تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 308 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چمپیونز لیگ 2008 برابر سلتیک ماهیچه پای چپ مسی پاره شد. هفتمین مصدومیتش در عرض دو سال و چهارمین بار در همون نقطه بود. یک آینده درخشان در خطر و بارسلونا نگران.

چطوری مسی مسی شد. خیلی جالبه بخونید. پپ چه تدابیری خارج و داخل زمین براش در نظر گرفته. از رژیم و خواب تا فیزیک و بازی موثر. اونوقت بعضی ها شاید با ساده گرفتن مربی خودشون فکر می کنن گواردیولا هم با خوش شانسی تیمی فوق العاده رو آماده تحویل گرفته. یادم نمیره حتی تا پای فینال رم هم منچستر رو مدعی قهرمانی و اتفاقا خط هافبکشو بهتر از بارسا می دونستن. حالا دم از بازیکنایی می زنن که خود پپ اونارو به اوج رسوند و بعدها اینقدر بزرگ شدن.

واقعا نه فقط تیمی فردی هم تاثیری بزرگ (احتمالا در پایان کارش بزرگترین) در تاریخ فوتبال گذاشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    ویا داره میره بایرن؟!
    ها؟

2. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

عکس روز : «نخستین گل با پیراهن بارسا»

بارسا- سلتیک؛ آیا می دانستید...

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: تارا تاج / FCbarcelona.ir

جزئیات زیادی در مورد مصاف دو تیم بدون شکست گروه جی لیگ قهرمانان اروپا هست که در اینجا مهمترین های آن را از نظر می گذرانیم:

این دو تیم تاکنون چهار بار در نیوکمپ به مصاف هم رفته اند که سهم بارسا دو پیروزی ( در فصل های 1964-65 و 2007/08 ) و دو تساوی ( در فصل های 2003/04 و 2004/05) بوده است.

بارسلونا تاکنون 5 بار از تیم های اسکاتلندی پذیرایی کرده و تنها یک بار آن هم در فصل 1986/87 با نتیجه 1-2 مغلوب دون دی یونایتد اسکاتلندی شده است.

بارسا سه فصل است که در دیدارهای خانگی خود در لیگ قهرمانان هیچ شکستی را تجربه نکرده است؛ آخرین باخت خانگی آنها در این رقابت ها برابر روبین کازان و با نتیجه 1-2 بوده است. آبی و اناری پوشان، پس از آن به مدت سه فصل با 14 پیروزی و فقط 3 تساوی رکورد چشمگیری از خود به جای گذاشته اند.

سلتیک تاکنون هرگز موفق به کسب پیروزی خارج از خانه مقابل تیم های اسپانیایی نشده است. سهم این تیم اسکاتلندی از رویارویی با تیمهای اسپانیایی 9 شکست و سه تساوی بوده است.

ژاوی هرناندز از 266 پاس خود در این فصل رکورد 236 پاس سالم برجای گذاشته است و از این حیث صدر نشین است. بوستکس و ماسکرانو پس از او در رده های دوم و سوم بهترین پاسورها جای گرفته اند.

اما بوستکس به خاطر دریافت کارت قرمز و اخراج در بازی مقابل بنفیکا، بازی امشب تیمش در لیگ قهرمانان اروپا را از دست داده است.

وان یاما از ستلیک در صورت دریافت یک کارت زرد در بازی امشب از دیدار بعدی تیمش در لیگ قهرمانان اروپا محروم خواهد شد.

پیروزی سلتیک برابر اسپارتاک اولین پیروزی خارج از خانه آنها در 21 بازی سلتیک در لیگ قهرمانان اروپا محسوب می شود.

آبی و اناری پوشان برای رویارویی با سلتیک در لیگ قهرمانان آماده می شوند

مترجم: تارا تاج / FCbarcelona.ir

بازیکنان تیم اصلی بارسا، بعد از ظهر دوشنبه جهت آماده سازی برای بازی امشب مقابل سلتیک در نیوکمپ به تمرین پرداختند. پس از این تمرین تیتو ویلانووا لیست 18 نفره خود برای دیدار پیشرو را اعلام کرد که شامل 16 بازیکن از تیم اصلی به اضافه دو بازیکن از تیم به بنام تیو و سرجی روبرتو بود.

ویلانووا در آستانه جدال بارسا و سلتیک ( ساعت 20:45 امشب به وقت محلی)، 18 تن از بازیکنانش را به تمرین فراخواند. لیست 18 نفره مربی برای این بازی، پس از تمرین دیروز تیم در نیوکمپ اعلام شد. سرجیو بوستکس که از این بازی محروم شده بود، مهمترین غایب تیم محسوب می شود.

علاوه بر بوستکس، آلوز، پیکه، پویول، تیاگو، کوئنکا، مونیسا - به خاطر آسیب دیدگی - در لیست بارسا برای رویارویی با سلتیک جایی ندارند. تیو که بازی با دپورتیوو گلزنی کرد، و همچنین سرجی روبرتو در لیست تیتو حضور دارند.

آلوز و پویول روی چمن تمرین کردند

بازیکنان تیم اصلی بارسا، عصر روز گذشته در آستانه بازی امشب خود در لیگ قهرمانان اروپا، در نیوکمپ به تمرین پرداختند. علاوه بر بازیکنان موجود بارسا، دنی آلوز و کارلوس پویول نیز بر روی چمن تمرین کردند. البته این دو بازیکن جدا از سایرین تمرین کردند چرا که همچنان در حال انجام برنامه های ریکاوری خود می باشند. جرارد پیکه نیز همچنان به صورت انفرادی و در سالن بدنسازی باشگاه تمرین می کند.
    بعد از تمرین دیروز، بازیکنان در هتل اریس حضور یافتند. آبی و اناری پوشان ساعت 12:00 امروز در نیوکمپ یک جلسه دیگر تمرین خواهند کرد که این تمرین پشت درهای بسته برگزار خواهد شد.

لیست بازیکنان

والدس، پینتو، سسک، ژاوی، ویا، اینیستا، الکسیس، مسی، جاناتان دوس سانتوس، ماسکرانو، بارترا، پدرو، آلبا، مونتویا، آدریانو، سانگ، تیو و سرجی روبرتو.

4730 هوادار برای سلتیک

4730 هوادار سلتیک برای تماشای دیدار اف سی بارسلونا و سلتیک اف سی به نیوکمپ خواهند آمد. شماری از این هواداران از بعد از ظهر روز گذشته راهی ورزشگاه شدند تا مقدمات حضور خود در این مسابقه امشب را فراهم سازند.

درسته که هیچ وقت نباید حریفمون رو دست کم بگیریم ولی بازی با سلتیک به احتمال زیاد راحت تر از بازی های دیگه هست مخصوصا که بازی توی نیو کمپ هم هست

امیدوارم مسی بتونه همین امشب به رکورد پله برسه تا بازی های اینده به فکر رسیدن به رکورد گرد مولر باشه

به امید یه بازی پرگل به نفع بارسا بدون هیچ گونه مصدوم و محروم برای بارسا

سلام
    ویا داره میره بایرن؟!
    كي همچين چيزي گفته ؟؟!

4. 6 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شاید کمی اغراق توی این حرفم باشه اما در کل اعتقاد دارم بدون بوسکتس بارسا تقریبا شبیه یک تیم معمولی میشه

در روزی که خوب نبودیم هم باید خیلی زودتر به گل میرسیدیم
    به نظر من خوب نبودنمون چند دلیل مشخص داشت

1- تیم مشخصا شادابی دیدار با لاکرونیا رو نداشت خستگی کاملا مشهود بود

2- نبود بوسکتس باعث شد عملا بازیسازی بارسا در میانه میدان مختل بشه
    سانگ نتونست مثل بوسکتس ژاویستا و مسی رو تغذیه کنه و به نظر من به جز لحظاتی نه به دفاع تیم کمک خاصی کرد نه به خط میانی و ساختار هجومی تیم
    کلا بوسکتس قلب پنهان بارسلوناست که فقط زمانی که نیست میشه کمبود خون رو در شریانهای تیم احساس کرد

3- بازی دادن سانچز از نظر من اشتباه بود چون واقعا ناآماده بود نیمه اول روی خطای بیموردش گل رو از روی یک ضربه ایستگاهی خوردیم
    اشتباه دوم تیتو از نظر من دیر بیرون کشیدن سانچز بود کلا سانچز امسال آماده نیست و به جز چند بازی معدود بازیهای خوبی رو ازش ندیدم
    خیلی جاها ساز خودش رو میزد و حقیقتا بازیکنای کناریش به ویژه اینیستا رو اذیت میکرد

4- مسی تخیله شده و بی انرژی به نظر میرسید شاید بهتر بود توی این بازی استراحت کنه این بازی چندان هم برای بارسا مهم نبود و به نظر من ما بدون مسی هم قادر به بردن این تیم بودیم
    مسی بعد از بازیهای ملی که خوب بودنش در اون بازیها نشون از انرژی زیاد گذاشتنش بود باید استراحت میکرد

_ بارترا واقعا خوب بازی کرد هر چند نیمه اول دو موقعیت خیلی خوب رو از دست داد و کلا جلو اومدنش موجب تداخل حرکاتش با نفرات هجومی شد
    اما در کل خیلی خوب بود
    و به نظر من تیتو هم بهترین زمان رو برای بازی دادن بارترا در نظر گرفت چون این بازی واقعا برای بارسا اهمیتش به مراتب کمتر از بازیهای حتی ساده لالیگا بود

_ با وجدی که خوب نیودیم و روزمون نبود اما باز هم در موقعیت سازی بد عمل نکردیم
    بازی لابلای این تعداد مدافع تنومند و زنجیر شده به هم واقعا مشکله اما هنرمندانی مثل بازیکنای بارسا میتونن به زیبایی صحنه ای مثل گل اول رو خلق کنن

_ من با احترام فراوان به تیتو، فکر میکنم در بازی با لاکرونیا و سلتیک مدیریت خوبی در تقسیم انرژی بازیکنا نداشت
    امیدوارم این هم درسی باشه برای تیتو و کمکی باشه برای برداشتن قدمهای درست آینده

گل سلتیک آفساید نبود؟

6. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

برد رو تبریک میگم.
    گل اول تیم یکی از زیباترین گل هایی بود که تا حالا دیدم..
    واقعا کار تیمی به این میگن. تو 18 تیم حریف چطوری همدیگرو بینه اون همه مدافع پیدا کردن و پاس کاری کردن. واقعا حال کردم.

در ضمن سلتیک هم بد بازی نکرد ؛ این ساماراس بازیکنه خوبیه و قدرت بدنی بالایی داره میتونه در آینده گزینه خوبی برای هافبک تیممون باشه.

8. 6 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بارسلونا 2– سلتیک1؛شاهنامه آخرش آبی اناریست!

بارسا با دوگل دیرهنگام در پایان دو نیمه اول و دوم سلتیک سختکوش را شکست داد

سایت گل –از فرار دقیقه دو الکسی سانچز به نظر می­رسد بارسا برای برد بی چونو چرا آمده و قصد دارد برد خفیف اوایل هفته را هم جبران کند ، اما نه پاس های بی وقفه و سریع بارسا کارساز است نه کرنر های تاکتیکی و از پیش تمرین شده و زیبای آنها .

بالا­خره در دقیقه 17 بازی درگیری وخشن سلتیک جواب می دهد و یک ضربه آزاد و بعد هم اشتباه دفاع بارسا ( که انگار تمامی ندارد ) و بازیکن یونانی سلتیک ، ساماراس ، و گل ... باسا در نیو کمپ عقب می افتد...

اما این دوباره بارسلوناست که بازی را در دست می­گیرد و باز حملات پی در پی و موقیعیت های زیادی که دروازه بان سلتیک از آنها می­گیرد. با برخورد توپ به دست ماسچرانو فریاد بازیکنان سلتیک بلند می­شود اما داور نظرش چیز دیگریست و چند دقیقه بعد با مصدومیت ساماراس نگرانی های مربی سلتیک چند برابر می­شود ... و در وسط این اتفاقات است که مثلث طلایی بارسلون باز هم شکل می­گیرد .چابی ، مسی و در آخر هم اینیستا توپ را به تور سلتیک می چسباند تا بارسا بازنده به نیمکت نرود...

بازی در نیمه دوم کاملا یک طرفه شروع می­شود و حملات پی در پی بارسا مجالی به نفس کشیدن به سلتیک نمی­دهد اما این حملات نتیجه­ای در بر ندارد و همه را دباره به این فکر وا میدارد که این بارسلونا چیزی از تیم همیشه قهرمان پپ کم دارد. سلتیک کاملا آرام و بدون هیچ عجله­ای بازی را دنبال می­کند و به نظر می­رسد تنها هدف انها گل نخوردن باشد ...

دقایق به سرعت می­گذرند و انگار کار برای شاگردان تیتو گره خورده و حتی دریبل های آقای مسی پدر هم فایده ای ندارد . دست به دامن شدن تیتو به داوید ویا هم جواب نمی­دهد و توپ به تیردروازه چلسی می خورد . امما نهایتا در حالی که 15 ثانیه به پایان بازی مانده و همه منتظر سوت پایان بازی هستند آلبا طی یک اتفاق موفق به گلزنی می­شود و برد خفیف دیگری برای بارسا به دست می آید.

تمام این اتفاقات دست به دست هم می­دهند تا باز به این جمله را به یاد بیاوریم ((جای خالیت حس می­شود پپ))

10. 5 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

پیروزی با گل طلایی! [ بارسلونا 2-1 سلتیک اسکاتلند ]

تبريک به همه بارسائي ها بابت اين برد
    ديشب که سانچز خيلي بد بازي کرد اگه توپي که دقيقه 2 بهش رسيد گل ميکرد تيم سلتيک از لاک دفاعي درميومد و ميتونستيم گلهاي بيشتري بزنيم
    اما پاسکاري مثل طلايي مسي ژاوي اينيستا در زدن گل اول محشر بود
    ويا هم توي 2 تا بازي داره ميزنه به تير دروازه
    با اينکه وضع دفاعمون در غياب پيکه و پويول و آلوز مشکلات زيادي داره ولي خدا رو شکر تا اينجاي فصل نزديک به صد در صد امتيازارو جمع کرديم. ان شاالله با برگشتن مصدومها با قدرت همه تيمها و جامها رو ميبريم

12. 7 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

منم تبریک میگم
    ولی خوشبختانه در وضعیتی نیستم به فوتبال مثل قبل اهمیت بدم اما خب بازی دیشبو دیدم اگه بدتر از بازی چلسی نبود بهتر هم نبود توی بیشتر صحنه ها پاسکاری زیادی و شوت نزدن اعصاب ادمو خورد میکرد واقعا یاد بازی با چلسی افتادم همش پاس پشت محوطه جریمه
    شاید این بازی نشون داد تیتو هم تاکتیک بردن تیم های دفاعی رو نفهمیده البته خب زوده برا این حرف
    بهرحال امیدوارم بارسا روز به روز بهتر شه
    قربون همتون
    من برم تا یه ماه دیگه

14. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من مدتی بود دنبال نمیکردم باشگاه فقط شنیده بودم بارسا چند خرید جدید داشته میشه یه لیست بزارید ؟!

این یک عکس بی شرمانه در پروفایل یکی از یوزر بود این حرکت زشت بنده محکوم میکنم

اگه نارحت میشید پاک کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

عکس روز : «پاس سه امتیازی»

بارترا: «این یکی از شادترین روزهای من از زمان حضور در بارسلونا بود»

مترجم: مصطفی کلانتریان / FCBarcelona.ir

مارک بارترا اولین حضورش را در این فصل برای تیم اول بارسا در بازی دیشب تیم در برابر سلتیک انجام داد و بوضوح از این تجربه جدید خوشحال بود و تاکید کرد: «اینگونه پیروزی ها به ما کمک می کند که فراتر از یک تیم باشیم. باید به سختی تلاش کنم و مسائل جانبی و لذت بخش را کنار بگذارم و تیتو واقعا در این امر به من کمک می کند؛ او شناخت خوبی از من و شیوه کاری باشگاه دارد».

بارترا پس از اولین حضورش در ترکیب بارسا در این فصل در برنامه ال مارکادور بارسا تی وی حاضر شد و تشریح کرد: «من بسیار خوشحال هستم. این یکی از بهترین روزهای من از زمان حضورم در بارسلونا بوده است. هر بازیکنی که در این باشگاه رشد یافته باشد، آرزو دارد در چنین مسابقه ای شرکت کند. این بیشتر شبیه یک رویاست؛ من احساس خوبی در زمین دارم، از بازی لذت می برم و این امر بسیار مهم است. گمان می کنم در آمادگی بدنی خوبی قرار دارم و همین موضوع به من کمک می کند».

با وجود مصدومیت های فراوان در خط دفاعی تیم در هفته های گذشته، بارترا تاکید کرد که او تلاش می کند که از تصمیمات شخصی خود فاصله بگیرد: «باید به سختی تلاش کنم و مسائل جانبی و لذت بخش را کنار بگذارم و تیتو واقعا در این امر به من کمک می کند. او شناخت خوبی از من و شیوه کاری باشگاه دارد. او بهترین زمان را برای فرصت دادن به من انتخاب کرد. باید بر شرایط و مکانی که در آن قرار دارید و فرصت هایی که به شما داده می شود، توجه کنید. من آرام هستم و فقط بر روی عملکرد شخصی خود تمرکز کرده ام».

دفاع میانی، نقش حساس تیم برای بارسا

مدافع کاتالانی از سختی های بازی در پست خودش در تیمی مانند بارسا آگاه است: «وقتی در این پست مرتکب اشتباه میشوی، مشکلات فراوانی بوجود می آید. من تمام این چند سال را در این منطقه بازی کرده ام، جایی که تقریبا 40 متر با دروازه بان فاصله دارم و نبردهای تک به تک فراوانی را تجربه می کنم و این باعث پیشرفت من می شود .فقط میتوان از این شیوه بازی به بهترین شکل ممکن بهره برد».

اهمیت اینگونه پیروزی ها

در مورد بازی با سلتیک، او گفت: «ما خواهان گلهای زودتر هستیم تا سختی کمتری را در طول بازی متحمل شویم، ولی این نوع از پیروزی ها نیز به ما کمک می کند که فراتر از یک تیم باشیم و این بسیار مهم است». در نهایت بارترا تاکید کرد که با نقشی که به او در ترکیب محول شده، بسیار راحت است و سخت تلاش می کند تا بخت بیشتری برای حضور در ترکیب تیم بیابد.

جوردی آلبا: «پیروزی بسیار شایسته ای کسب کردیم»

مترجم: تارا تاج / FCBarcelona.ir

دفاع چپ بارسا که گل پیروزی بخش تیمش را در وقت های اضافی مسابقه وارد دروازه سلتیک کرد، پس از پایان بازی گفت: «امیدوارم در بازیهای آینده نیز از این پیروزی های شیرین بهره مند شویم؛ از اینکه 9 امتیاز ممکن از سه بازی اولمان را گرفته ایم، بسیار خوشحالیم. خوشبختانه همچنان می توانیم صدر نشین گروهمان باشیم».

جوردی آلبا، بازی به بازی نشان داده که چقدر باکیفیت است و چقدر با سبک بارسا هماهنگی دارد. تا زمانی که داور در سوت خود ندمیده، بازی ادامه دارد؛ سه شنبه شب شاهد این موضوع بودیم و همانطور که دیدید مدافع بارسا گل پیروزی بخش تیمش را در دقیقه 94 مسابقه به ثمر رساند و با این گل، سه امتیاز شیرین برای تیمش به ارمغان آورد. او پس از پایان مسابقه گفت: «این تیم نشان داده که تا دقیقه آخر هم شانسی برای پیروزی وجود دارد. برد بسیار شایسته ای کسب کردیم».

مدافع کاتالان ها که هم در دفاع و هم در حملات نقش فعالی داشت، شب گذشته مقابل سلتیک گلاسکو نمایش خیره کننده ای از خود بر جای گذاشت. زمانی که از او در مورد این مسابقه و جایگاه بارسا در گروه جی سوال شد، وی گفت: «امیدوارم در بازیهای آینده نیز از این پیروزی های شیرین بهره مند شویم. از اینکه 9 امتیاز ممکن از سه بازی اولمان را گرفته ایم، بسیار خوشحالیم. خوشبختانه همچنان می توانیم صدر نشین گروهمان باشیم».

در این جا می توانیم بخشی از اظهارات بازیکنان را پس از پایان این مسابقه با هم مرور کنیم:

مارک بارترا

«تیتو به من گفته بود آرامش خود را حفظ کنم، به همان شیوه ای که خودم بلدم بازی کنم و راحت بازی کنم».

«فوتبال زیبایی ارائه کردیم و نهایتا موفق شدیم 3 امتیاز را بگیریم، بسیاری عالی بازی کردیم».

«ما خیلی بد شانس بودیم که از آنها گل دریافت کردیم. ما بسیار عالی بازی کردیم و تقریبا به آنها اجازه ندادیم که صاحب توپ شوند».

«تقریبا می توان گفت به مرحله حذفی لیگ قهرمانان صعود کرده ایم، این هدف ما بود و همچنان به سمت جلو حرکت خواهیم کرد».

«تیتو به من کمک بسیار زیادی کرده است، او در بهترین فرصت به من بازی داد. وی سبک بازی من و بارسا را به خوبی می شناسد. از وقتی که من به باشگاه ملحق شده ام، امروز یکی از بهترین روزهای بارسا بود، هر بازیکنی رویای داشتن چنین لحظات شیرینی را در سر می پروراند».

آندرس اینیستا

«آنها پس از اینکه دروازه ما را گشودند تمام راه های نفوذ در خط دفاع خود را بسته بودند، اما اگر برنده نمی شدیم واقعا غیرعادلانه بود».

«ما ایمان داشتیم که می توانیم از این دفاع مستحکم عبور کنیم. این اتفاق باید زودتر از اینها رخ می داد، اما تا زمانی که داور سوت پایان را به صدا درآورد بازی ادامه دارد پس تا آخرین لحظه باید تلاش کنیم».

«وقتی به بازی هجومی روی می آوریم و نیاز به حمله کردن داریم، تمرکز داشتن بر روی دفاع کمی دشوار خواهد بود. مارک و ماسکرانو در این دیدار فوق العاده بودند».

«هدف تیم کسب 9 امتیاز پس از 3 بازی بود، جایگاه ما در گروه بهتر از این نمی توانست باشد».

خاویر ماسکرانو

«تیم ما از حمله کردن هیچگاه خسته نخواهد شد، می توانستیم از بازی هجومی مان دست بکشیم اما تا آخرین لحظه به تلاش خود ادامه دادیم».

«به نظر من عدالت برقرار شد، ما 11 الی 12 شوت به دروازه داشتیم در حالیکه آنها تنها یک موقعیت داشتند. عدالت برقرار شد».

«از بازیهای این فصلمان یاد گرفته ایم که تا زمانی که داور سوت پایان مسابقه را به صدا در نیاورده بازی تمام نشده است و هنوز شانس داریم، این اولین بار نیست که در لحظات پایانی پیروز میدان می شویم».

«اگر من آن توپ را نمی گرفتم به نظرم ویکتور می توانست جلوی ورود آنرا بگیرد. متاسفانه این چند وقت اخیر شانس با من یار نبوده است».

«ما در دفاع مشکلی نداریم. در این بازی هم اجازه ندادیم آنها موقعیتی ایجاد کنند. به نظرم امروز در دفاع عملکرد بسیار خوبی داشتیم».

پدرو رودریگز

«در تعداد زیادی از دیدارها گل اول بازی را دریافت کرده و در نهایت پیروز شده ایم؛ کار آسانی نبوده است و باید ارزش زیادی برای این تیم قائل شویم. تیم هرگز دست از تلاش برنمی دارد».

«احساس خوبی در زمین چمن داشتم. برای من و دیگر بازیکنان جای شرمساری است که در مقابل دروازه موقعیت ها را هدر می دهیم».

«زمانی که در خط حمله توپ را از دست می دهیم، باید به خط دفاعی بازگشته و ان را بازپس بگیریم. این یکی از وظایف من در زمین است».

ویلانووا: «زودتر از دقایق پایانی شایسته برتری بودیم»

مترجم: پریماه کریمی / FCBarcelona.ir

سرمربی بارسا اعتقاد دارد که تیمش قبل از گل دقایق پایانی جوردی آلبا، شایستگی برتری در برابر سلتیک گلاسکو را داشت.

تیتو ویلانووا معتقد بود که با وجود گل دقیقه 94 آلبا، تیمش در برابر سلتیک گلاسکو با خوش شانسی به پیروزی نرسیده است. سرمربی بارسا اظهار داشت که مردان وی «بدشانس» بودند، مخصوصا به این دلیل که «در تمام طول بازی مالک توپ بودند و جریان بازی را در دست داشتند». ویلانووا همچنین گفت که رقیب بارسا «قدرتمند بود و در ضد حملات بسیار خطرناک ظاهر می شد».

وی در ادامه خبرنگاران حاضر در اتاق کنفرانس را یادآور کرد که «پیروزی در برابر تیمی که با 10 نفر در زمین خود دفاع می کند، کار آسانی نیست». او سخنان خود را اینگونه ادامه داد: «زودتر از دقایق پایانی شایسته برتری بودیم».

رفتار منطقی تیم

ویلانووا از وفاداری و تشویق طرفداران حاضر در نیوکمپ تا آخرین لحظه قدردانی کرد و به رفتار منطقی بازیکنان در تمام بازیهای این فصل افتخار می کرد: «تیم تا دقایق پایانی می جنگد. پیروزی دربرابر تیمهای بزرگی که در زمین خود جمع می شوند، کار آسانی نیست».

مربی همچنین در مورد تصمیم خود برای قرار دادن مارک بارترا در ترکیب اولیه توضیح داد: «چند روز پیش تصمیم داشتم که از بارترا استفاده کنم. مطمئن بودم که مارک می تواند در این دیدار حضور داشته باشد. می دانستم که با قدرت سرزنی و سرعت بالایش می تواند به ما کمک کند. اگر در تیم اول حضور دارد، به خاطر این است که من خواستار این امر بودم».

وی در ادامه گفت: «در مورد رقابت بازیکنان و چگونگی حضورشان در تمرینات بسیار خشنودم؛ همواره لبخندی بر چهره آنها وجود دارد. این امر برای من بسیار ضروری است».

زوبیزارتا: «باید به این تیم افتخار کنیم»

مدیر ورزشی باشگاه اظهار کرد که گل دقایق پایانی آلبا ثابت کرد که بازیکنان با تمرکز خوب وارد هر بازی می شوند: «این همان تیمی است که عطش پیروزی دارد، شایسته پیروزی است و تا آخرین لحظات تلاش می کند. باید به داشتن چنین تیمی افتخار کنیم». وی افزود: «در دقایق اولیه بازی، فرصتهای گلزنی بسیاری داشتیم، اما با برخورد شوت ویا به تیرک دروازه در دقیقه 90، فکر کردیم که بازی تمام شده است. با این وجود، این بازیکنان همواره موجب خشنودی بیشتر می شوند».

17. 6 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من مدتی بود دنبال نمیکردم باشگاه فقط شنیده بودم بارسا چند خرید جدید داشته میشه یه لیست بزارید ؟!

این یک عکس بی شرمانه در پروفایل یکی از یوزر بود این حرکت زشت بنده محکوم میکنم

اگه نارحت میشید پاک کنم
    لینک عکس رو میذاشتی بهتر بود . اصلا عکس خوبی نیست متاسفانه !

19. 3 کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •