تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 68 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 674

نام تاپيک: XPERIA™ T | گوشی اندرویدی سونی با پردازنده ی دو هسته ای ، صفحه نمایش اچ دی 4.6 اینچی و دوربین 13 مگاپیکسلی

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 هفتس تی خریدم
    47 صفحه این تاپیک رو هم خوندم
    حالا چند تا سوال دارم
    اینی که خریدم آندروید 4.1.2 روش بود، چند روز پیشم به نت وصل شدمم یه آپدیت 20 مگی کرد خودشو
    زیاد نمیدونم از گوشی راستش ولی میخواستم بدونم روت یعنی چی؟ اگر بخوام نسخه آندروید دیگه ای نصب کنم باید روت کنم؟
    و اینکه گفته بودن باطری رو مصرفشو کمتر میشه کرد اگه روت کنی و از این حرفا
    از آندروید های سیانوژن هم دوستان تعریف کرده بودن، به نظرتون برم سراغ اونا؟
    بعد خیلی دوست دارم این سه تا دکمه پایین که گفتین میشه برداشتو بردارم، فقط اگه برداریم جاشون باید از چیا استفاده کنیم؟!!!
    اگه یه راه آسونی هست که یکی در حد من بتونه مرحله به مرحلشو بره و این کارو انجام بده لطفا بگین (سایت انگلیسی هم بود بهتر، هر چی معتبرتر)

خیلی ممنون
    سلام.

من این گوشی رو ندارم اما سوالاتی که حالت کلی برای اندروید هست رو خدمتتون عرض میکنم.
    روت کردن یعنی دسترسی پیدا کردن به محدودیتهایی که آندروید بصورت پیشفرض برای کاربر در نظر گرفته شما با روت کردن به اون محدودیتها هم دسترسی پیدا میکنید.اگر بخواهید نسخه اصلی از رام رو نصب کنید نیازی به روت کردن گوشی نیست اما اگر بخواهید از رامهای کاستوم استفاده کنید باید گوشیتون رو روت کرده باشید مثل همین رامهای سیانوژن.
    در مورد بهینه کردن باطری شما با نصب برنامه هایی که قابلیت کنترل رام رو دارن میتونید به این خواسته تون برسید که این برنامه ها نیاز به دسترسی روت دارن یعنی باید گوشیتون رو روت کنید مثل: Auto Run Manager.
    در مورد رامهای سیانوژن چون بنده این گوشی رو ندارم پس طبیعتا" از رام سیانوژن این گوشی استفاده نکردم اما توی حالت کلی معمولا" رامهای سیانوژن رامهای خوبی هستن و دارای کمترین باگ در بین رامهای کاستوم هستن.(از سیانوژن برای گوشیهای دیگه استفاده کردم معمولا" جزو رامهای خوب و بهینه شده هستند).
    در مورد کلیدها اطلاعی ندارم.

2. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.

من این گوشی رو ندارم اما سوالاتی که حالت کلی برای اندروید هست رو خدمتتون عرض میکنم.
    روت کردن یعنی دسترسی پیدا کردن به محدودیتهایی که آندروید بصورت پیشفرض برای کاربر در نظر گرفته شما با روت کردن به اون محدودیتها هم دسترسی پیدا میکنید.اگر بخواهید نسخه اصلی از رام رو نصب کنید نیازی به روت کردن گوشی نیست اما اگر بخواهید از رامهای کاستوم استفاده کنید باید گوشیتون رو روت کرده باشید مثل همین رامهای سیانوژن.
    در مورد بهینه کردن باطری شما با نصب برنامه هایی که قابلیت کنترل رام رو دارن میتونید به این خواسته تون برسید که این برنامه ها نیاز به دسترسی روت دارن یعنی باید گوشیتون رو روت کنید مثل: Auto Run Manager.
    در مورد رامهای سیانوژن چون بنده این گوشی رو ندارم پس طبیعتا" از رام سیانوژن این گوشی استفاده نکردم اما توی حالت کلی معمولا" رامهای سیانوژن رامهای خوبی هستن و دارای کمترین باگ در بین رامهای کاستوم هستن.(از سیانوژن برای گوشیهای دیگه استفاده کردم معمولا" جزو رامهای خوب و بهینه شده هستند).
    در مورد کلیدها اطلاعی ندارم.
    خیلی ممنون از جوابتون دوست عزیز
    پس با این تفاسیر بهتره گوشی روت بشه، حالا میشه یه سایت معرفی کنید برم ببینم چجوری باید انجام بدم
    بعد اینکه آیا بعد از روت کردن رام اصلی دیگه نصب نمیشه؟ اگر نه رام های نسخه اصلی بهترن یا کاستوم؟

4. این کاربر از john nash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnik7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    ♥♥♥ ESF ♥♥♥

پيش فرض

خیلی ممنون از جوابتون دوست عزیز
    پس با این تفاسیر بهتره گوشی روت بشه، حالا میشه یه سایت معرفی کنید برم ببینم چجوری باید انجام بدم
    بعد اینکه آیا بعد از روت کردن رام اصلی دیگه نصب نمیشه؟ اگر نه رام های نسخه اصلی بهترن یا کاستوم؟

با سلام من در این پست گفتم چطوری گوشیتونو روت کنید

روت سریع و اسان قابل استفاده در اندروید 4.1.2

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

usb debugging فعال

اتصال به PC

اجرای برنامه RunMe.bat

انتخاب گزینه 3
    New Xperia root by goroh_kun

در ادامه ترجیحا با کمی دقت طبق دستورات خواسته شده عمل کنید
    فقط اضافه کنم باید دروایورای گوشیتون نصب باشه
    که اگه برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کنید در محل نصبش یه فولدر داره به اسم درایور که توسط برنامه ای که در این فولدر هست میتونید درایورهارو نصب کنید که معمولا در لیست درایورا به اسم TX می باشد

بعد از روت شدن باز هم میشه رام های اصلیرو اپدیت یا فلش کرد
    Last edited by mnik7; 16-06-2013 at 14:58.

6. 2 کاربر از mnik7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 هفتس تی خریدم
    47 صفحه این تاپیک رو هم خوندم
    حالا چند تا سوال دارم
    اینی که خریدم آندروید 4.1.2 روش بود، چند روز پیشم به نت وصل شدمم یه آپدیت 20 مگی کرد خودشو
    زیاد نمیدونم از گوشی راستش ولی میخواستم بدونم روت یعنی چی؟ اگر بخوام نسخه آندروید دیگه ای نصب کنم باید روت کنم؟
    و اینکه گفته بودن باطری رو مصرفشو کمتر میشه کرد اگه روت کنی و از این حرفا
    از آندروید های سیانوژن هم دوستان تعریف کرده بودن، به نظرتون برم سراغ اونا؟
    بعد خیلی دوست دارم این سه تا دکمه پایین که گفتین میشه برداشتو بردارم، فقط اگه برداریم جاشون باید از چیا استفاده کنیم؟!!!
    اگه یه راه آسونی هست که یکی در حد من بتونه مرحله به مرحلشو بره و این کارو انجام بده لطفا بگین (سایت انگلیسی هم بود بهتر، هر چی معتبرتر)

خیلی ممنون
    روت کردن یعنی برداشتن محدودیت دسترسی به فایلهای سیستمی.با روت کردن شما به سری امکانات بیشتر دسترسی پیدا میکنید.
    بله.روت و گاهی اوقات باز کردن بوت لودر لازم است برای نصب رامهای غیر رسمی
    شما اگه تازه خریدی تا چند ماه باهاش کار کن تا حسابی راه بیفتی بعد برو سراغ رامهای غیر رسمی.
    اگه اون دکمه ها برداشته بشه که باید جایگزین داشته باشید.مثلا LMT Launcher یا bottom savior که هر دو اجازه روت میخواد.
    بهترین منبع فرم XDA

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Beta

8. 2 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

روت کردن یعنی برداشتن محدودیت دسترسی به فایلهای سیستمی.با روت کردن شما به سری امکانات بیشتر دسترسی پیدا میکنید.
    بله.روت و گاهی اوقات باز کردن بوت لودر لازم است برای نصب رامهای غیر رسمی
    شما اگه تازه خریدی تا چند ماه باهاش کار کن تا حسابی راه بیفتی بعد برو سراغ رامهای غیر رسمی.
    اگه اون دکمه ها برداشته بشه که باید جایگزین داشته باشید.مثلا LMT Launcher یا bottom savior که هر دو اجازه روت میخواد.
    بهترین منبع فرم XDA

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Beta
    یه مثال میزنی یعنی دقیقا چیکار میکنن این برنامه ها
    مثلا اگه دکمه back نباشه چه دکمه ای میشه جاش گذاشت؟!!! یعنی چیو باید فشار بدیم بک شه؟

10. این کاربر از john nash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اون برنامه ها هم دکمه ها رو شبیه سازی میکنه...یکی با نگه داشتن انگشت روی صفحه ظاهر میشه یکی هم به صورت شفاف هست و دکمه ها رو میزنی...توی گوگل عکسش رو ببینید متوجه میشید

12. 2 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام من در این پست گفتم چطوری گوشیتونو روت کنید

فقط اضافه کنم باید دروایورای گوشیتون نصب باشه
    که اگه برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کنید در محل نصبش یه فولدر داره به اسم درایور که توسط برنامه ای که در این فولدر هست میتونید درایورهارو نصب کنید که معمولا در لیست درایورا به اسم TX می باشد

بعد از روت شدن باز هم میشه رام های اصلیرو اپدیت یا فلش کرد
    منظورت از دستورات خواسته شده چیه؟
    ممنون
    Last edited by john nash; 18-06-2013 at 10:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnik7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    ♥♥♥ ESF ♥♥♥

پيش فرض

تا اونجا که یادمه صفحه رستور میاد روی ریستور کلیک میکنید بعد از اتمام صفحه ی دیگه ای میاد که باید servise test را انتخاب کنید و در صفحه ای که ظاهر میشه display انتخاب میکنید ببعد مشاهده ok nice منتظر میشید تا گوشی ریست بشه
    اجرای این مراحل در برنامه گفته میشه

15. این کاربر از mnik7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

برنامه ای برای کاهش مصرق باتری

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نرم افزار پس از خاموش شدن صفحه، تمام برنامه های باز را میبنده
    و در حالت استندبای استفاده از جند هسته را به یک هسته کاهش میده

از میون برنامه هایی که برای مدیریت مصرف باتری استفاده کردم این تونست روی گوشیم جا خوش کنه

دوستان من هم این هم battery guru رو نصب کنم با هم اشکال داره؟؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان من هم این هم battery guru رو نصب کنم با هم اشکال داره؟؟
    مشکل شرعی داره ، حرامه

نصب همین برنامه ها رو خوردن شارژ هم اثر داره
    در ضمن deep sleep هوشمند نیست و خود گوشی در حالت اسکرین آف میرو رو دیپ اسلیپ
    پس نصب این برنامه هیچ کمکی بهت نمیکنه

18. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •