salam likne downlod hazf shode age momkene dobare bezareen man foroshande tv hastam
salam likne downlod hazf shode age momkene dobare bezareen man foroshande tv hastam
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam mersi az posti ke gozashti ama like downlodesh pak shode age mishe baraye man emilesh konin be [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] man foroshande led hastam takhfif ham midam![]()
دوست عزیز
فایل ضمیمه مشگل ندارد می توانید آن را دانلود و استفاده کنید فایل در حالت زیپ است آن را باز و استفاده کنید.
با سلام
خواستم برای یکی از دوستان دیجیتالش رو فعال کنم که نشد و آنالوگش هم از کار افتاد!
لطفا یه کم راهنمایی کنید
مدل UA46D5000PRXZN
دوست عزیز
همیشه اول اطلاعات لازم در خصوص داشتن یا نه داشتن آیتم مورد نظر را کسب کنید و بعد اقدام به تغییر آن کنید.
و برای این کار باید آیتم ها را دوباره به حالت اول بر گردانید. و تیونر را روی auto قرار دهید.
بلانسبت یه منو خیلی *.*.* داشت که معلوم نبود چی به چیه اشتباهی تغییر کرد
Type گذاشتم روی 46DA کشور ایران و منطقه آسیا ATV درست شد
ممنون از شما
با سلام بهترین کشور بعداز ایران برای انتخاب در Local set کدام کشور است باتشکر
دوست عزیز
بهترینed-INA که برای کشور اندونزی است و برای تنظیم ساعت epg هم مفید است برای اطلاعات بیشتر از تایپیک زیر بهره ببرید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من led48h6400میخواهم دیجیتال را فعال کنم با اموزش شما کنترل دستی ساختم چشم با اجراه فایل صوتی چشمک می زنه ولی نور ضعیف داره
ان هم فقط با لب تاب ...با موبایل جواب نمی ده (صدا باز تا انتها)بی زحمت راهنمای کنید متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)