نسخه pc ایراد داره برا همین یک مرحله ابتدایی بازی که opening هستش رو نداره
به نظرم بهتره اون مرحله ابتدایی رو از یوتیوب ببینی چون خیلی خیلی مهمه از نظر داستانی
نسخه pc ایراد داره برا همین یک مرحله ابتدایی بازی که opening هستش رو نداره
به نظرم بهتره اون مرحله ابتدایی رو از یوتیوب ببینی چون خیلی خیلی مهمه از نظر داستانی
این مشکل نسخه کرک شده ی پی سی هست .
یه کار میتونی بکنی .
من خودم اینکارو کردم . برو از سیو هات یه کپی بگیر .
بعد پاکشون کن از محل نصب بازی .
بعد که بری تو بازی میتونی از اول بازی کنی .
فقط مشکلش اینه که وقتی تموم میشه به مرحله بعدی نمیره .
که وقتی تموم شد مرحله اول دوباره برو سیوارو بریز از مرحله 2 میاد .
اینترو بازی فووووق العادس واقعا حیفه از دستش بدی . حتما با این روشی که گفتم سعی کن بازیش کنی .
ممنون از هر دوی دوستان،
آره خودمم دوست داشتم همچین کاری بکنم، میگفتم نهایتش یه قسمته که مشکل داره اونم وقتی بهش برسه سیوش باشه اونو ریپلیس میکنم.
فقط الان که سرچ میکردم مسیر سیو بازی رو به این شکل زده بودنC://Program Files (x86)\Steam\userdata\”steam ID”\311340\remote
برای من تو این مسیر اصلا steam ID و یا steam نیست، حتی تو program files (بدون x86) هم نیست. و البته هیدن هم نیست! فایل بازی همونه که اسمش TPP_GAME_DATA هست؟
اگه این باشه برای من تو فولدر 3DMGAME هستش که اونم داخل فولدر اصلی خود بازی هست، که البته خودم در جریان کرک کپیش کردم اونجا، چون هیچ جایی ندیدم که نوشته باشه این قسمت هم سیو میتونه باشه گفتم یه سوالی بپرسم که اشتباه نشه چون سه ساعت و 45 دقیقه نصب بازی طول کشید و ممکنه یه اشتباه کوچیک، مهلک باشه و تاوان زیادی در پی داشته باشه.![]()
اره سیو همونه ، فقط کل پوششو کپی کن .
آره واقعا اینترو قشنگ بود، از کوجیما جز اینم انتظار نمیرفت، یادش بخیر MG 2 هم اون موقع همه چی تمام بود و از همه بازیهای اون موقع دو سه سر و گردن بالاتر بود، خیلی حال میداد، اونم دقیقا مثل همین نسخه طوری ساخته شده بود که آدم وقتی تموم میکرد هم بازم میخواست بازیش کنه.
در مورد شروع بازی هم فقط اونجایی که از بیمارستان با ون فرار میکنن از تونل که خارج شد ماشین چپ کرد و همونجا بازی متوقف شد! من که احتمال نمیدادم اینجا قطع بشه، اینطوری یه اختلاف داستانی بین جایی که قطع شد و شروع بازی از اون 1% سیوی که بود هست، از سیو 1% بازی رو از هلیکوپتر شروع میکنه و معلوم نیست اون فاصله وسط چه اتفاقی افتاده! کاش ادامه داستان رو هم داشتیم، شما اطلاع داری چقدر از داستان و بازی رو از دست دادیم؟
برای من اونجا قطع نشد .
چپ که میکنه بعدش یه یارویی با اسب میاد کمکت میکنه یه تعقیب گریزی با اون موجود شیطانیه داریم و بعد از دستش فرار میکنه .
واسه من تا پایان اینترو رفت امتیازات اون مرحلمم نشون داد فقط مرحله دو شروع نمیشد که با ریختن سیو درست شد ..
یه سوالم بپرسم که خیالم راحت شه، تو صفحه اول بازی، ورژن رو برا من 1.01 زده! این آخرشه یا آپدیت و پچ اینا هم براش هست؟ یکی هم اینکه الان اجرای بازی عالیه، فقط موقع خروج دو تا ارور میده که اونم چون بعد از خروج از بازیه مشکل ساز نمیشه، تا آخر بازی با این کرک میشه رفت مشکلی پیش نمیاد؟
بازی واقعا عالیه، تنوع امکانات و کاستومایز بازی فوق العاده گسترده و بی همتاست، تازه میخوام وقتی تمومش کردم، بزنم تمام آیکونهای اسلحه و مارکرهای دوربین اینا همه رو حذف کنم دفعه دوم رو کاملا طبیعی و واقع گرایانه بازی کنم.![]()
چرا بعد دقیق یادم نیست مرحله 30 به بعد مرحله ها تکرار میشه؟؟
تا مرحله 40 یک سری مراحل تکراری داره
فقط مرحله بیمارستان که همون اول بازی دیدی هم تکرار میشه که دقت کنید اون تکراری نیست و جزییات جدید داره
دلیلش چیه؟
ذهنشون کم آورده بود!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)