دوستان هيچ آپديتي براي كارت گرافيك ati اين نيومده ؟ در ضمن مثلا بازي تام ريدر ميخوام بازي اصلا نميشه روي ati بازي كنم ؟ همش اينتل ؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دوستان هيچ آپديتي براي كارت گرافيك ati اين نيومده ؟ در ضمن مثلا بازي تام ريدر ميخوام بازي اصلا نميشه روي ati بازي كنم ؟ همش اينتل ؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دوستان این نرم افزاری بیخودی ویندوز 8 رو چطوری از کار بندازم؟؟
وقتی نت وصل میشم الکی ترافیک میگیره
کودوم؟؟؟.........
برای فعال کردن استفاده از فینگر پرینت .... به جای وارد کردن پسوورد هنگام لاگین شدن.....با اثر انگشت بشناسه.....
چه باید کرد؟؟؟
سلام .
امروز بازی نید فور اسپید هات پورشت رو روی لپ تاپ نصب کردم خیلی راحت و روون روی تنظیمات بالا اجراش کرد . یه مقدار ناراضی بودم از لپ تاپ ولی الان کلا نظرم عوض شد
فقط بلافاصله بعد از ورود به بازی چراغ کنار وبکم خود به خود روشن میشه توی اپشن بازی هم یه گزینه برای وبکم بود ولی هرچی روش اینتر می زنم عمل نمی کنه . نمیشه قبل از ورود به بازی از محیط ویندوز وبکم و چراغش رو غیر فعال کرد ؟
درایور و نرم افزار مربوطش رو دانلود کن از روی سایت خود hp
ممنون نرم افزار تصب شد و مشکل رفع شد...
آیا میشه به عنوان قفل روی فولدر ها هم استفاده کرد؟؟
در سایر مدل های لپتاب هم موردی که شما ذکر کردید مشاهده شده، یک عکس الکی بدید بهش بیخیال میشه
نصب HP ProtectTools Security Manager 7.0.0.1199 همراه با Validity Fingerprint Sensor Driver 4.4.228.0
اینم پیج دانلود نرم افزارهای مربوطهویندوز خود را انتخاب و درایورهای مورد نیاز خود را دانلود و نصب کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم مفید واقع شده
من 8 نصب کردم درایوراشم دارم حالا نمیدونم چقدر کامل هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)