تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 197 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

خب ، منم به همه ی دوستان عزیز تبریک میگم.

بردیم ها ولی به نظرم خیلی دست کم گرفتند ؛ چون حقیقتا بازیکن ها آزاد بودند.

اول بازی اصلا خوب نبودیم ، کاملا ناهماهنگ ؛ چند مدت بود همیشه همون اول گل میزدیم اما این سری برعکس شد. به هر حال اینم از برکات تعطیلی های تحمیلی کیروش خان هست.

نکته ی خیلی مهم اینجاست:

اینکه ذوب آهن خطا کرد و 9 نفره شد ؛ مشکل ما هست؟ نه نیست به خدا. تازه نقطه ی قوت ما هم هست، میخواستند موقعیت های صد در صد رو از ما نگیرند. همیشه فوتبال هستش و این اتفاقات ؛ همونطور که ما هم با یه گل به خودی مسخره ؛ کارمون به باریکی کشیده شد.

گفتم نقطه ی قوت ما بود اخراج ها چون قبل از اخراج هم به نظرم بعد گل ها خوب شروع کردیم به حمله ؛ همین هم برای نشونه اش کافیه که جلوی تیمی که فقط داشت دفاع میکرد، علاوه بر حمله های دیگه مون ، شما 2 بار تگ به گل (دیگه دومی که اصلا هیچی) منجر به اخراج میشی و این خودش نشونه ی خوبی هست.

بعد از اخراج گفتم خب خدا رو شکر ؛ بازی دفاعی ذوب آهنی ها داشت میرفت روی مخ و 9 نفره شدنشون خوبه اما بعد از اون طرف خودی ها رفتند روی مخ
    بگذریم از این موضوع.

خوشحالم برای خودمون ؛ چون پرسپولیس برد و این کمک میکنه به روند خوب قبلمون، روندی که البته اگر آقای کیروش بگذارند. ضمن اینکه فاصلمون کم شد با صدر.

خوشحالم برای گردان ؛ چون واقعا بی انصافی بود که توی بازگشتش، یه همچین بلاهایی مثل شوتی که هزار بار دیگه هم بزنند، اون طوری نمیشه یا یه گل به خودی سرش بیاد. از همون اول هم از طرز گرفتن توپ هاش کاملا مشخص بود که چقدر فشار و استرس روش هست.

و خوشحالم برای مهدی مهدوی کیا ؛ ابر مرد پرسپولیس ؛ کسی که میدونم غیرت بی نهایتش بعد از بازی اذیتش میکرد. مهدی کسی بود که استارت های دقایق وقت اضافه اش و این غیرتش توی استارت هاش ؛ باعث شد از ته دل به جای حرص خوردن ، آرزو و دعا کنم برای گل زدن و به نظرم بازی عالیش رو با آرامش خیال تموم کرد ؛ یک سانتر دیدنی که فقط و فقط از خودش بر میاد.

کریم هم خوب بود ، خوب بازی کرد و یه گل حساس ؛ نوروزی هم خوب بود ، 2 تا اخراجی گرفت ؛ نوری هم که کاملا پیدا بود از اون آب ها نخورده البته نقی زاده رو هم نباید ازش بگذریم ، انصافا بازیکن خوبی نشون داده ؛ همونطور که ماهینی جای حرف نمیگذاره ، به نظرم کیروش خان باید بهتر فکر کنه در موردش. بنگر هم به نظرم به خاطر روحیه ای که گرفته بود ؛ امروز بهتر از سید جلال (که اونم خوب بود) عمل کرد ، تکل هاش توی نیمه ی دوم ، جلوی همه ی ضد حمله ها رو گرفت.

به هر حال ؛ خوشحالم اتفاقات هر طور که افتاد ؛ باعث شد که پرسپولیس روند خوب و نتیجه گراش نسبت به این تعطیلی های بی فایده رو ادامه داد.

شاد و پیروز و سربلند باشید.
    Last edited by Lord Farshad; 19-11-2012 at 20:06.

2. 13 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

افتضاح بود بازی.بار فنی که اصلا نداشت.فقط و فقط سه امتیاز بازی رو گرفتیم و دیگر هیچ. ارائه این نوع بازی از سوی پرسپولیس که حداقل هفت ملی پوش داره جلوی تیم 9نفره ذوب آهن ،نشون داد که چرا فوتبال ایران نمیتونه جلوی امثال تیم های قطر اربکستان و لبنان فوتبال بازی کنن.با این نوع بازیها،از تیم ملی هم نباید انتظار داشت تیم بره جام جهانی.به نظرم با ورود فشگنچی هم ذوبیها 10 نفره شدن هم ما.اصلا معلوم نیست خوزه با چه استدلال و برنامه ای این بازیکنا رو تعویض کرد.اصلا نمیدونم برنامه ای هم داشت تیم یا نه؟اخه کجای دنیا دیدین جلوی تیم 9 نفره هم سانتر از جناحین بشه تاکتیک؟
    Last edited by haddadha23; 19-11-2012 at 20:24.

4. 4 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه somaye1988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خدا رو شکر بچه ها تا دقیقه 90 جنگیدن و ناامید نشدن ..هوادارا هم تا آخر تشویق کردن ..
    موقعیت گلای زیادی داشتیم و کمترین حقمون برد با اختلاف یه گل بود .. بنظرم بازی تیم روز به روز بهتر میشه و خدا رو شکر این بازی به حقمون که 3 امتیاز بود رسیدیم ..
    فقط ..نیمه اول چرا اینجوری بودیم ؟ 2 تا گل تو 15 دقیقه .. و بعد یه بازی نه چندان خوب ..هر چند چند موقعیت خیلی خوب داشتیم و گلرشون گرفت اما نیمه اول ناامید شدم از بازی تیم ...
    کاظمیانم که ...
    ---------
    البته بازی ایی که توش یه تیم حدود 10 موقعیت گل داره بد نیستااا ....حداقل از استقلال خیلی بهتر بازی میکنیم ...
    و یادمون نره بازی دو هیچ باخته رو 3-2 عوض کردیم و این خیلی خوبه ..
    Last edited by somaye1988; 19-11-2012 at 20:22.

6. 9 کاربر از somaye1988 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من هم تبریک می گم.
    بد خوبی بود و لازم. اما باید یادمون باشه که اون ها 9 نفره بودند و تیم واقعا برنامه ای برای گل زدن نداشت.

8. 3 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ذوب آهن رو میشد و باید خیلی ساده تر میبردیم
    هر چند با اومدن کاظمی نظم تیمی خیلی بهتری داشتن و با قبل خیلی متفاوت بودن اما باز هم اگر در دقایق اولیه اونجوری غافلگیر نمیشدیم خیلی راحت تر میبردیمشون

پرسپولیس هم زیاد خوب بازی نکرد که به نظر من بخش زیادیش به خاطر تعطیلی دائم لیگ بود
    کلا تا تیم سرو شکل خودشو بازی پیدا میکنه لیگ تعطیل میشه

مهدوی کیا روی اکثر گلها نقش داره اما به خاطر سن بالاش واقعا قادر نیست در تمام صحنه ها و درگیریها برنده باشه
    توی پست خاصی هم ازش بازی گرفته میشه که نیاز به دوندگی زیادی هم داره

نیمه دوم اصلا نتونستیم از 9 نفره شدن ذوب آهن استفاده کنیم کافی بود کمی توپ رو روی زمین بیارن و به بازی عرض بدن ذوب آهن عقب میرفت و تیمی که با دو نفر کمتر دفاع کنه محکوم به گل خوردنه
    اما ما اکثر اوقات توپهای مستقیم اونها رو به جای پاس دادن به بازیکنای کناری دفع میکردیم و خیلی از دقایق توپ روی هوا بود که این مسئله فقط به سود ذوب آهن بود

تنها کسی که مفید بازی میکرد و توپهای اول رو بیخودی دفع نمیکرد نقی زاده بود که واقعا عالی بازی کرد باقی بازیکنا اصلا نظم درستی نداشتن و برای رسیدن به گل خیلی عجول بودن

با گل دقیقه آخرمون یه دروازبان دروغگوی دیگه رو هم به سبک خودمون تنبیه کردیم از همین جایگاه یاد سوشا مکانی رو هم گرامی میداریم
    یارو هیچ اتفاقی نیفتاده بود دو دقیقه وقت بازی رو گرفت

من اخراج اول رو ندیدم اما اخراج دوم که کاملا درست بود
    داور بعد از 9 نفره شدن ذوب آهن خیلی جاها وسطای زمین خطاهای بیخودی برای ذوب آهن میگرفت

در کل هر چند آمادگی بازی قبل رو نداشتیم اما اگر ابتدای بازی غافلگیر نمیشدیم بعید نبود ذوب رو هم با یه برد پرگل بدرقه کنیم

10. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

این برد منو یاد حماسه‌ی ایمون زاید انداخت
    برخلاف نظر دوستان من اعتقاد دارم که تعویضهای ژوزه خوب و معقول بود
    پولادی کلا تو بازی نبود و بهترین کار تعویضش بود
    نورمحمدی هم با گل به خودی که زده بود روحیش خراب شده بود
    فقط تنها اشتباه ژوزه اوردن فشنگچی بود
    که طبق معمول نمایش افتضاحی داشت و تمام موقعیتهایی که گیرش اومد رو خراب کرد
    ای کاش مهدویکیا اون پنالتی رو گل میگرد
    وقفه‌ی بیش از حد موقع پنالتی باعث شد داش مهدی تمرکزشو از دست بده
    الان فاصلمون با صدر 8امتیازه و با دوم فقط 5امتیاز
    اگه همینطور ادامه بدیم و به قول دوستان کیروش هم اجازه بده، راحت میاییم بالای جدول!

12. 9 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستی دوستان
    سید جلال دو اخطار نگرفت؟

یه بار توی درگیری توی 18 قدم ذوب آهن با حدادی کارت گرفت یه بارم اواخر بازی
    درسته؟

14. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

الان فاصلمون با صدر 8امتیازه و با دوم فقط 5امتیاز
    اگه همینطور ادامه بدیم و به قول دوستان کیروش هم اجازه بده، راحت میاییم بالای جدول!
    البته نباید فراموش کنیم که استقلال یه بازی کمتر داره ، انشاالله پیکان اون بازی رو میبره ، و میاد بالای ما ( دهم میشه ) تا اختلاف با صدر جدول زیاد نشه .

انشاالله تیم همین جوری بهتر بشه و امید به زندگی داشته باشیم

+

اینکه 2 تا بازی خیلی خیلی سخت داریم ، یکی هفته ی 16م که با ملوان تو زمین اونهاست ، و دیگری با تراکتور تو هفته ی 17م که تو آزادیه .

اگه این 2 تا بازی رو ببریم ، وضعیتمون خیلی خیلی بهتر میشه . انشاالله تا اون موقع علی کریمی ( بهترین بازیکن آسیا ) هم به بازی ها میرسه .

موفق باشید.

16. 7 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستی دوستان
    سید جلال دو اخطار نگرفت؟
    یه بار توی درگیری توی 18 قدم ذوب آهن با حدادی کارت گرفت یه بارم اواخر بازی
    درسته؟
    والا تا اونجایی که من میدونم و درست یادمه، نه.

چون توی اون درگیری با حدادی فر (فکر کنم یکبار شدید شد) خود سید جلال ازش ضربه خورد و اصلا کاری نکرد که بخواد کارتی بگیره.

============================

داور منتظر گلزني پرسپوليس بود تا سوت بزند

مديرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان گفت: داور منتظر گل زدن پرسپوليس بود تا سوت پايان بازي را بزند.

خسرو ابراهيمي پس از شکست سه بر دو مقابل پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: اين چه وضع داوري است؟ داوري که شش دقيقه وقت اضافه مي‌گيرد و در آن شش دقيقه نيز سه دقيقه ديگر وقت محاسبه مي‌کند. داور تا پرسپوليس گل سوم را نمي‌زد سوت پايان را به صدا در نمي‌آورد. با اين شرايط فوتبال توقع داريد تيم ملي ما خوب باشد؟

وي ادامه داد: ابتدا به ما مي‌گفتند شما سه بر صفر بازنده هستيد و ما هزينه نمي‌کرديم و به ورزشگاه آزادي نمي‌آمديم، مي‌خواهند يک تيم را بالا بياورند. بهتر است با اين شرايط ليگ را تعطيل کنيد.

مديرعامل ذوب‌آهن تصريح کرد: هواداران پرسپوليس نيز فحش‌هاي رکيک دادند، حرف‌هايي که براي من ترجمه شد تا متوجه آن شوم، اين براي فرهنگ ما زشت است.

به خدا فارغ از پرسپولیس بودن میگم ؛

نه ؛ خداوکیلی شما چه فکری کردی که اینطور حرف میزنی؟ دقیقه شماری بلدی؟ اعداد رو بلدی؟ اگر بلد نیستی بگو تا یادت بدند و بگند پرسپولیس دقیقه ی چند گل زد.

البته هر کسی ندونه ، من یکی خوب میدونم که شما به چه دلیل و پتانسیل هایی! اومدی شدی مدیر عامل . همشهری ، خوب نیست این کارا .

همینه که وقتی یکی رو به دلایل دیگه میکنند مدیرعامل ؛ اینطوری صحبت میکنه.

علاوه بر توصیه به گذراندن دوره های ابتدایی ؛ که اینطوری وقت بازی بهتر دستتون میاد !

توصیه میکنم برای دوره ی لیسانس! پایان نامه اتون این باشه که وقت اضافه ، خودش وقت اضافه هم داره (هر چند توی این بازی گرفته نشد + وقت کشی های سر اخراج و زمین خوردن های آنچنانی!! و ضربه ی کاشته رو دیر زدن و ... خیلی بیشتر از اینا بود) ؛

دوست دارم فحش هایی که توی خود ورزشگاه فولادشهر داده میشه رو شما برای اهالی فوتبال و دلایل عقب موندگی تیم ملی شرح بدی و همچنین به بازیکن ها و دروازه بان هات یاد بدی که وقت کشی نکنند و خودشون رو به بچه گانه ترین حالت ها زمین نزنند (که آدم خنده اش میگیره! ).

+

الان وقتش مناسبه که حرف دلمو بزنم.

یه روزی اعراب رو مسخره میکردیم ؛ اما الان کار خودمون بدتر از اونا شده ، عمق فاجعه رو هم توی جایی ببینید که وقتی جلوی کره وقت کشی میکردیم ؛ بعد بازی کاپیتان!!! نکونام اومد و مصاحبه کرد که چه اشکالی داره که خودمون رو زمین بزنیم !!؟!؟!

خب این میشه دیگه نتیجه اش ؛ راهی که ما میریم ، ترکستان نیست ؛ بلکه عربستان و بحرین رو هم رد کرده !!
    Last edited by Lord Farshad; 19-11-2012 at 21:27.

18. 10 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

منم این برد به همه طرفدارای پرسپولیس تبریک میگم برگشت خیلی خوبی بود تونستیم بازی 0-2 باخته رو 2-3 ببریم اگه اون ضربه پنالتی ابتدای نیمه دوم گل میشد میتونستیم با اختلاف بیشتری بازی رو ببریم یا حداقل زودتر بردمون قطعی کنیم تا کارمون به ثانیه های اخر بازی کشیده نشه فقط حیف سید جلال حسینی کارت زرد گرفت و بازی حساس مقابل ملوان در انزلی رو از دست داد این بازیکنای ذوب اهن عجب جوسازی بعد بازی دارن انجام میدن مسعود همامی مصاحبه کرده گفته نمیدونم تو اون صحنه ضربه پنالتی به بازیکن پرسپولیس برخورد کردم یا نه

20. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •