تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 720 اولاول ... 384445464748495051525898148548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه hamed8322's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض تشکر و سوال

اقا ارمین دستت درد نکنه ؛ واقعا بد مدت ها یه ریویو خوب و جامع دیدم که خیلی از ابهاما رو رفع کرد.به خصوص تو تصاویر sd که برای من و شاید خیلی ها جای سوال داشت.
    چند تا سوال داشتم :
    1- تو تصاویر مقایسه ای vs که تو بانه انجام دادی با توجه به اینکه اساتید اشاره میکنن که تصاویر تو این پلاسما براقتر از السیدی ها شده شما خودتم این موضوعو متوجه شدی؟اون تصویر مات و دودی مانندی که تو پلاسماها نسبت به السیدی ها وجود داشته تو این tv هم وجود داشت؟
    2-چقدر اختلاف کیفیت تو تصاویر مغازه ها با وقتی که خونه خودت دیدی داره؟چون واقعا یه تعداد مثل همون تجربت تو یکی از مغازه ها با دیدن تصاویر تو مغازه ها از خریدش پشیمون شدن! ( مثل چند وقت پیش خودم)
    3- نویز فن ها از چه فاصله ای قابل شنیدنه؟ مثلا برای شب که معمولا صدایی غیر از tv شنیده نمیشه و ولوم کمه شنیده میشه؟
    4-به هر حال هر تلویزیونی غیر از تصویر، صدا هم داره.نظرت راجع به صداش و اسپیکر هاش چیه؟( شفافه یا حجم داره،...)و اینکه سه اسپیکر داره ایا این نقش subwoofer تو بقیه تلویزوینهاس یا فقط یه باند معموله که تاثیر چندانی هم نداره(به قول معروف واسه خالی نبودن عریضه س).
    5-در اخرنظرتو راجع به این قضیه میخام بدونم: هر چند این deep black توی پلاسماها نسبت به السیدی ها که سورمه ای یا آبی نشون میدی یک مزیت شده اما به نظرم دیگه به قول معروف از اون ور پشت بوم افتاده چون به نظر شخصی خودم که تو خیلی از عکسهایی که از ریویو ها و عکسها دیدم (exaggerated) هست و از جزییات تصویر کم میکنه و تحت تاثیر قرارا میده متلا دکمه کت مشکی یا خط و خطوطش یا جنسش یا انحناهای کم بدنه ماشین یا هر چیز مشکیه دیگه که جزییاتی توشون هست( به هر حال سیاه مطلق نداریم به غیر از شب ظلمات و یه بازتابی دارن بالاخره ) (به قول خودت قیر)؛ این قضیه چقدر اذیت کنندست و چقدر میشه کمش کرد(با برایتنس یا کنتراست یا هر تنظیم دیگه)
    دوستان دیگه هم این tv رو دارن اگه نظری دارن بگن ممنون میشم.

2. 3 کاربر از hamed8322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

اقا ارمین دستت درد نکنه ؛ واقعا بد مدت ها یه ریویو خوب و جامع دیدم که خیلی از ابهاما رو رفع کرد.به خصوص تو تصاویر sd که برای من و شاید خیلی ها جای سوال داشت.
    چند تا سوال داشتم :
    1- تو تصاویر مقایسه ای vs که تو بانه انجام دادی با توجه به اینکه اساتید اشاره میکنن که تصاویر تو این پلاسما براقتر از السیدی ها شده شما خودتم این موضوعو متوجه شدی؟اون تصویر مات و دودی مانندی که تو پلاسماها نسبت به السیدی ها وجود داشته تو این tv هم وجود داشت؟
    2-چقدر اختلاف کیفیت تو تصاویر مغازه ها با وقتی که خونه خودت دیدی داره؟چون واقعا یه تعداد مثل همون تجربت تو یکی از مغازه ها با دیدن تصاویر تو مغازه ها از خریدش پشیمون شدن! ( مثل چند وقت پیش خودم)
    3- نویز فن ها از چه فاصله ای قابل شنیدنه؟ مثلا برای شب که معمولا صدایی غیر از tv شنیده نمیشه و ولوم کمه شنیده میشه؟
    4-به هر حال هر تلویزیونی غیر از تصویر، صدا هم داره.نظرت راجع به صداش و اسپیکر هاش چیه؟( شفافه یا حجم داره،...)و اینکه سه اسپیکر داره ایا این نقش subwoofer تو بقیه تلویزوینهاس یا فقط یه باند معموله که تاثیر چندانی هم نداره(به قول معروف واسه خالی نبودن عریضه س).
    5-در اخرنظرتو راجع به این قضیه میخام بدونم: هر چند این deep black توی پلاسماها نسبت به السیدی ها که سورمه ای یا آبی نشون میدی یک مزیت شده اما به نظرم دیگه به قول معروف از اون ور پشت بوم افتاده چون به نظر شخصی خودم که تو خیلی از عکسهایی که از ریویو ها و عکسها دیدم (exaggerated) هست و از جزییات تصویر کم میکنه و تحت تاثیر قرارا میده متلا دکمه کت مشکی یا خط و خطوطش یا جنسش یا انحناهای کم بدنه ماشین یا هر چیز مشکیه دیگه که جزییاتی توشون هست( به هر حال سیاه مطلق نداریم به غیر از شب ظلمات و یه بازتابی دارن بالاخره ) (به قول خودت قیر)؛ این قضیه چقدر اذیت کنندست و چقدر میشه کمش کرد(با برایتنس یا کنتراست یا هر تنظیم دیگه)
    شما تا حالا کجا بودی دوست عزیز(تاریخ عضویت و تعداد پست ها رو یه چک کنید)

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من بودم دوست عزیز از اولش.منتاها پست نمیزدم.پشت صحنه از اطلاعات اساتید و دوستان فیض میبردیم.
    خیلی با حاله نه؟
    اینم چون خودم دنبال این tv بودم از اول ( جدی دنبالشم ) گفتم دستم و رو کنم یه پستی بزنم افتتاح کنم.
    الان این میشه دومیش.تا ببینم بعدیش کی پیش بیاد.

5. این کاربر از hamed8322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sasanv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

بسیار ممنون از تلاش شما.

7. این کاربر از sasanv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام : با اجازه دوستان من چند نکته رو که بنظرم میرسه را توضیح میدم. 1 : دوستانی که ازcrt یا همون تلویزیون لامپی استفاده میکنند و تصمیم به خرید hdtv دارند توجه داشته باشند که تصاویری که از این تی وی ها میبینند تفاوت زیادی با crt دارند هم از لحاظ ابعاد - رنگ و رزولوشن این موضوع در مورد پلاسما یا ال سی دی هر برندی که میشناسید تقریبا به یک اندازه صدق میکنه پس مدتی فرصت لازم هست تا چشمها به این تصاویر عادت کنند . 2 : باید دید فقط بزرگ شدن صفحه تی وی و یا ظاهر زیبا مورد نظر هست یا نه کیفیت ساخت و پخش تصاویر هم مهم است اگر قسمت دوم برای شما اهمیت بیشتری داره پس در نظر داشته باشید مقایسه پنلها در فروشگاهها با توجه به شرایط نامتناسب محیطی مانند نور و مهم تر از اون تنظیمات پنل راه حل مناسبی برای انتخاب نیست .ضمن اینکه نباید تحت تاثیر تبلیغات تصمیم گیری کرد.3 :بنظر میرسد که استفاده از بررسیهای موجود در سایتهای معتبر که در مورد هر پنل جداگانه انجام میشه و توجه خاص به اتفاق نظر سایتها در امتیاز عملکرد یا performance پنل میتواند کمک بزرگی در انتخاب تی وی باشد . البته باید نیم نگاهی هم به نظرات کاربران خانگی پنل مورد نظر داشت .4 : یک نکته مهم در انتخاب پنل کنتراست یا همون فاصله میان روشنترین و تیره ترین نقاط پنل هست و همونطور که دوستان میدونند طیف رنگ میان سفید وسیاه قرار داره حالا هر چه فاصله اینها از هم بیشتر باشه (پنل رنگ مشکی عمیقتری تولید کنه)رنگهای بیشتر وبا کیفیت تری تولید خواهد شد. خوب حالا بریم سراغ v20 که بیشتر محسنات فوق را داره و تمام سایتها اون رو reommend کردن اگرچه در مدل R که بیشتر دوستان دارند تعدادی از امکانات جانبی حذف شده ولی از لحاظ کیفیت تصویر یکی از انتخابهای خوبه در مورد میزان کنتراست یا برایتنس هم که با قدرت تنظیمات خوبی که داره بسته به سلیقه هر شخصی میتوان اونو کم یا زیاد کرد(مهم اینه که توانایی کنتراست و برایتنس بالا رو داره) از نظر طیف رنگ هم کیفیت واشباع عالی داره . در مورد مصرف برق هم اولا نسل جدید پلاسما مصرف کمتری دارند ثانیا مصرف اونها یکنواخت نیست (هر چه تصاویر روشنتر باشه مصرف بالاتر و هرچه تیره تر مصرف کمتر) بر عکس ال سی دی که مصرف ثابتی داره . بنابر این مصرف برقی که پشت پنل درج شده نشانگر پیک مصرف هست در نتیجه با تنظیمات معمولی مصرف خیلی کمتر خواهد بود .

9. 4 کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ما هم به لطف خدا V20 رو 12 روز پیش از بانه خریدیم و تا الآن 160 ساعت از اون استفاده کردیم (قطعات اصل ژاپن و مونتاژ سنگاپور). اون موقع نمی دونستیم دو سری R و S وجود داره وگرنه، حتما S می گرفتیم. فروشنده 1.280 می گفت و ما با چک و چونه ی بسیار به رقم توافقی 1.240 رسیدیم. (در حالی که بقیه جاها 1.280 می گفتند و تا 1.270 هم پایین میومدند ولی این مغازه یکی، دو دونه دیگه بیشتر براش نمونده بود و شاید به این خاطر راضی شد ارزونتر بده و البته این رو هم گفت که تا چند وقت دیگه قیمتش به 1.500 میرسه!)
    دوست عزيز آرمين جان ممنون از توضيحات خوبت
    من هم احتمال بسيار زياد تو اين هفته برم بانه ...
    خريد V20 هم مد نظرم هست ... اميدوارم با توجه به تغييرات شديد نرخ ارز و استقبالي كه از اين TV شده قيمت بالا نرفته باشه ... !
    ميخواستم اگر ممكنه آدرس يا تلفن فروشگاه را برام PM كني بپرسم ببينم S هم داره ...
    از همه دوستان هم بابت راهنمايي ها و نظرات ارزشمندشان سپاسگزارم ...

11. 2 کاربر از PD1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چند تا سوال داشتم :

خواهش می کنم دوست عزیز، خوشحالم که این مطلب بدردت خورده.
    ابتدا سئوال دوم: شما میگید که چقدر اختلاف کیفیت بین فروشگاه و خونه وجود داره؟ اگه به 5 فروشگاه مختلف برید و یک تلویزیون واحد رو ببینید، 5 تصویر مختلف از اون می بینید. چون شرایط نوری متفاوته، تنظیمات TV ها متفاوته، سورس و کیفیت تصاویر متفاوته، کابل ها متفاوته و حتی محتوای نمایشی اون ها متفاوته. تجربه ی من در مورد خرید V20 هم همین جوری بود؛ تصویر بد ازش دیدم، تصویر معمولی ازش دیدم، تصویر عالی هم ازش دیدم. حالا اگه بخوام بگم، تفاوت کیفیت چقدره، نمی دونم کدومشو با مال خودم مقایسه کنم. از بعضی هاش قطعا بهتره، از بعضی هاش هم پایین تره (فقط و فقط به این خاطر که سورس بعضی هاشون واقعا باکیفیت بود و چه این TV و چه بقیه ی TV ها تصویرهای خیلی خوبی داشتند وگرنه دلیلی برای بدتر بودن کیفیت نسبت به فروشگاه وجود نداره). این رو هم مد نظر داشته باشید که اگه به عنوان مثال، دنبال پلاسمایی بودید و هر جایی هم که رفتید، تصویر بدی ازش دیدید، دیگه دلیلی واسه توجیه باقی نمی مونه. نمی تونید بگید تمام فروشگاه ها تنظیماتشون اشتباه بوده، توی خونه فوق العاده عمل می کنه، زاویه دیدش وسیع میشه، رنگهاش کاملا تغییر می کنه، اصلا به یک باره رنگ هاش طبیعی میشه و ... . اما به عنوان یک فرد آگاه، باید توجه داشته باشید که اگه میخواید توانایی یک Plasma و یک LED-LCD رو تو نشون دادن رنگ سفید مقایسه کنید، توی تصاویر کاملا سفید این کارو انجام ندید؛ چون نتیجه ای غیر واقعی بدست میاد و عملا بیانگر هیچ چیزی نیست. یا اگه میخواید توانایی یک Plasma و یک LED-LCD رو در مورد عمق رنگ مشکی مقایسه کنید، اینو بدونید که نتایج به دست اومده، ممکنه توی خونه به خاطر شرایط نوری، به هیچ وجه معتبر نباشه.

سئوال اول: در مورد تصاویر مات و دودی پلاسماها و مقایسه ی اون با LCD ها هم نکته ای که در بالا گفتم صادقه، اما اینو بگم توی فروشگاهی که تصویرهای قابل قبولی از TV هاش وجود داشت، چیزی کمتر از LCD ها مشاهده نکردم.

سئوال سوم: صدای فن ها بسته به محتوای نمایش، متفاوته و همون طور که گفتم حتی گاهی اوقات از فاصله ی 4 متری هم صداش به گوش میرسه. اما نباید فکر کنید صداش مثل صدای فن های کامپیوتره! صدایی ریز که خیلی هم به نظر من اهمیت نداره. همون طور که صدایی به مراتب بلندتر رو هنگام کار با کامپیوتر میشنویم. فکر نمیکنم این موضوع، مشکل خاصی باشه و باید به چیزهای مهم تر فکر کرد.

