تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 48 از 328 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه neda_traveler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون از مدیر عزیز
    اما ببینید اتفاقا خوبه بچه ها حرفاشونو بزنن و نظراتشونو بگن هر چند از نظر ما تلخ باشه
    و من بی احترامی ندیدم
    اگر ما اینجا نتونیم نظر مخالف خودمونو تحمل کنیم در اجتماع و اینده می خوایم چیکار کنیم
    و تا اینجا هم هر کسی نظر خودشو داده و نظر همه دوستانم محترمه

2. 3 کاربر از neda_traveler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

واقعا این گزینه مهریه مزخرفه. یعنی واقعا مهریه یکی از دلایل کاهش ازدواج هستش؟

گزینه عدم اعتماد به جنس مخالف! این دیگه یعنی چی؟ یعنی من که پسرم دختر رو درست نمی شناسم و بهش اطمینان ندارم بعد برم باهاش ازدواج کنم؟ آخ کدوم آدم عاقلی این کارو می کنه؟ شاید این به کلمه { هوس } ختم میشه!!!
    دختر و پسر خوب هم فراوان الکی بهم نپرید بگین دختر فلانه پسر بیسار!!!

مهمترین عامل هم بنظرم مسائل مالی هستش! البته نه برای همه! آخه حالا شما اون بچه پولدار ها رو ببینید! کمتر از ما معمولی ها ازدواج می کنند! دلیلش هم یه کلمه است! مدرنیته! و می خوان مثلا عشق و حال جوانی رو بکنند بعد ازدواج!

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بازم سلام به واسطه درخواست چندتا از دوستان بازهم در بحثتون مشارکت میکنم

من اول یک نکته بگم در مورد سن مادر که بعضی ها گفتن که اگر از سن مطمئن باروری بگذرن احتمال تولد نوزاد ناقص بالا میره بله همچین چیزی درسته اما دوستان شاید خیلی هاتون ندونید که جدیدا(نه خیلی جدید) یک امکانی بوجود اومده (مثل نگهداری از سلولهای بندناف جنین) که در شرایط خاص نگهداری میشه جدیدا این امکان هست دخترخانمی که در سن پایینتری هست(سن باروری مناسب همون 20 22یا بیشتر)چندین نمونه تخمک ازش میگیرن بعد در اون مکان خاص(اصطلاحا بانک) نگهداری میشه به مدت چندین سال!!! فرضا اون خانم در39سالگی میاد از تخمک سالم 22سالگیش استفاده میبره و ریسک بچه دار شدن غیرطبیعیش رو پایین میاره
    البته که اینکار برای همه عملی نیست ولی دارم میگم هستند کسایی که اینکارا رو هم میکنن(مثل دوست خودم) بعد بی دغدغه به بقیه مسائلشون میرسن که دیگه قضیه بچه نشه یک علت! برای ازدواج شتابزده!
    این از اینش(هرچند ممکنه بعضی ها خیلی متوجه موضوع نشده باشند اما در حد امکان سعی کردم ساده توضیح بدم)

مسئله بعدی که مطرح شد گفتن چرا من برگشتم گفتم سن مرد بیشتر باشه؟ با نهایت احترام من بلوغ فکری دیرتر برای اقایون رو علتم از گفتن این مطلب بیان میکنم
    و شدیدا اعتقاد دارم(استثنا هم داریم شک نکنید) که یک دختر 26ساله خیلی از یک پسر26 ساله شرایط ها موقعیت ها و کلا چطور بگم سطح اگاهی بالاتری داره!(فقط هم من نمیگم بعضی از روانشناسها هم ...)البته ناگفته نماند که بله عوامل دیگه ای هم هست!! اینکه زن به دلیل بچه دار شدن افزایش سن روش تاثیر بیشتری داره و همونطوری که متاسفانه متاسفانه به وضوح دارید در همینجا هم میبینید که زیبایی زن رو خیلی گندش میکنن خب خانومه باید جوونتر بمونه که بتونه در سالهای بعد رضایت!!!!! همسرش رو جلب کنه(چی بگه ادم اخه والا)

مسئله بعدی سن مناسب ازدواج برای دخترا بود خب این چندبعد داره اگه بلوغ فکری ملاک باشه بنظرم از22به بعد خیلی خوبه بازم بستگی داره فرهنگ خانواده ها خیلی تاثیرگذار هستش بعد این متغیر هست یک وقتی دختر 20ساله خیلی بیشتر از یک دختر25ساله حالیشه دلیل نمیشه چون 20سال سن داره همه 20ساله ها رو بگیم خام و بی تجربه! اما ما استناد به حالت کلی قضیه داریم حالت کلی قضیه هم همون رنج22تا26مطلوبه از دید شخص من!
    و حتم بدونید افرادی که برپایه منطق تصمیم میگیرن احتمال اینکه یک دختر کم سن و سال رو انتخاب کنن کمتره معمولا روی کسی دست میگذارن که اگاهی اجتماعیش به واسطه حضورش در جامعه و دانشگاه و محل کار بالاتر باشه نه صرف قدرت زیبایی جوانی!

بعدش دوستان خب کوتاه بیایید من در صفحات قبل در مورد زیبایی و درصد اهمیتش خیلی حرف زدم در جواب یکی از دوستان، بعد ایشون مجاب نشدن شما هم خودتون رو خسته نکنید خب نظر ایشون اینه نظر بعضی ها خلافشه(اکثریت) بعضی ها هم تایید میکنن نظر ایشون رو
    این امر سلیقه ای هست دیگه چیزی نیست که بشه ثابتش کرد! شما تا فردا برای کسی که ظاهر براش مهمترین فاکتوره دلیل بیار خب اون دیگه قانع نمیشه که عزیزه من، فکرش اونه پس بیخیال فیلم فارسی و اینا باشید

همه باهم همنظر نیستیم و باید هم همین باشه وگرنه که جامعه ما یکدست میشد...!

پدر و مادر شدن بیشتر از سن و سال میطلبه امادگی روحی و روانیش و البته مالیش فراهم باشه! خوشبختانه امار بچه دار شدن چندسال اخیر نشون میده که سطح اگاهی والدین بالا رفته خیلی ها رو میشناسم چندسال اول زندگیشون تا رسیدن به شرایط ایده ال مالی صبرکردن و بعد بچه دار شدن و اونهم به اندازه واین خیلی درسته دیگه توضیح هم که لازم نداره
    قبول دارم فاصله سنی زیاد بچه ها و والدین تاحدی بعضی اوقات مشکل ساز هستش ولی تاجایی که میدونم این مشکل همیشه بوده(قدیمها کمتر) مثلا بابا مامان های ماهم با والدینشون مشکلاتی از این دست داشتن شک نکنید
    اما چاره چیه؟نه اینکه شتابزده بگیم پس سریع باید پدر و مادر شد من فکر میکنم که با پیشرفت جامعه از هرجهت در دوره کنونی باید این فرهنگ جابیفته که هم پدر و مادرها تا حدی سعی کنن درکشون از جوان امروز رو بالا ببرن هم اون بچه باید یک کمی درکش رو بالا ببره که اقتضای سنی والدین رو تا حدی درک کنه وقتی طرفین هردو سعی خودشون رو بکنن شک نکنید مشکل اساسی پیش نخواهد امد.این مسئله یک اصلاح دیدگاه رو میطلبه!

فکر میکنم مطلب دیگه ای جانمونده باشهببخشید دیگه من کلا یکجا مینویسم (الان میشینم رنگ وارنگ میکنم سطور رو تا حوصله دوستان سر نره)

5. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان من نقل قول نمیگیرم و کلی میگم :

اینکه اگر یک دختر در سنین پایینتر اگر مورد مناسبی رو بیشتر به لحاظ موقعیت مالی بهتر درکنار سایر شرایط (یا فقط و فقط برای موقعیت مالی خوب) قبول کنه یک امر عادی هستش چرا که امروزه توی جامعه ما اکثرا به سمت موقعیت اقتصادی بهتر و بالاتر چه زن و چه مرد رو آوردند و به خاطر همین شاید سایر ارزش ها که از نظر خیلی از دوستان داخل تاپیک بر موقعیت بهتر مالی برتری داشته باشه زیاد از دیدگاه عموم قابل پذیرش نباشه که حتی می بینیم به خاطر موقعیت مالی بهتر خارج از بحث ارزش های مهم خیلی از اصول عقلانی دیگه مثل سن بالاتر یک آقا و یا برعکس خانوم (تفاوت سنی زیاد) و ... نادیده گرفته بشه از دید اکثر جامعه (نه همه افراد)

ولی این بحث کلیت نداره مثلا آیا اگر برای یک پسر که بتونه با یک خانوم فوق العاده پولدار ازدواج کنه و همه رقمه از لحاظ مالی تامین بشه آیا این پسر حاظرقبول کنه که به نوعی تبدیل به برده اون خانوم و خانواده اش بشه ؟

و یا یک خانوم حاظر با یک آقای پولدار با تفاوت سنی زیاد ازدواج کنه و تمام آزادی و استقلالش گرفته بشه ؟

(اینا فقط مثال بود)

پ ن : پول و موقعیت مالی خوب برای خیلی ها اهمیت داره اما هستند کسانی که در کنار پول طرف مقابل دنبال یک سری ارزش ها و اعتقادات شخصی خودشون هستند که اگر ببینند با ازدواج با اون شخص روی ارزش های خودشون پا میزارن حاظر به ازدواج با چنین فردی با آنچنان موقعیتی نمیشوند .

در مورد اینکه خانومی فرموده بودند اگر من کارمند باشم و شوهرم شغل آزاد و ... بگم شما قبل از ازدواج کاملا موقعیت خودتون و همسرتون برای هم مشخص میشه پس با شناخت از تمامی موقعیات چه از لحاظ شغلی و روحی و ... قراره وارد زندگی بشید تا بعدم جای هیچ بهانه ای نباشه هرچند که این عاملی که گفتید و خیلی از عوامل دیگه که شاید از ابتدای ازدواج فابل پیش بینی نباشه ممکنه بعد از ازدواج پیش بیاد که همه منجر به سردشون رابطه طرفین بشود .

پ ن : بازم یاد همون هندونه در بسته افتادم که هیچ رقمه نمیتونی بفهمی توش چه خبره = پس برای اینکه ریسکت رو به حداقل برسونی باید حواست به یه سری مسائل که بعدم آقایون بهش دچار نشند بیشتر جمع باشه )

7. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

با اينكه 100 بار هم بگيد زيبايي و پول نميتونه معيار باشه ، ولي اگه خانوم آنجلينا جولي ه من پيشنهاد ازدواج بدن ، با كمال ميل قبول ميكنم زير يك سقف باهاشون زندگي كنم ، با توجه به سنشون ( جاي مادرمادرمادربزرگمه ) از خداش هم باشه جوون به اين باحالي گيرش بياد .
    اگه هم قبول نكنم بهم انگ نژاد پرستي و فحش هاي سيساسي و اين چيزايي كه آخرش ليسم داره ميخوره

9. 4 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

همه خانواده ها که مث نیستم خیلی از خانوادهها حداقل تا سن 20-21سالگی دختر اجازه نمیدن بحث ازدواج تو خونه مطرح بشه خیلی خانواده ها هستن که غیر پول چیزای دیگه ای هم براشون مهمه

+

دغدغه های من برای ازدواج گاهی احساس میکنم خیلی فرق میکنه باموضوعات این تاپیک
    دوست خوبم قاعدتا ما همه خوشحال میشیم که دغدغه های از نوع دیگر رو هم بدونیم

11. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

یه نکته ی مهم به ذهنم رسید

البته نمیخوام جانب همجنسهای خودم رو بگیرم و توهینی به جنس مخالف کرده باشم

اما تا دلتون بخواد دیدم خانمهایی رو که قبل از ازدواج و در زمان اشنایی شعار میدادن که ما با همه چیزت میسازیم و توقع آنچنانی نداریم...اما بعد از اینکه زندگی مشترک رو شروع کردن مسابقه شروع میشه!!!!

مسابقه چی؟

مسابقه مادی.............چشم و هم چشمی و رقابتهای بیخودی که زندگی رو از اون حالت خالص به جهنمی برای خانواده تبدیل میکنه.............

13. 8 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان

راستیتش مشکل من اینه که تکلیفم با خودم مشخص نیست و یا به قول معروف ثبات فکری ندارم ....

یه روزی عاشقم و خوش برخورد ساعتی بعد دلنگران و اخمو ....یه روزی دوست دارم با همه خوب باشم ...ساعتی دوست دارم رو زمین نباشم

میدونید چرا ...چون یه روز همه چی برام مهمه ...ساعتی بعد هیچی حتی خدا هم برام مهم نیست

شما باشید دخترتون رو دست من میسپارید ...؟؟؟

پول دارم..قیافه و تحصیلات و شعور و فهم و درک و توانایی اجتماعی همه ردیفه ولی یه نفرو میخام که درد منو داشته باشه و مستقل باشه و صبر میکنم همچین ادمی رو پیدا کنم ...امدوارم دیر نشه

15. 4 کاربر از amirs2k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[QUOTE=hamid_diablo;7301229]یه نکته ی مهم به ذهنم رسید

اما تا دلتون بخواد دیدم خانمهایی رو که قبل از ازدواج و در زمان اشنایی شعار میدادن که ما با همه چیزت میسازیم و توقع آنچنانی نداریم...اما بعد از اینکه
    Last edited by needer; 05-11-2012 at 10:36.

17. این کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

یه نکته ی مهم به ذهنم رسید

اما تا دلتون بخواد دیدم خانمهایی رو که قبل از ازدواج و در زمان اشنایی شعار میدادن که ما با همه چیزت میسازیم و توقع آنچنانی نداریم...اما بعد از اینکه زندگی مشترک رو شروع کردن مسابقه شروع میشه!!!!

مسابقه چی؟

مسابقه مادی.............چشم و هم چشمی و رقابتهای بیخودی که زندگی رو از اون حالت خالص به جهنمی برای خانواده تبدیل میکنه.............
    باید منصفانه نظر داد من کاملا موافقم با نظرتون البته متاسفانه!
    خیلی از این مدل ادمها رو من هم دیدم حتی در اطرافیانم.گاهی وقت باور کنید دست خودشون نیست یعنی نه اینی که فکر کنید طرف خواسته دور از جناب شوهر رو ساده فرض کنه و گولش بزنه که گفته با شرایط ساده میسازم نه باور کنید بعضی ها چون بیرون گود بودن نظرشون اینه و فکر میکنن برمیان از پس زندگی ساده و این صحبتها اما پای عمل که میشه سختشون میشه و کم میارن و متوقع میشن
    خب این تا اینجای قضیه
    یک دست هم هستن با نهایت تاسف اون اول فقط به قصد خودشیرینی اینکارو میکنن
    بعد این دوتا دسته رو نباید با هم یکی بدونیم هرچند که نتیجه یکیه!
    اما اینم بهتون بگم کلیت نداره یعنی این هم درست نیست که برگردیم بگیم بله همه دخترا همینن و اهل چشم و هم چشمی و این حرفا!

در نهایت اینم اضافه کنم مهم نیست که الزاما کم سواد باشیم یا برعکس دکتر باشیم که نسبتش بدیم بگیم این دسته از افراد عملکردشون اینه! نه توی همه رده ها این مدل ادما هستن
    من با اون پستت موافقم حمیدخان که گفتید سواد شعور نمیاره!

19. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •