مشکلم رو به هر ترتیبی بود حل کردم .
فقط چطور میتونم شماره سیو کنم تو سیم کارت ؟ برنامه مخاطبین و اس ام اس هم ریختم .
چطور می تونم طرح ایرانسل فعال کنم ؟
مشکلم رو به هر ترتیبی بود حل کردم .
فقط چطور میتونم شماره سیو کنم تو سیم کارت ؟ برنامه مخاطبین و اس ام اس هم ریختم .
چطور می تونم طرح ایرانسل فعال کنم ؟
سلام
برنامه های dialer فکر میکنم پاسخگوی نیازتون باشه. برنامه هایی مثل Swipe Dialer Pro رو امتحان کنید.
یه لینک براتون پ.خ کردم.
اولی رو نمی دونم!
دومی هم عرض کنم که تو این تبلت به دلیل نداشتن تماس نمی تونید از کد های USSD استفاده کنید.
کدهای USSD همون کد هایی هستند که می گیریم و بعد تماس رو می زنیم. (مثل شارژ کردن سیم کارت های اعتباری و ...)
به همین خاطر برای فعال کردن طرح های ایرانسل یا باید از طریق سایت خود ایرانسل اقدام کنید یا اینکه سیم کارت رو به یه گوشی انتقال بدید و بعد از فعال کردن طرح سیم کارت رو به تبلت برگردونید.
جدیدا ایرانسل برای اندروید یه نرم افزار داده که یک سری از قابلیت ها رو میشه از طریق اینترنت انجام داد و نیازی به USSD نیست.
موفق باشید
مشکل تداخل سیم کارت و وا فای هنوز توی این تبلت وجود داره ؟ آیا با ارتقا به نسخه های بالاتر اتدروید قابل رفع هست یا راه دیگری براش وجود داره.
سلام
دوستان کسی میدونه چی جوری میشه روی nexus 7 wifi آهنگ مورد علاقه رو به عنوان آلارم تنظیم کرد؟ اصلا امکانش وجود داره یا خیر؟ من که خودم توی تنظیمات آلارم چیزی پیدا نکردم.
ممنون از راهنمایی هاتون
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
بله این مشکل هنوز وجود داره. اصل این مشکل هم به خاطر تحریم ایران هست و نه مشکل تبلت.
با توجه به رفع تحریم ها ممکنه در ورژن های بعدی این مشکل حل بشه.
ولی قطعی نیست. باید ببینیم گوگل چقدر به این موضوع اهمیت میده.
گویا شدنی نیست!![]()
سلام
دیفندر بلوتوث رو چه طوری برداشتید؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
از ES file manager استفاده کن بعد از پخش اهنگ بالا سمت راست گزینش موجود هست
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
همین الان هم تست کردم راحت جواب داد بعد اگه روی ساعت کلیک کنی بری قسمت الارم بعد رو الارم کلیک کنی پایین اسم اهنگ زنگ را نوشته روش کلیک کنی ازت می خواهد از از ES یا مدیا خود گوشی اهنگ انتخاب کنی بعدش شما Es را انتخاب کن و برو اهنگ مورد نظرت را انتخاب کن بهمین راحتی :beer:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)