سئوال چهارم: از نظر صدا، همون طور که توی اکثر ریویوها هم نوشته شده، روز به روز پنل ها نازک و نازک تر میشن و نمیشه ازشون یه صدای استثنایی و فراگیر رو انتظار داشت و به همین خاطر هم فکر میکنم خیلی بین TV ها تفاوت وجود نداشته باشه. مگر اینکه دیگه مدلی از یک برند، صدای خیلی بدی داشته باشه که تو ریویوها به اون اشاره میشه وگرنه بقیه، تقریبا در یک سطحند. از نظر من، صدای متقاعدکننده و خوبی داره. اما در نهایت، مسلما هیچ چیزی مثل یک سینمای خانگی خوب، نمیتونه انتطارات رو برآورده کنه و باز هم به نظر من، باید به چیزهای مهم تر فکر کرد.

سئوال پنجم: در این خصوص، به خاطر شما هم که شده، دست به تجربه ای جدید زدم. از اون جایی که فیلم HD نمیتونستم پخش کنم، انواع و اقسام عکس های HD و Full HD که داشتم، روی فلش ریختم و اونها رو بررسی کردم. نتایج واقعا با تصاویر SD که من میدیدم، فرق می کنه. همین الان، یک مانیتور 900*1440 Dell و همین طور یک مانیتور 2262 LG که Full HD هست و یکی از بهترین مانیتورهای LCD، پیش روی منه. تفاوت چیزهایی که توی TV و توی این مدل LG هست، از زمین تا آسمون فرق میکنه. باید بگم که توی تصاویر تیره هم دقت رنگ فوق العاده ای داره و جزئیات واقعا استثناییه. لینک یکی از این عکس ها رو پایین تر میذارم. توی این عکس، ده ها یا شاید صدها رنگ شبیه به مشکی وجود داره و فقط توی این TV تونستم همچین طیف رنگی رو ببینم. ضمن اینکه اون موردی که در مورد Brightness گفته بودم که اگه روی 0 باشه، تصویر تاریک میشه، به هیچ وجه توی این عکس های با کیفیت، صادق نیست. اونقدر تصاویر براقند که از 0 هم میتونید کمترش کنید. با این که کنتراست تو همین تصاویر SD هم عالیه ولی توی این عکس و موقعی که Brightness رو 0 گذاشتم، کنتراست وحشتناکی رو تجربه کردم. ستاره های کاملا درخشان، در یک پس زمینه ی بسیار تاریک. یک پیکسل کاملا روشن، در کنار یک پیکسل کاملا خاموش. هم طیف رنگ مشکی خیلی خوبه و هم توانایی قراردادن پیکسل های بسیار روشن و تاریک در کنار هم که مورد دوم خیلی عجیب نیست؛ چون همون طور که میدونید توی پلاسماها، نوردهی پیکسل به پیکسل صورت میگیره. در یک کلام، جزئیات، باورنکردنی است.
    اما برای اینکه تصاویر SD رو شبیه سازی کنم، همین عکس رو با رزولوشن هایی کمتر از عکس اصلی، روی فلش ریختم و اونها رو با هم مقایسه کردم. هر چقدر پیکسل ها کمتر میشد، جزئیات هم کمتر و کمتر میشد. تا اینکه از هزاران نقاط روشن، حتی یه دونش هم باقی نموند و همین طور، اون طیف رنگ مشکی هم، کم کم ناپدید شد. در واقع این همون اتفاقیه که واسه من تو تصاویر SD می افتاد و علتش هم تا اندازه ای طبیعیه و فکر کنم دیگه یه جورایی قدرت TV، به بخش Upscaling واگذار میشه. حالا اینکه توی تصاویر SD، جزئیات V20 در مقایسه با بقیه ی TV ها چطوره، من نمیتونم نظر بدم. اما با بررسی های من تو تصاویر HD، نتیجه خارق العاده بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

13. 14 کاربر از armin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بازم دستت درد نکنه بابت پاسخ.بخصوص آخریش با تجربه جدیدت.

15. این کاربر از hamed8322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminashtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان از VT20 چه خبر؟
    دوستانی که بانه تشریف بردند، اونجا موجود بود؟ قیمت؟
    راستی V20 پنجاه توی بانه اومده؟ قیمت؟

17. این کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان لطفا شماره تلفن نمایندگی پاناسونیک هفت حوض رو برای من هم پ خ کنید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •