اقا ارمین دستت درد نکنه ؛ واقعا بد مدت ها یه ریویو خوب و جامع دیدم که خیلی از ابهاما رو رفع کرد.به خصوص تو تصاویر sd که برای من و شاید خیلی ها جای سوال داشت.
چند تا سوال داشتم :
1- تو تصاویر مقایسه ای vs که تو بانه انجام دادی با توجه به اینکه اساتید اشاره میکنن که تصاویر تو این پلاسما براقتر از السیدی ها شده شما خودتم این موضوعو متوجه شدی؟اون تصویر مات و دودی مانندی که تو پلاسماها نسبت به السیدی ها وجود داشته تو این tv هم وجود داشت؟
2-چقدر اختلاف کیفیت تو تصاویر مغازه ها با وقتی که خونه خودت دیدی داره؟چون واقعا یه تعداد مثل همون تجربت تو یکی از مغازه ها با دیدن تصاویر تو مغازه ها از خریدش پشیمون شدن! ( مثل چند وقت پیش خودم)
3- نویز فن ها از چه فاصله ای قابل شنیدنه؟ مثلا برای شب که معمولا صدایی غیر از tv شنیده نمیشه و ولوم کمه شنیده میشه؟
4-به هر حال هر تلویزیونی غیر از تصویر، صدا هم داره.نظرت راجع به صداش و اسپیکر هاش چیه؟( شفافه یا حجم داره،...)و اینکه سه اسپیکر داره ایا این نقش subwoofer تو بقیه تلویزوینهاس یا فقط یه باند معموله که تاثیر چندانی هم نداره(به قول معروف واسه خالی نبودن عریضه س).
5-در اخرنظرتو راجع به این قضیه میخام بدونم: هر چند این deep black توی پلاسماها نسبت به السیدی ها که سورمه ای یا آبی نشون میدی یک مزیت شده اما به نظرم دیگه به قول معروف از اون ور پشت بوم افتاده چون به نظر شخصی خودم که تو خیلی از عکسهایی که از ریویو ها و عکسها دیدم (exaggerated) هست و از جزییات تصویر کم میکنه و تحت تاثیر قرارا میده متلا دکمه کت مشکی یا خط و خطوطش یا جنسش یا انحناهای کم بدنه ماشین یا هر چیز مشکیه دیگه که جزییاتی توشون هست( به هر حال سیاه مطلق نداریم به غیر از شب ظلمات و یه بازتابی دارن بالاخره ) (به قول خودت قیر)؛ این قضیه چقدر اذیت کنندست و چقدر میشه کمش کرد(با برایتنس یا کنتراست یا هر تنظیم دیگه)
دوستان دیگه هم این tv رو دارن اگه نظری دارن بگن ممنون میشم.![]()