بر خلاف اسم دهن پرکنی که داره زیاد رشته کاربردی نیست !
خیلی از افرادی که لیسانس این رشته رو میگیرن تو ارشد وارد رشته معدن میشن
1- عمران
2- صنایع
3- شهرسازی
سمت رشته های دبیری نرو ! البته اگه میخوای تو آینده زندگیت معمولی باشه رشته خوبیه اما اینو در نظر بگیر که از آینده و جوونیت خیلی بهتر میتونی استفاده کنی
خوبیه این رشته اینه که نمیشه ت یه جمله کوچیک تعریفش کرد !
مهندسی صنایع بیشتر با مدیریت واحدهای تولیدی سروكار داره وو با یک دید علمی مسائل سیستم رو مورد تحلیل قرار میده ! و جوری کار میکنه که با کمترین ورودی به سیستم بیشترین خروجی گرفته شه !
یکی دیگه از خوبیای این رشته اینه که شما بعد از لیسانس میتونی فوق رو تو ارشد بخونی و این امتیاز بزرگی حساب میشه !
این رشته تو بیشتر جاهای صنعت کاربرد داره و بازار کار خوبی هم داره!
در مورد سوال اول من زیاد اطلاعات رنبه های الان رو ندارم چون خودم 3 سال پیش کنکور دادم ! اما خواهر خودم که انسانی هستش و امسال کنکور داده با همین کارنامه های گزینه 2 و انتخاب رشته کانون و سنجش تونستیم به درک قابل قبولی از رتبه ها برسیم و تقریبا حدودش به دستمون اومد !
شما هم از همین راهها استفاده کن !
یه سوال ! شیمی رو میخواین محض بزنید یا مهندسی ؟
در مورد تغییر رشته هم زیاد وارد این حوظه نشو ! یعنی به این امید نباش که مثلا تا ترم 3 معدلت خیلی بالا باشه و بتونی رشته عوض کنی !
دانشگاه محیطش خیلی فرق داره و عوامل زیادی روی شما تاثیر میزاره ! اصلا معلوم نیست شرایط ایده آل شما باشه و بتونی اون طور که میخوای در مورد تغییر رشته مانور بدی
شما ساکن کدوم یکی از این شهرها هستین !
سعی کن در اولین مورد نزدیکی به خونه رو ملاک اصلی بزاری !
دومین چیز این که سعی کن سمت رشته ای بری که دولتی نیست و بازار کارش در انحصار دولت نیست !
معدن یه رشته تمام دولتی هستش و بازار کار خوبی نداره ! یعنی با لیسانسش هیچ کاری نمیشه کرد !
در مورد شیمی نظر زیادی ندارم ! اما مکانیک و شدیدا توصیه میکنم ! مخصوصا جامدات و تولید !