تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 52 اولاول ... 38444546474849505152 آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 514

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من تازه بازی رو نصب کردم و اجرا کردم، فقط موقعی که برای اولین بار وارد بازی شدم گزینه continue بود و نشون میداد که 1% هم ظاهرا قبلا بازی و اتمام شده که مثل اینکه مشخصه از فایلهای نصبی، سیو بازی هم منتقل شده، الان گزینه حذف دیتا رو بزنم سیوها بره یا اینکه اگه اینکارو بکنم مشکلی پیش میاد و به همین خاطر فایل 1% رو گذاشتن؟ چون تو کامنتها میخوندم که ظاهرا یه قسمتی از بازی برا همه ایراد داره و باید سیوش رو پیدا کنیم. این همونه یا نه؟

اما عجب چیزیه این نسخه، من متال گیر 1 و 2 رو بازی کرده بودم و شدیدا فن این بازی بودم، این نسخه رو هم وقتی اومد از یه فروشنده ای خواستم گفت کلا خرابه مشکل زیاد داره واسه همین نمیارم که منم بیخیال بازی شدم، اگه میدونستم میشه اجرا کرد زودتر اقدام میکردم. کونامی و کوجیما واقعا ثابت کردن که هم نهایت خلاقیت هستن و هم اینکه سازنده های بازی تا چه حد میتونن بازی رو اپتیمم بسازن که در عین حال گرافیک عالی داشته باشه و سیستم مورد نیاز بالا هم نخواد!
    نسخه pc ایراد داره برا همین یک مرحله ابتدایی بازی که opening هستش رو نداره
    به نظرم بهتره اون مرحله ابتدایی رو از یوتیوب ببینی چون خیلی خیلی مهمه از نظر داستانی

2. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

من تازه بازی رو نصب کردم و اجرا کردم، فقط موقعی که برای اولین بار وارد بازی شدم گزینه continue بود و نشون میداد که 1% هم ظاهرا قبلا بازی و اتمام شده که مثل اینکه مشخصه از فایلهای نصبی، سیو بازی هم منتقل شده، الان گزینه حذف دیتا رو بزنم سیوها بره یا اینکه اگه اینکارو بکنم مشکلی پیش میاد و به همین خاطر فایل 1% رو گذاشتن؟ چون تو کامنتها میخوندم که ظاهرا یه قسمتی از بازی برا همه ایراد داره و باید سیوش رو پیدا کنیم. این همونه یا نه؟

اما عجب چیزیه این نسخه، من متال گیر 1 و 2 رو بازی کرده بودم و شدیدا فن این بازی بودم، این نسخه رو هم وقتی اومد از یه فروشنده ای خواستم گفت کلا خرابه مشکل زیاد داره واسه همین نمیارم که منم بیخیال بازی شدم، اگه میدونستم میشه اجرا کرد زودتر اقدام میکردم. کونامی و کوجیما واقعا ثابت کردن که هم نهایت خلاقیت هستن و هم اینکه سازنده های بازی تا چه حد میتونن بازی رو اپتیمم بسازن که در عین حال گرافیک عالی داشته باشه و سیستم مورد نیاز بالا هم نخواد!
    این مشکل نسخه کرک شده ی پی سی هست .
    یه کار میتونی بکنی .
    من خودم اینکارو کردم . برو از سیو هات یه کپی بگیر .
    بعد پاکشون کن از محل نصب بازی .
    بعد که بری تو بازی میتونی از اول بازی کنی .
    فقط مشکلش اینه که وقتی تموم میشه به مرحله بعدی نمیره .
    که وقتی تموم شد مرحله اول دوباره برو سیوارو بریز از مرحله 2 میاد .
    اینترو بازی فووووق العادس واقعا حیفه از دستش بدی . حتما با این روشی که گفتم سعی کن بازیش کنی .

4. این کاربر از | SoRoush 8K | بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

این مشکل نسخه کرک شده ی پی سی هست .
    یه کار میتونی بکنی .
    من خودم اینکارو کردم . برو از سیو هات یه کپی بگیر .
    بعد پاکشون کن از محل نصب بازی .
    بعد که بری تو بازی میتونی از اول بازی کنی .
    فقط مشکلش اینه که وقتی تموم میشه به مرحله بعدی نمیره .
    که وقتی تموم شد مرحله اول دوباره برو سیوارو بریز از مرحله 2 میاد .
    اینترو بازی فووووق العادس واقعا حیفه از دستش بدی . حتما با این روشی که گفتم سعی کن بازیش کنی .
    ممنون از هر دوی دوستان،
    آره خودمم دوست داشتم همچین کاری بکنم، میگفتم نهایتش یه قسمته که مشکل داره اونم وقتی بهش برسه سیوش باشه اونو ریپلیس میکنم.
    فقط الان که سرچ میکردم مسیر سیو بازی رو به این شکل زده بودنC://Program Files (x86)\Steam\userdata\”steam ID”\311340\remote
    برای من تو این مسیر اصلا steam ID و یا steam نیست، حتی تو program files (بدون x86) هم نیست. و البته هیدن هم نیست! فایل بازی همونه که اسمش TPP_GAME_DATA هست؟
    اگه این باشه برای من تو فولدر 3DMGAME هستش که اونم داخل فولدر اصلی خود بازی هست، که البته خودم در جریان کرک کپیش کردم اونجا، چون هیچ جایی ندیدم که نوشته باشه این قسمت هم سیو میتونه باشه گفتم یه سوالی بپرسم که اشتباه نشه چون سه ساعت و 45 دقیقه نصب بازی طول کشید و ممکنه یه اشتباه کوچیک، مهلک باشه و تاوان زیادی در پی داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

ممنون از هر دوی دوستان،
    آره خودمم دوست داشتم همچین کاری بکنم، میگفتم نهایتش یه قسمته که مشکل داره اونم وقتی بهش برسه سیوش باشه اونو ریپلیس میکنم.
    فقط الان که سرچ میکردم مسیر سیو بازی رو به این شکل زده بودنC://Program Files (x86)\Steam\userdata\”steam ID”\311340\remote
    برای من تو این مسیر اصلا steam ID و یا steam نیست، حتی تو program files (بدون x86) هم نیست. و البته هیدن هم نیست! فایل بازی همونه که اسمش TPP_GAME_DATA هست؟
    اگه این باشه برای من تو فولدر 3DMGAME هستش که اونم داخل فولدر اصلی خود بازی هست، که البته خودم در جریان کرک کپیش کردم اونجا، چون هیچ جایی ندیدم که نوشته باشه این قسمت هم سیو میتونه باشه گفتم یه سوالی بپرسم که اشتباه نشه چون سه ساعت و 45 دقیقه نصب بازی طول کشید و ممکنه یه اشتباه کوچیک، مهلک باشه و تاوان زیادی در پی داشته باشه.
    اره سیو همونه ، فقط کل پوششو کپی کن .

7. این کاربر از | SoRoush 8K | بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

اره سیو همونه ، فقط کل پوششو کپی کن .
    آره واقعا اینترو قشنگ بود، از کوجیما جز اینم انتظار نمیرفت، یادش بخیر MG 2 هم اون موقع همه چی تمام بود و از همه بازیهای اون موقع دو سه سر و گردن بالاتر بود، خیلی حال میداد، اونم دقیقا مثل همین نسخه طوری ساخته شده بود که آدم وقتی تموم میکرد هم بازم میخواست بازیش کنه.
    در مورد شروع بازی هم فقط اونجایی که از بیمارستان با ون فرار میکنن از تونل که خارج شد ماشین چپ کرد و همونجا بازی متوقف شد! من که احتمال نمیدادم اینجا قطع بشه، اینطوری یه اختلاف داستانی بین جایی که قطع شد و شروع بازی از اون 1% سیوی که بود هست، از سیو 1% بازی رو از هلیکوپتر شروع میکنه و معلوم نیست اون فاصله وسط چه اتفاقی افتاده! کاش ادامه داستان رو هم داشتیم، شما اطلاع داری چقدر از داستان و بازی رو از دست دادیم؟

9. این کاربر از Emir1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

آره واقعا اینترو قشنگ بود، از کوجیما جز اینم انتظار نمیرفت، یادش بخیر MG 2 هم اون موقع همه چی تمام بود و از همه بازیهای اون موقع دو سه سر و گردن بالاتر بود، خیلی حال میداد، اونم دقیقا مثل همین نسخه طوری ساخته شده بود که آدم وقتی تموم میکرد هم بازم میخواست بازیش کنه.
    در مورد شروع بازی هم فقط اونجایی که از بیمارستان با ون فرار میکنن از تونل که خارج شد ماشین چپ کرد و همونجا بازی متوقف شد! من که احتمال نمیدادم اینجا قطع بشه، اینطوری یه اختلاف داستانی بین جایی که قطع شد و شروع بازی از اون 1% سیوی که بود هست، از سیو 1% بازی رو از هلیکوپتر شروع میکنه و معلوم نیست اون فاصله وسط چه اتفاقی افتاده! کاش ادامه داستان رو هم داشتیم، شما اطلاع داری چقدر از داستان و بازی رو از دست دادیم؟
    برای من اونجا قطع نشد .
    چپ که میکنه بعدش یه یارویی با اسب میاد کمکت میکنه یه تعقیب گریزی با اون موجود شیطانیه داریم و بعد از دستش فرار میکنه .
    واسه من تا پایان اینترو رفت امتیازات اون مرحلمم نشون داد فقط مرحله دو شروع نمیشد که با ریختن سیو درست شد ..

11. این کاربر از | SoRoush 8K | بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

برای من اونجا قطع نشد .
    چپ که میکنه بعدش یه یارویی با اسب میاد کمکت میکنه یه تعقیب گریزی با اون موجود شیطانیه داریم و بعد از دستش فرار میکنه .
    واسه من تا پایان اینترو رفت امتیازات اون مرحلمم نشون داد فقط مرحله دو شروع نمیشد که با ریختن سیو درست شد ..
    یه سوالم بپرسم که خیالم راحت شه، تو صفحه اول بازی، ورژن رو برا من 1.01 زده! این آخرشه یا آپدیت و پچ اینا هم براش هست؟ یکی هم اینکه الان اجرای بازی عالیه، فقط موقع خروج دو تا ارور میده که اونم چون بعد از خروج از بازیه مشکل ساز نمیشه، تا آخر بازی با این کرک میشه رفت مشکلی پیش نمیاد؟
    بازی واقعا عالیه، تنوع امکانات و کاستومایز بازی فوق العاده گسترده و بی همتاست، تازه میخوام وقتی تمومش کردم، بزنم تمام آیکونهای اسلحه و مارکرهای دوربین اینا همه رو حذف کنم دفعه دوم رو کاملا طبیعی و واقع گرایانه بازی کنم.

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

چرا بعد دقیق یادم نیست مرحله 30 به بعد مرحله ها تکرار میشه؟؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

چرا بعد دقیق یادم نیست مرحله 30 به بعد مرحله ها تکرار میشه؟؟
    تا مرحله 40 یک سری مراحل تکراری داره
    فقط مرحله بیمارستان که همون اول بازی دیدی هم تکرار میشه که دقت کنید اون تکراری نیست و جزییات جدید داره

15. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

تا مرحله 40 یک سری مراحل تکراری داره
    فقط مرحله بیمارستان که همون اول بازی دیدی هم تکرار میشه که دقت کنید اون تکراری نیست و جزییات جدید داره
    دلیلش چیه؟
    ذهنشون کم آورده بود!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •