تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 176 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تفاوت هاردهای ssd با هاردهای معمولی فقط در لود ویندوز است یا قابلیت های بهتری هم دارد و یا کلا ارزش خرید ندارد هارد خودم سیگیت 7200.14 است

کلا تفاوتی توی فریم بازی دارد یاخیر
    در مورد سوال آخر ، به گرافیک سیستم مربوط هست . تاثیر SSD درایوها بیشتر سرعت بالا در لودینگ بازی (بعنوان مثال رفتن از یک مرحله تمام شده به مرحله بعد) و یا لودینگ ویندوز و ... هست .

سلام خدمت دوستان عزیز

من یه هارد اکسترنال میخواستم بخرم و اینطور که بعضی از دوستان میگن WD مطرح تره که برا همین اومدم بپرسم نظر شما چیه؟ اگه میشه یه برند و مدل خوب معرفی کنید برای یک عمر استفاده ( داستان ما ایرانی ها )
    از نظر بودجه هم مشکلی نیست...

حجم مورد نیاز 1 ترابایت.
    ترجیها ضد ضربه.
    2 و 3 USB.

خودم تو دی جی کالا با مشخصات مورد نظرم اینارو پیدا کردم ، ولی اصل اونی هست که شما میگید.

Silicon Power External Hard Drive Armor A80 - 1TB

Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB
    سلام .

مدل آخر به هیچ عنوان ضد ضربه نیست ولی کیفیت خوبی داره . اگر در هنگام حمل و نقل ، جابجایی و استفاده خیلی محتاط هستید و دقت میکنید که همان مدل دوم را بخرید .

مدل اول با وجودیکه ضد ضربه هست ولی بدین معنی نیست که اگر در هنگام روشن بودن ضربه یا شوکی وارد بشه مشکلی پیش نمیاد . پیشنهاد میکنم این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که در مورد هاردهای اکسترنال ضد ضربه توضیحاتی دادم را مطالعه کنید .

یه سوال
    چرا تو انجمن برای خرید هارد 1 ترا بین st1000dm003 و WD10EZEX معمولا اون سیگیت رو پیشنهاد میدن !؟ چون من که نگاه میکردم سرعتشون تقریبا در یه سطح هست
    چون من خودم میخوام وسترن بگیرم میخواستم ببینم اون وسترن مشکل خاصی داره !؟ ( چون الان چند ساله سیگیت داشتم میخوام وسترن بگیرم )
    هاردهای WD Blue مشکل خاصی که شایع باشند را ندارند ولی به هر حال خرابی در هر مدلی دیده میشه . سرعتشون در یک سطح نیست حداقل در مورد Max data transfer rate (سرعت خواندن در بیرونیترین ترک) . بعنوان مثلا در ST1000DM003 در حدود 210MB/s و در WD10EZEX در حدود 150MB/s هست . البته Max data transfer rate عامل مهمی در کارایی سیستم نیست . برای مقایسه دقیقتر باید در شرایط یکسان تست ، میزان IOPS و Access time و موارد دیگر هم مشخص بشه .
    Last edited by ata.royalfalcon; 25-01-2014 at 08:10.

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام .

مدل آخر به هیچ عنوان ضد ضربه نیست ولی کیفیت خوبی داره . اگر در هنگام حمل و نقل ، جابجایی و استفاده خیلی محتاط هستید و دقت میکنید که همان مدل اول را بخرید .

مدل دوم با وجودیکه ضد ضربه هست ولی بدین معنی نیست که اگر در هنگام روشن بودن ضربه یا شوکی وارد بشه مشکلی پیش نمیاد . پیشنهاد میکنم این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که در مورد هاردهای اکسترنال ضد ضربه توضیحاتی دادم را مطالعه کنید .
    من همیشه هرچی که دارم به نحو احسن ازش نگهداری میکنم . فقط ضد ضربه بودن رو برای مواقی میخوام که اگر یه موقع شوکی ضربه ای بهش وارد شد آسیب نبینه.
    پس شما از نظر کیفیت Silicon رو پیشنهاد میدید و ضد ضربه بودن WD ؟
    در مورد WD نظر دیگه ای ندارید؟
    من درست متوجه نشدم منظورتون Silicon هست که ضد ضربه نیست؟
    در کل هم مدل دیگه ای بهتر از اینا نیست؟
    سوالام زیاد شد

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من همیشه هرچی که دارم به نحو احسن ازش نگهداری میکنم . فقط ضد ضربه بودن رو برای مواقی میخوام که اگر یه موقع شوکی ضربه ای بهش وارد شد آسیب نبینه.
    پس شما از نظر کیفیت Silicon رو پیشنهاد میدید و ضد ضربه بودن WD ؟
    در مورد WD نظر دیگه ای ندارید؟
    سوالام زیاد شد

اشتباه شد پست 471 را ويرايش كردم . هاردهاي اكسترنال WD ضد ضربه و يا آنتي شوك نيستند ولي كيفيت خوبي دارند .

فقط ضد ضربه بودن رو برای مواقی میخوام که اگر یه موقع شوکی ضربه ای بهش وارد شد آسیب نبینه.
    به هر حال تا زمانيكه وسيله اي به نام هارد ديسك درايو به دست شما ميرسه و تا زمانيكه اسلايدرها با فاصله بسيار كمي روي پلاترها حركت ميكنند بايد دقت كنيد و نبايد شوك يا ضربه اي وارد شود . مثلاً در هنگام كار هارد اكسترنال را در جايي بذاريد كه بسادگي در دسترس نباشد تا ناخواسته دستتان به آن نخورد .

بغير از وسترن از مدلهاي سيگيت هم ميتونيد انتخاب كنيد مثلاً مدلهاي Backup plus . براي مدلهاي آنتي شوك ميتونيد از ديگر مدلهاي Silicon انتخاب كنيد مثلاً A30 (ضد آب نيست) .

سوالام زیاد شد
    اگر سوالي هست بپرسيد .
    Last edited by ata.royalfalcon; 25-01-2014 at 08:40.

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

اشتباه شد پست 471 را ويرايش كردم . هاردهاي اكسترنال WD ضد ضربه و يا آنتي شوك نيستند ولي كيفيت خوبي دارند .
    به هر حال تا زمانيكه وسيله اي به نام هارد ديسك درايو به دست شما ميرسه و تا زمانيكه اسلايدرها با فاصله بسيار كمي روي پلاترها حركت ميكنند بايد دقت كنيد و نبايد شوك يا ضربه اي وارد شود . مثلاً در هنگام كار هارد اكسترنال را در جايي بذاريد كه بسادگي در دسترس نباشد تا ناخواسته دستتان به آن نخورد .
    بغير از وسترن از مدلهاي سيگيت هم ميتونيد انتخاب كنيد مثلاً مدلهاي Backup plus . براي مدلهاي آنتي شوك ميتونيد از ديگر مدلهاي Silicon انتخاب كنيد مثلاً A30 (ضد آب نيست) .
    اگر سوالي هست بپرسيد .
    ممنون از پاسخاتون ...

پس اگه این طوره کیفیت بهتر از اینه که ضد ضربه اونم نه به معنای واقعی باشه و در هر دوحالت هم باید مراقب بود که ضربه وارد نشه در نتیجه این مدل رو انتخاب میکنم
    حالا میخواستم بدونم اگه اطلاع دارید این مدل به همراه خودش کابل هم داره ؟ جنس بدنه چیه؟
    گارانتی معبر این محصولات چه شرکتی هست و راه تشخیص اصل و فرعش چیه؟
    و اینکه تو عکسا من دیدم که فیش ورودی به هارد نوع خاصی هست و با سایر مدل ها فرق داره. چجوریه ، یه حالت انحصاری هست و از همین طریق 2 ، 3 USB رو پشتیبانی میکنه؟

یه سوال دیگه : با توجه به ظرفیت بالا و مصرف برق بیشتر مشکلی در اتصال هارد به پخش کننده های مدیا مثل تلویزیون و DVD Player و ... نیست؟
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 25-01-2014 at 10:12.

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام
    قصد درام هارد 1 ترا اینترنال بخرم مدل پیشنهادیتون چیه؟ قیمتش چنده؟!
    اگه میشه ب صورت مختصر توضیح بدید ملاک انتخاب هارد داخلی چیه؟! پست صفحه اول رو دیدم اما خیلی جامع بود اگه میشه تو چند خط مختصر بگید ...مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسخاتون ...

پس اگه این طوره کیفیت بهتر از اینه که ضد ضربه اونم نه به معنای واقعی باشه و در هر دوحالت هم باید مراقب بود که ضربه وارد نشه در نتیجه این مدل رو انتخاب میکنم
    حالا میخواستم بدونم اگه اطلاع دارید این مدل به همراه خودش کابل هم داره ؟ جنس بدنه چیه؟
    و اینکه تو عکسا من دیدم که فیش ورودی به هارد نوع خاصی هست و با سایر مدل ها فرق داره. چجوریه ، یه حالت انحصاری هست و از همین طریق 2 ، 3 USB رو پشتیبانی میکنه؟

یه سوال دیگه : با توجه به ظرفیت بالا و مصرف برق بیشتر مشکلی در اتصال هارد به پخش کننده های مدیا مثل تلویزیون و DVD Player و ... نیست؟
    به همراه اين هارد ، كابل usb3 هم موجوده . جنس بدنه هم پلاستيكي هست !

يكي از گارانتيهاي شناخته شده سـازگـار هست .

كانكتور ورودي اين مدل usb3 از نوع micro هست . اين هارد را با استفاده از همين كابل ميتونيد به سيستمهايي كه usb2 هم هستند متصل كنيد ولي سرعت پايين خواهد بود .

با توجه به ظرفیت بالا و مصرف برق بیشتر مشکلی در اتصال هارد به پخش کننده های مدیا مثل تلویزیون و DVD Player و ... نیست؟
    والا تفاوت آنجناني از لحاظ وات مصرفي و حداكثر جريان مورد نياز بين مدلهاي يكترا و 500 گيگابايتي وجود ندارد . به هر حال براي اينكه با افت جريان مواجه نشيد از كابلهاي رابط و يا usb hub نبايد استفاده بشه .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

به همراه اين هارد ، كابل usb3 هم موجوده . جنس بدنه هم پلاستيكي هست !

يكي از گارانتيهاي شناخته شده سـازگـار هست .

كانكتور ورودي اين مدل usb3 از نوع micro هست . اين هارد را با استفاده از همين كابل ميتونيد به سيستمهايي كه usb2 هم هستند متصل كنيد ولي سرعت پايين خواهد بود .

والا تفاوت آنجناني از لحاظ وات مصرفي و حداكثر جريان مورد نياز بين مدلهاي يكترا و 500 گيگابايتي وجود ندارد . به هر حال براي اينكه با افت جريان مواجه نشيد از كابلهاي رابط و يا usb hub نبايد استفاده بشه .
    این گارانتی علامت خاصی نداره که وقتی خواستم بخرم سرمون کلاه نره مثلا تفاوت اصل و فرع کارت گارانتی گوشی های سونی و اچ تی سی تو یه سرکش آ هست که برعکس کارت گانتی اصلیه اصلا نشانه گارانتیش چیه.
    منظورتون از سرعت پایین ، پایین تر از حد معمول 2 USB هست یا نسبت به 3 USB میگید
    اگر طول کابلش مناسب باشه که نیازی به کابل رابط و ... نیست ( چند سانته ؟ )

ایشاالله آخرین مزاحمته و هفته بعد میرم که بگیرم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    قصد درام هارد 1 ترا اینترنال بخرم مدل پیشنهادیتون چیه؟ قیمتش چنده؟!
    اگه میشه ب صورت مختصر توضیح بدید ملاک انتخاب هارد داخلی چیه؟! پست صفحه اول رو دیدم اما خیلی جامع بود اگه میشه تو چند خط مختصر بگید ...مرسی
    سلام .
    چه انتظاراتی دارید (مثلاً میخواهید سیستم عامل ، بازی ، نرم افزار نصب کنید یا اینکه فقط برای آرشیو دیتا هست) . نهایت بودجه چقدر هست ؟
    اگر هارد پرسرعتی برای نصب سیستم عhمل ، بازی ، نرم افزار میخواهید و اگر بودجه کافی درنظر گرفتید (حدود 400 هزار تومان) که میتونید WD Blck بخرید . ولی اگر بودجه شما نهایت 200 هزار تومن هست میتونید سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 بخرید یا اینکه Wd Blue با مدل نامبر WD10EZEX انتخاب کنید . هاردهایی مثل WD Green هم بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و نصب بعنوان هارد دوم سیستم هست .

این گارانتی علامت خاصی نداره که وقتی خواستم بخرم سرمون کلاه نره مثلا تفاوت اصل و فرع کارت گارانتی گوشی های سونی و اچ تی سی تو یه سرکش آ هست که برعکس کارت گانتی اصلیه اصلا نشانه گارانتیش چیه.
    منظورتون از سرعت پایین ، پایین تر از حد معمول 2 USB هست یا نسبت به 3 USB میگید
    اگر طول کابلش مناسب باشه که نیازی به کابل رابط و ... نیست ( چند سانته ؟ )

ایشاالله آخرین مزاحمته و هفته بعد میرم که بگیرم
    والا بصورت کارت مقوایی هست که شماره سریال هارد و تاریخ انقضا و آدرس و شماره تلفن روی آن نوشته شده که برچسب هولوگرام هم روی آن چسبانیده شده . روی قسمتی از کارت که شماره سریال هارد و تاریخ انقضا نوشته شده با چسب شفافی هم پوشیده شده . شماره سریالی که روی کارت نوشته شده باید با شماره سریالی که روی جعبه نوشته شده یکسان باشه .

اگر هارد را به usb2 متصل کنید که سرعت پایینتر از حالتی هست که به usb3 سیستم متصل شده .

طول کابل در مدلهای پرتابل 18 اینچ (حدود 45.72 سانتیمتر) هست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام .
    چه انتظاراتی دارید (مثلاً میخواهید سیستم عامل ، بازی ، نرم افزار نصب کنید یا اینکه فقط برای آرشیو دیتا هست) . نهایت بودجه چقدر هست ؟
    اگر هارد پرسرعتی برای نصب سیستم عhمل ، بازی ، نرم افزار میخواهید و اگر بودجه کافی درنظر گرفتید (حدود 400 هزار تومان) که میتونید WD Blck بخرید . ولی اگر بودجه شما نهایت 200 هزار تومن هست میتونید سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 بخرید یا اینکه Wd Blue با مدل نامبر WD10EZEX انتخاب کنید . هاردهایی مثل WD Green هم بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و نصب بعنوان هارد دوم سیستم هست .

بیشتر برا ذخیره دیتا و نصب نرم افزار میخوام و معمولا هم نرم افزارهای دانشگاهی و ... میخوام ، برای نصب بازی ن نیاز ندارم و بازی نصب نمیکنم و ب عنوان هارد اصلی ازش استفاده کنم و هارد قبلیم رو شاید کنار بذارم ب عنوان همون هارد ذخیره باشه.
    بودجه هم همون حدود 250 - 300 باشه خوبه اما بالاتر ن دیگه !
    ی سوال! منظورتون از اینکه سرعت هارد بالاتره یعنی اینکه مثلا وقتی نرم افزار نصب میکنید تایمی ک طول میکشه تا نصب بشه بالاتره؟ مثلا سرعتی که تبادل داده با دیسک های خارجیش بالاتره؟ در کل یعنی چی؟!
    ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام .
    والا بصورت کارت مقوایی هست که شماره سریال هارد و تاریخ انقضا و آدرس و شماره تلفن روی آن نوشته شده که برچسب هولوگرام هم روی آن چسبانیده شده . روی قسمتی از کارت که شماره سریال هارد و تاریخ انقضا نوشته شده با چسب شفافی هم پوشیده شده . شماره سریالی که روی کارت نوشته شده باید با شماره سریالی که روی جعبه نوشته شده یکسان باشه .

اگر هارد را به usb2 متصل کنید که سرعت پایینتر از حالتی هست که به usb3 سیستم متصل شده .

طول کابل در مدلهای پرتابل 18 اینچ (حدود 45.72 سانتیمتر) هست .

این لینکی که گذاشتی نمیدونم چرا نمیاد!!

رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برا گارانتی اسمی از این هارد پیدا نکردم نمیدونم شاید سایت و اشتباه رفتم میشه یه لینک بدین

اینم برا اطلاعات عمومی یه مطالعه کن شاید یه روز به کار بیاد
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 25-01-2014 at 20:28. دليل: گذاشتن لینک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •