آقا آخر این این ویدیو نوشته بود fransnk3d من تو نت یک چرخی زدم معلوم شد این یارو ودیو هاش واقعی نیست و میشینه با 3dmax و .... درست میکنه
کلا فیکه. یک صحنه فکم افتاد از این ویدیو. حیف شد.
آقا آخر این این ویدیو نوشته بود fransnk3d من تو نت یک چرخی زدم معلوم شد این یارو ودیو هاش واقعی نیست و میشینه با 3dmax و .... درست میکنه
کلا فیکه. یک صحنه فکم افتاد از این ویدیو. حیف شد.
آره دوستان احتمال داره مثل بازیRed Dead Redemption اصلا برا PC نیاد.
خیلی هیجان زده نشید که بعد بخوره تو پرتون.
وجدانآ 20 صفحه تاپیک شده بحث های کاذب در مورد منتشر شدن برای pc یا اخبار فیک و شایعه!
کیفیت بار اطلاعات تاپیک واقعآ اومده پایین....
کافیه دوستان لطفآ یکم خونسرد باشید بزارید خود سازنده اطلاعات رسمی بده بیرون با حرس وجوش خوردن که چیزی درست نمیشه
باندل GTA V برای PS3 نمایش داده شد:(299 دلار)
1- PS3 500G
2- هدست با لوگوی GTA
3- دیسک بلوری بازی.
4- یک ماه عضویت در پلاس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان
تاریخ عرضه ی بازی واسه کنسول Xbox360 دقیقا کی هست ؟!
امیدوارم بازی داستان جذاب تر و گیرا تری داشته باشه نسبت به نسخه ی های پیشین!
راستی...
کاراکتر بازی کیه دقیقا؟!
عکس های پست اول از بین رفتن!
17 شهریور انشاالله............
عکسایه جدید از بازی منتشر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک ماشینا چه قدر خشکه!
پیوسته کار کردن برادرایه RS!
Last edited by Altairezio; 11-06-2013 at 22:34.
17 September
شخصیت های بازی سه نفرن: فرانکی،تری و مایکی که هر کدوم از طبقات مختلف جامعه ی آمریکا هستن و طی اتفاقاتی با هم آشنا میشن و دست به اعمال مجرمانه خودشون میزنن..هر شخصیت ویژگی ها و قابلیت های منحصر به فرد خودش رو داره....
و همچنین این قابلیت رو دارید که بین هر سه شخصیت هروقت که خواستید سوییچ کنید(یه چیزی تو مایه های درایور:سان فرانسیسکو)
+
پست اول گزینه ی ویرایش نداره یه دستی به سر و روش بکشم...![]()
با توجه به عکس های منتشر شده!
گرافیک بازی خیلی پیشرفت داشته که!!
چرا دوستان معتقد بودن که از نظر گرافیکی بازی پیشرفت خاصی نخواهد داشت!!!؟؟
من هنوز کارکتر تامی تو وایس سیتی و سی.جی تو سن اندرس رو خیلی بیشتر از اون یارو؛قبلیه دوست دارم!!
ایکاش؛واسه تحریک حس نوستالوژیه ما؛یه بار تامی بر میگشت در یکی از این نسخه ها!!![]()
در یکی از عکس بالا ( عکس قایق ) نشون می ده که این بازی از آب دینامیکی باکیفیت مثل کرایسیس 3 استفاده نکرده . یعنی در مقابل عکس العمل آب نسبت به
یک جسم،آبی پرتاپ نمیشه ( یه چیزی مثل ذرات ریز سفید رنگه که حرکت می کنه ) .
و این نا خیلی نامید کنندس .
اصلاً خوشم نیومد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)