کریس رونالدو، کفش طلای خود را که در سال 2011 به همراه رئال مادرید بدست آورد بود، در یک حراجی به نفع کودکان فلسطین به قیمت 1.5 میلیون یورو به فروش رساند.
کریس رونالدو، کفش طلای خود را که در سال 2011 به همراه رئال مادرید بدست آورد بود، در یک حراجی به نفع کودکان فلسطین به قیمت 1.5 میلیون یورو به فروش رساند.
داور خیلی سعی کرد بازی رو واسه منسیتی دربیاره ولی اسیر بزرگی رئال شد!
آقا این داوره دیوانه بود ، چیزی مصرف کرده بود ظاهرا
در کل بازی خوبی بود.تیم بعد از اینکه گل رو خورد به عقب رونده شد یا بهتره بگیم عقب کشید تا از رو ضد حمله گل های بعدی رو بزنه که موفق نشد ، بهتر بود تیم مالکیت توپ رو میگرفت و به طور مستقیم حمله میکرد تا اختلاف رو بیشتر کنه ، در کل نشد.
دی ماریا جدید زیاد تک روی میکنه ، جالب بود در مواقعی که سیتی تو زمین رئال مالکیت توپ رو در اختیار داشت دی ماریا به دفاع راست تبدیل میشد و آربلوا به مرکز میرفت و پرسینگ میکرد.رونالدو هم رونالدو همیشگی نبود و زیاد جالب بازی نکرد ، بهترین بازیکن رئال هم به عقیده من فابیو کوانترائو بود.
داور هم یک جورایی ناشیانه سوت میزد و یک پنالتی نسبتا شک بر انگیز رو گرفت و آربلوا رو اخراج کرد ، اینرو بگم که کارت زرد اول آربلوا واقعا ناشیانه بود.
من امشب به این نتیجه رسیدم که کریس خیلی صبور-ه!
یعنی من جاش بودم، اواسط بازی میرفتم بیرون!
خدا بود این داور! خیلی خوشکل هلش میدادن و پرتش میکردن اما...
پنالتی هم خیلی صحنه جالبی بود...
1.درگیری بیرون محوطه بود...
2.خطا اصلا نبود..
3.حالا خطا گرفتی..اخراج دیگه برای چی؟! موقعیتی بود که بخوای کارت زرد دوم بدی؟!
+
صدا و سیمای ما نظیر نداره بخدا...
15 دقیقه از نیمه اول گذشته و برنامه های جالب بجاش گذاشتن..بعد هم که اومدن مردک رو نشون میدن و میبینم مردک در حالیکه پشت سرش داره نشون داده میشه که رئال گل زده، میگه "تا لحظاتی دیگه در خدمتون هستیم..." و میریم یه تبلیغ دیگه میبینیم... :|
نیمه دوم هم که 1-2 دقیقه اول رو نداشت!
به هرحال ما توی گروه مرگ بودیم و با 3 قهرمان مسابقه میدادیم و بقول خوزه بازیهامون حالت دوستانه نداشت...(بازیها همه دوستانه...بعد بیای یکیش هم ببازی! شاهکار!)
همین صعود هم با توجه به اینکه همه میدونیم این رئال اصلا رئال سال قبل نیست و خیلی فاصله داریم با اون تیم، خوبه...
امیدوارم زودتر اون تیم سال پیش بشیم که دیگه تویه مراحل بالاتر، نمیتونیم اشتباه کنیم...
(خوزه درحالی 2 جام در لیگ قهرمانان اورد که تیم هاش اونسال در مرحله گروهی دوم شده بودن!)
کارشناس مارکا اعلام کرد : آربلوا نه پنالتی کرد ، نه اخراج داشت!
صحنه پنالتی سیتی مقابل رئال را شاید تا مدتها بتوان در کلاس های داوری به عنوان یکی از احمقانه ترین سوت های تاریخ نمایش داد . جیانلوکا روکی ، داور بازی کاری را کرد که فقط از خودش می توانست بر بیاید . او در دقیقه 72 در حالی برای اعلام پنالتی در سوت خود دمید که حتی اصلا معلوم نبود خطا بوده و به خاطر خطایی که نبوده ، آربلوا را با کارت زرد دوم جریمه و اخراج کرد !!
جدا از آن ، برخورد آگوئرو و آربلوا اصلا در بیرون محوطه جریمه انجام شد و اگر خطایی بود ، بیرون محوطه جریمه بود . شش دقیقه بعدش ، روکی برخورد خاوی گارسیا و کریستیانو رونالدو را بدون واکنش گذاشت .
آندوخار اولیور ، کارشناس داوری مارکا نیز اعلام کرد که این صحنه نه خطا بوده ، نه پنالتی و نه کارت زرد دوم و در نتیجه اخراج داشته است .
آربلوا :" باز هم داوری علیه رئال بود "
آلوارو آربلوا که از اخراج شدن به علت یک پنالتی عجیب مقابل سیتی عصبانی بود می گفت :" عادی است که ناراحت باشم چرا که یک پنالتی که نبود ، علیه من گرفته شد ، مساوی کردیم و طبیعی است که خوشحال نباشم . "
صحنه پنالتی :"من به زمین افتادم . فکر کردم که قرار است خطا روی من گرفته شود اما داور پنالتی گرفت و از این صحنه کاملا متعجب شدم . من هیچ چیز نگفتم . داوران گاهی به سود ما هستند و گاهی بر علیه اما این بار دوباره و مثل دفعات دیگر داوری علیه ما بود . "
بازی سیتی :" در نیمه دوم بهتر شده بودند و از جناح راست خیلی حمله می کردند ، به خصوص آن که برتری نفری پیدا کردند . کریستیانو مثل همیشه پر تحرک بود و به همین خاطر زیاد به مشکل نخوردیم . "
دوم شدن در گروه :" چیزی مشخص نیست چرا که اول یا دوم شدن چیزی را تضمین نمی کند . شاید اگر اول می شدیم قرعه ما بدتر می شد اما مهم این است که در مرحله یک هشتم خواهیم بود .
کاسیاس :" داور به ما لطمه زد "
ایکر کاسیاس پس از تساوی مقابل سیتی در اعتراض به داوری گفت :" تصمیمات داوری خیلی بیشتر از حریف به ما لطمه زد . پنالتی خیلی سختگیرانه بود . اصلا مشخص نبود که این موقعیت گل است یا نه و این صحنه کل بازی را تعیین کرد . "
دروازه بان رئال در مورد نیمه دوم گفت :" پس از اخراج فشارها روی ما بیشتر شد . از نظر نتیجه پیش بودیم که ناگهان پنالتی و اخراج پیش آمد . می خواستیم ببریم و صدرنشین گروه شویم اما نشد به هر حال صعود کردیم . "
وی ادامه داد :" تا پیش از پنالتی موقعیت هایی داشتیم تا بازی را تعیین کنیم اما به هر حال مهم برد بود . گروه مشکلی داشتیم . مهم صعود بود که به آن رسیدیم . "
مرجع احبار رئال
حرف دل منو زدی!!
اول میخواستن بازی رو از اول پخش کنن ولی یدفه مسولان 15 مین وقت دادن تا جمع بندی کنن:|
آقای گزارشگر هم طبق معمول رو اعصاب بود !! جالب اینجاس خودش به تنهایی تشخیص داد که توپ طلا به رونالدو نمیرسه !!
کلا این دوستان تو گزارش بازی های رئال عقده گشایی میکنن
والا من راضیم سرهنگ بیاد گزارش کنه ولی اینا نکنن!! (البته قبلش دوتا خبر بخونه)
و در مورد بازی
مودریچ کار خاصی نکرد! کریس تلاش زیادی کرد ، کونترائو هم خوب بود ولی دو بار بدجوری جا موند که بخیر گذشت
تو خط دفاع به نظرم په په از همه بهتر بود تو هافبک هم ژابی حمله هم بنز میمونه که از موقعیت خوب استفاده کرد - کاسیاس هم خیلی خوب بود
داوری هم که کلا مرخص بود
در کلا بازی معمولی بود میتونستیم خیلی بهتر از این باشیم.
به نظرم خیلی خوب شد که مرحله گروهی با چند تیم قوی هم گروه شدیم باهاشون بازی کردیم این خیلی برای تیم خوبه و تجربه خوبی شد
صعود تیم رو هم به همه رئالی های عزیز تبریک میگم/
------------------------
مورینیو :" یوفا با این داوری به من هدیه صدمین بازیم را داد!"
مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو با کنایه پس از بازی با سیتی در مورد داوری صحبت کرد :" شما باید بگویید که کارت قرمز داشته یا نه و باید پنالتی گرفته می شده یا نه . داور ده متر از صحنه پنالتی دور بود و تصمیمش را گرفت . من باید آرام باشم . یوفا منتظر محروم کردن من است . "
وی افزود :" با توجه به ترکیب خوب سیتی وقتی ده نفره شدیم باید دفاع می کردیم . بازیکنانم سخت تلاش کردند .ی می دانستیم که اگر امتیاز نگیریم حضورمان در یک هشتم به خطر می افتد . مهم بود که پیش از بازی آخر صعودمان قطعی شده باشد . " مربی ستوبالی در مورد بازی نیز تشریح کرد :" در نیمه اول فرصت داشتیم تا نتیجه را 0-2 کنیم . همه چیز تحت کنترل ما بود و در نیمه دوم می توانستیم برنده شویم اما یک پنالتی و اخراج علیه ما گرفته شد . "
مورینیو با یادآوری خاطراتش گفت :" یک نیمه نهایی را با گلی باختم که وارد دروازه نشد ، یکی را با زمانی که په په استخوانهای آلوس را شکست و دو تا را در ضربات پنالتی . در مقابل بارسلونا نیم ساعت ده نفره بودم و این جا 20 دقیقه . این ها بدترین لحظات من بودند . باید آنها را پذیرفت . "
مربی پرتغالی در ارتباط با روکی ، داور بازی هم صحبت کرد :" در ایتالیا او را شناختم . در دربی اینتر - میلان ، بیشتر بازی ده نفره بودیم و در بخشی از آن 9 نفره . یک پنالتی که وجود نداشت هم برای ما گرفت . امروز هم این طور شد . برگونزی ، داور خط که در ده متری بود می گفت پنالتی است . اما من آرام هستم چرا که یوفا منتظر است . فکر می کنم که این هدیه صدمین بازیم در چمپیونزلیگ بود . "
وی در پایان با کنایه گفت :" تصور کنید اگر از گروه اوت می شدیم چه برخوردی با من می شد . "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by A/|\IR; 22-11-2012 at 02:43.
من طرفدار رئال نیستم خودتونم میدونید ولی دیشب منم فهمیدم داوری افتضاح بود امیدوارم از این داورا تو مراحل بعدی نباشه که باعث حذف یا صعود تیمی بشه که حقش نیست
ببخشیدا ولی منم بعنوان یه بارسایی نظرمو میدم
بازی کلا قشنگ بود ولی دیگه بیش از حد بازی استپ میشد به خاطر خطاها رونالدو هم خوب بود بنظرم
شاید اگه نتیجه پرگل تر بود عادلانه تر بود
اها تا یادم نرفته
صدا و سیمامون دیگه شورشو دراورده من بازی یونتوس چلسیو ندیدم چرا؟؟ چون 11:15 زدم دیدم دارن برنامه های پرطرفدار میدن دو تا حرف زدم رفتم خوابیدم دیگه نمیدونستم اول باید حرف اقایون تموم شه بعد فوتبال بدن
ای خدا تو چه مملکتی زندگی میکنیم؟؟
Last edited by Hatek; 22-11-2012 at 14:25.
فرزند اسطوره فوتبال فرانسه جا در پاي پدر ميگذارد
پسر اسطوره فوتبال پيشين فرانسه در ليگ جوانان اسپانيا با به ثمر رساندن گلي زيبا درخشيد.
«انزو زیدان»، پسر زينالدين زيدان در دربي منجر به پيروزي 5 بر 2 مقابل اتلتيکومادريد با شوتي سهمگين از فاصله 30 متري دروازه حريف را فرو ريخت. اين بازيکن که به تازگي قدم در 17 سالگي گذاشت، به پدرش که مدير ورزشي رئال است و تماشاگر اين ديدار بود، قدرت و قابليت تکنيکي بالاي خود را نشان داد.
در پي به ثمر رسيدن اين گل برخي از رسانههاي اسپانيا و فرانسه از توانايي اين بازيکن کم سن و سال تعريف کرده و احتمال دادند به تدريج پيشرفت کرده تا جايي که جا در پاي پدرش گذارد.
انزو سال گذشته در يکي از جلسات تمريني کهکشانيها حضور يافت و در کنار بزرگاني همچون کريستيانو رونالدو پرتغالي، کاکا برزيلي و مسعود اوزيل آلماني تمرين کرد.
زيدان صاحب 4 پسر است که 3 نفر آنها عضو تيمهاي رده سني پايه مادريديها هستند.
ورزش 3
آمادگی گرت بیل برای ترک تاتنهام و پیوستن به رئال
گفته می شود بیل گزینه اصلی خرید مورینیو برای تابستان آینده است و آماده است تا برای به خدمت گرفتن این ستاره 23 ساله با بارسا به رقابت بپردازد.
به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، گرت بیل، ستاره ولزی تاتنهام، آماده است تا در تابستان آینده به رئال مادرید بپیوندد. البته در صورتی که باشگاه اسپانیایی حاضر به پرداخت 50 میلیون پوند (62 میلیون یورو) برای او باشد.
![]()
گفته می شود بیل گزینه اصلی خرید مورینیو برای تابستان آینده است و آماده است تا برای به خدمت گرفتن این ستاره 23 ساله با بارسا به رقابت بپردازد.
هر دو باشگاه با ارائه پیشنهادهایی غیررسمی به تاتنهام، گام های ابتدایی برای به خدمت گرفتن بیل را برداشته اند و این بازیکن و مدیر برنامه هایش آماده اند تا باشگاه لندنی اعلام کنند که او قصد ترک وایت هارت لین را دارد.
بیل در ژوئن گذشته قراردادش با تاتنهام را برای 4 سال دیگر تمدید کرد اما اکنون به این نتیجه رسیده که تابستان آینده زمان مناسبی برای ترک تاتنهام و پیوستن به یکی از غول های فوتبال اروپاست؛ جایی که می تواند در لیگ قهرمانان بازی کند و توانایی هایش را به طور کامل به نمایش بگذارد.
با توجه به مبلغ بالایی که باشگاه تاتنهام برای بیل در نظر گرفته، بعید است بارسا بتواند این بازیکن را به خدمت بگیرد و از همین حالا می توان گفت که رئالی ها از بیشتری شانس برای خرید این مدافع جوان برخوردارند.
باشگاه تاتنهام در سال 2007 برای خرید بیل تنها 6 میلیون یورو پرداخت اما بازی های بسیار خوبی که بیل در رقابت های لیگ قهرمانان دو فصل قبل به نمایش گذاشت، او را به یکی از گران قیمت ترین ستاره های جوان اروپا تبدیل کرد.
او چند ماه قبل در پاسخ به این سوال که دوست دارد در آینده برای رئال بازی کند یا بارسا، گفت:" اگر از بازیکن جوانی سوال کنید که آیا می توانید پیشنهاد بارسا یا رئال را رد کنید، مطمئنا پاسخ او منفی خواهد بود. اگر پیشنهادی رسمی ارائه شود، مطمئنا آن را بررسی خواهید کرد."
زیدان که ماه هاست رئال رو ترک کرده
این خبرگزاریا کپی پیست کردن هم بلد نیستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)