نه.وایرلس نیست.اصلا از اونجا که خریدم نخر.نود 32 داد.خودم نخریدم.دوستم خرید.اکبند نبود.اوردم خونه دیدم از کدش استفاده کردن.زنگ زدم گفتن ما همه رو اکبند میدیم...
اصلا نخر از جایی که من خریدم...اریانت.
نه.وایرلس نیست.اصلا از اونجا که خریدم نخر.نود 32 داد.خودم نخریدم.دوستم خرید.اکبند نبود.اوردم خونه دیدم از کدش استفاده کردن.زنگ زدم گفتن ما همه رو اکبند میدیم...
اصلا نخر از جایی که من خریدم...اریانت.
سلام
دوستان به نظر شما با ssd بگیرم یا بلوری ؟
مبارک باشد.
با این قیمت بلوری هم دارد؟
کانفیگ جدید ظاهرا با هارد یک ترابایت است.برای شما هم همینطور است؟
نه.بلوری نداره.هارد هم 750...
کیفش همینه درسته ولی موسش باید lenovo m20 باشه و یه نود یک ساله.
با این حال واقعا خوب خریدی! آخرین باری که من قیمت گرفتم با اس اس دی حرف از 2800 بود! خیلی خوب خریدی مبارکت باشه
دوستان من هم قصد خرید همین لپ تاپ را دارم .لطفا به این سوالاتم جواب دهید.
به نظر شما آسیب پذیری این مدل زیاد نیست؟ خوب منتاژ نشدن کلیدها... پیکسل سوخته - مشکل تاچ پد و مشکلات دیگری که دوستان دیگر فرمودند.
به نظر شما ssd دار بگیرم و بعدا اگر لازم شد بلوری بگیرم یا
اینکه بلوری دار بگیرم و بعدا اس اس دی اضافه کنم.
ممنون
به نظر من ssd دار بگیر اگه از نظر مالی مشکلی نداری.بلوری چیز مهمی نیست مظمئن باش هیچ وقت استفاده نمی کنی ازش چون کلا نسل دیسک ها داره منقرض می شه!
صفحه کلید که از نظر من مشکلی نداره.تاچ پد هم مشکلش نرم افزاریه.قبلا هم گفتم لنوو از نظر ساپورت نرم افزاری ضعیفه.
در مورد پیکسل سوخته هم خوب طبیعیه بالاخره تو هر چند تا یکیش یه مشکلی پیدا کنه.تو همه ی قطعات و همه ی برندها اتفاق می افته...
به نظر من که لپ تاپ نسبتا مقاومیه
اگه ساپرت نرم افزاریشو در نظر نگیریم فوقولادس در حد سری جی ایسوس ولی سبکترو ارزونتر
حتما با اس اس دی شو بگیر 300 تومان پول اس اس دیش هست که خیلیم کمیابه من بدون اس اس دی گرفتم. با بلوری. الان در به در دنبال اس اس دی هستم بلوری رایترش اصلا استفاده نداره اصلا من نمیدونم بلوری چی هست. آقا بلوری کی دیده؟ چی هست اصلا؟
بچه ها این مدل برای گیم نه چندان سنگین هم مناسبه دیگه؟ بعد اگه ssd و بلوری نخوایم چند در میاد؟
ممنون
آقا این پیکسل سوخته ی ما شده 2 تاهردوتاش کنار هم یعنی نزدیک هم...ممکنه به اطرافش سرایت کنه؟؟؟
من لپتاپمو از تهران خریدم خودم شهرستانه...حالا برا گارانتی بایس ببرمش کجا؟؟؟ همون شهرستان خودمون؟؟؟ آدرس نمایندگی گارانتی کجا نوشته؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)