داداشی همین لپ تاپو از اونا خریدم بعد میگی در حد میلیون؟؟!!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
داداشی همین لپ تاپو از اونا خریدم بعد میگی در حد میلیون؟؟!!
آقا من انداختم رفتم کرمون، رفتم تو خوده آل(تو دل شیر ) میگفت تموم کردیم و باید از تهران بیاریم!! بنظرم بازاریابیه بیشتر از حرفاشون اینجور برداشت کردم که بازم میارن از این مدل و قحطی نمیاد!! اما امکانش هست بنظرم ک قیمتش توی سری بعد یکم افزایش پیدا کنه. اگر ماها مث قحطی زده ها بریزیم سر این مدل شک نکنید قیمتش تا 10 روز دیگه میاد روی 4 تومن(حتی خودشونم توی مغازه میگفتن n550 هم بخاطر استقبال مردم قیمتش رفته بالاتر)
در هر حال لپتاپ خوبی هست، ولی عجله نکنید بنظرم من خودمم میخواستم سفارش بدم ولی یکم صب میکنم
دوست عزیز احمد جان، اون سوالایی ک گفتمو خواهشا خودت جواب بده، آخه ریویوت بیشتر اطلاع از مشخصات بود و اینارو خودمونم میدونیم دیگه نه؟
درباره صفحه نمایشش نظر خودتو بگو، مثلا از نظرت ایرادش چیه؟ صداش چطوره؟ چنتا اسپیکر داره؟(مث n550 چارتا اسپیکره؟) و ...
مرسی
والا کیفیت تصویر به نظرم عالیه! خودم که کیف کردم!!!زاویه دید خیلی خوبی هم داره
در مورد صدا هم بلند نیست ولی کیفیت خیلی خوبی داره و این برام مهمه!
سابووفرش هم بیس نداره زیاد! شاید هم چون من یه بیس ساب کنوود 1000 عادت کردم این برام هیچی نیس
مارک ایسوس پشتش روشن میشه و توی عکسی گرفتم مشخصه!
باطریش برای من حدود 3 تا 3.5 ساعت کار میکنه نه 5 ساعت! البته چون من یکسره به وای فای متصل هستم بیشتر این نباید شارژ بده!
دستگاهه سنگینیه! اگه کسی براش وزن مهمه بهتره سمت این لپ تاپ نیاد!
هرچی سوال خواستین بپرسین جواب میدم...
ممنون احمد جان
درباره صدای خود دستگاه(منظورم نویز هست) توضیح بده ازش با یه بنچمارکر گرافیکی تست سنگین بگیر و باش یه گیم سنگین اجرا کن ببین وضعیت دما به چه صورته! و یه چیز دیگه اینکه اون برچسبای زشتو اگر بکنی بنظرم دستگاه خیلی شیک میشه! نه؟!
راستی یه عکس از وسایل همراه لپتاپ(موس و کیف) هم بذار و درباره گارانتیشم بگو!! مدل اولی ک فرستاده بودنو از کجا فهمیدی گارانتی نداره؟!و چیکار کردی؟
Last edited by M.R.P; 20-02-2014 at 19:47.
دماش حین اجرای بازی چقده داش احمد؟
ال دیجیتال تموم کرد این مدلو
آره تموم کرد![]()
حالا چرا خِل پووز میکنی به قول کرمونیا؟بازم میارن نگران نباش،اگ قصد خرید داری سری بعدیشو میخری تازه تجربه افرادیو هم ک خریدنم بدست میاری و میفهمی چیکار کنی
منم زدم سفارش! اگ خدا بخواد برام میفرستن تا 2شنبه![]()
اگه نیاوردن چیاگه گرونتر شد چی
برم بشینم کنجی و زانوی غم بغل بگیرم
دریغا n56 که تمام شد و باز نیامد
![]()
Last edited by hojat.n; 20-02-2014 at 19:55.
اگرو شاید ک نشد حرف داش من!! صب کن توی آل یه نفر پرسیده بازم از این مدل میارید یا نه!ببین آل چی جواب میده!! بعید میدونم دیگه نیارن
بعدشم شما قصد خرید داشته باش و آماده باش مطمئن باش گیرت میاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)