه وارد بازی میشم باید به اینترنت وصل باشم . وقتیکه لودینگ میاد یه نوشته ای کنار لودینگ میاد به نام ( Establishing Communications ) .زمانیکه این نوشته میاد باید به اینترنت وصل باشم .وگرنه از بازی میاد بیرون .
دوستان مشکل چیه ؟
چاره چیه ؟
تا حالا 2 تا آپدیت ورژن 2 و 3.8 رو امتحان کردم . حتی بازی یه شرکت دیگه رو هم امتحان کردم .اما مشکل پابرجاست .
مشکل چیه ؟
ممنون
اون اوایل که بازی رو آپدیت میکنی همینجوریه.
قبل از اجرای بازی کلا مودم رو خاموش کن درست میشه.
سلام دوستان ... رو لبتاپ HP4540 ویندوز 8 رو نصب کردم با تمام درایور های مورد نیاز ! حتی درایور مربوط به ATI هم از سایت خودش دانلود کردم و کاملا بروزه !
اما میخوام دلیل اینو بپرسم که PES2013 رو که نصب کردم ، راحت نصب شد اما بعد از نصب چه رو ستینگ چه رو آیکون خود بازی میزدم ؛ هیچ اتفاق خاصی نمی افتاد.. نه اجرا میشد و نه اروری میداد !
احتمال دادم که این نسخه PES با این ویندوز همخوانی نداره .. PES2010 رو نصب کردم .. نصب می شد اما دقیقا شبیه به 2013 وقتی روش دبل کلیک میکردی اتفاقی نمی افتاد ..
در صورتی که بازی های دیگه راحت اجرا شدن .
مشکل پی ا اس چی میتونه باشه که اجرا نمیشه هیچ ؛ اصلا ارور هم نمیده ..
همین PES رو روی PC دارم بازی میکنم ..بابت کرک و اینا هیچ مشکلی نداره
((( لب تاپ PES2009 رو اجرا کرد )))
سلام دوستان ببخشد لپ تاپ من dell vostro 3550 هستش و قبلا ویندوز 7 روش داشتم الان ویندوز 8 نصب کردن و گرافیکم رو نصب کردم ولی نه تو بازی pes 2013میشناسه نه تو خود ویندوز جدید ترین آپدیت رو هم از سایتamd گرفتم در ضمن گرافیک ضعیف تر لپ تاپم3000 intel hd ghraphicsوگرافیک اصلی amd readon hd 6600 هستش. به دری زدم نشد مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا سریعتر کمکم کنین خیلی اعصابم رو خورد کرده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)