اول یه log با داوینچی بگیر تا مشخص بشه که گوشی CID36 با CID49 هستنوشته شده توسط ehsan900
بعد اگه 36 بود شما usb flash driver رو نصب نکردی
اول یه log با داوینچی بگیر تا مشخص بشه که گوشی CID36 با CID49 هستنوشته شده توسط ehsan900
بعد اگه 36 بود شما usb flash driver رو نصب نکردی
نوشته شده توسط Siavash Y
مرسي از جوابت دوسته عزيز
ميشه يه لينك بدي كه پولي نباشه و بشه آپديت كرد البته به جز seus چون آنلاين چند نفر آپديت كردن گوشي به هم ريخته من در حقيقت ميخوام آفلاين آپديت كنم بدون اينترنت فريمورها هم كه هست فقط اگه يه لينك نرم افزار بدي ممنون ميشم
مرسي
بله همین مطالب و لینک ها رو بردن کپی کردن (بدون اجازه)نوشته شده توسط mohandes
و اما مشکل شما به ویندوز ربطی نداره چون شروع رو قبول می کنه
از دوستان شنیدم که از سرور سونی اریکسن توی این چند روز اخیر گله میکردن ولی خودم چیزی ندیدم شاید مشکل از اون باشه
هنگامی که reinstall می کنید فولدر قبلی رو کاملا پاک کنید
یا با یه یوزر که نام فارسی نداره کانکت بشید
ممنون از hemoنوشته شده توسط arash_a
ولی آرش جان تو se-nse که برات آپ کرده بودن!!!!
لینک برای فایل های فلش (Main و FS)؟نوشته شده توسط N91
یا فلشر؟
فلشر رو که قبلا لینکش رو گذاشتم روش کار با اون رو هم گفتم ولی شما با فار هم میتونی این کار رو انجام بدی فقط پست های مربوطه رو بدقت بخون بعد فلش کن
برای داونلود فایل های فلش از سایت topsony.com میتونی داونلود کنی یا با کلینت جدید داوینچی تو تب فلش فایلز گوشی مورد نظرتو انتخاب کن و main و fs رو برات داونلود میکنه
من فايل هاي main , fs رو دانلود کردم اما این جوریه :
W800i_CXC1250093_EMEA6_R1BC002_Red36.cw8fs
W800i_CXC1250092_EU1_R1BC002_Red36.cw8sw
حالا نمیدونم تکلیف چیه !!!
ممنون سیاوس جان .
مشکل حل شد . بگم چجوری حل شد شاید به درد آیندگان خورد !
من دوبار دیگه امتحان کردم و هر دوبار همون مشکل پیش اومد !!!!!!!!!!!!! برنامه ای هم نمونده بود که نبسته باشم ! حتی آنتی ویروس و ... رو هم بستم .اصلا از 6 دفعه 5 دفعشو رفتم توی تسک منیجر و هر چی پروسس که میشد بستم ! اما باز افاقه نکرد .اما بار آخر فکری به ذهنم خطور کرد و اونم این بود که از ------ استفاده کنم . به همین دلیل یه بار دیگه برنامه رو آنینستال و اینستالش کردم و وقتی دیسکانکت بودم برنامه رو اجرا کردم تا اون پیغامه استفاده از ------ رو بده . آی پی پورتو زدم و کانکت شدم و دکمه ی OK رو زدم تا دوباره تلاش کنه برای دانلود . شروع کرد به دانلود و رسید به 96 و قطع نشد و 97 و قطع نشد و همینجوری تا 100 رفت و قطع نشد و من قند تو دلم آب شد ! بعد از اینکه 100 درصد رو پرکرد اتوماتیک خارج شد اما ایندفعه خودش دوباره اجرا شد و به بنده دکمه ی استارت رو نشون . حالا دوباره روز از نو روزی از نو ! وقتی رسید به صفحه ای که میگه c رو نگه دارین و usb رو متصل کنید من هرچه این کارو انجام دادم نشد ! از اینترنت خارج شدم . اکثر درایورای گوشی رو از توی پوشه ی درایور فولدر system32 پاک کردم .بعد گوشی رو زدم به usb و ایندفعه با یه سری درایور که برادرم به تازگی از سایت سونی گرفته بود گوشی رو به سیستم شناسوندم !بعدشم به پیشنهاد برادرم برنامه ی pcsuit رو نصب کردم . سپس اتصال به اینترنت و تلاش دوباره ! تا رسید به گرفتن دکمه ی c . اینبار که این کارو کردم براحتی گوشی رو شناخت ( گوشی رو یک گوشی W800 شناخت ! ) و 12 - 13 مگ چیز میز دانلود کرد و بعدش خودش کارارو کرد و گفت گوشی رو در بیار . ما هم همین کارو کردیم و با روشن کردن گوشی دیدیم که چی جلومونه ؟! یه گوشی با ظاهر k750 اما با باطن W800 !
به هر حال ممنون .
Last edited by mohandes; 17-10-2008 at 23:59.
برادران عزيز دقت كنيد:
هك كردن عملي است كاملا غيراخلاقي و از نظرشرعي كاملا حرام و دور از انسانيت.
اين مكان براي چه است؟ براي آموزش يا تخريب فرهنگي؟
بهتر است ديگر پست دادن در اين تاپيك رو بيخيال شويد.
محسن جان اگه واسه شما حرامه استفاده نكن. شايد دوستان بخوان كارهاي حرام بكنند
من از سياوش عزيزم بابت فعاليت خودش تو اين تاپيك و زحمتي كه ميكشه تشكر ميكنم
باشد كه اين برادر رستگار شود
سیاوش جان حالا چند تا سوال و مشکل دیگه !
گوشی فرمویرش تبدیل شده به : R1bc002 اما ورژن دووربینش هنوز 4.5 مونده ! به نظرت مشکل از کجاس ؟ البته این رو هم بگم که موقع آپدیت سیم کاروتو در نیوردم . ممکنه به خاطر همین باشه ؟!
دیگه اینکه توی مدل اینفو هنوز گوشی رو K750 مینویسه . این عادیه یا باید بنویسه : W800 ??? اینو دوستانی که این کارو کردن هم میتونن جواب بدن . ممنون میشم دیگر دوستان هم جواب این سوال رو بدن .
فعلا همینا !
Last edited by mohandes; 17-10-2008 at 23:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)