لینک اینترنت سکیوریتی جدید ترین نسخه(آنتی مالویر+فایروال)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک اینترنت سکیوریتی جدید ترین نسخه(آنتی مالویر+فایروال)
بازم سلام
لطفا اگر میشه بگید باید کلید انتی ویروس از کجا تهیه کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.1.0.4 with BETA updates enabled:
- Fixed a potential deadlock situation in real-time protection module.
دوستانمون arfnpm و xman81 احتمالا می تونن کمک کنن
سلام
باید اورجینال خرید کنید اگر علاقه مند بودید البته تریال ریست و ... هست درتاپیک مراجعه به پست دوم
بنده دسترسی به کلید ندارم اگر بقیه دوستان داشته باشند
برای خرید هم میتونید از سایت زیر استفاده کنید
iremsisoft.ir
با سلام
یک مشکل برام پیش امده لطفا کمکم کنید از موقع ای که اینترنت سکیوریتی این انتی ویروس ریختم مرورگر کروم از کار افتاده و دیگر کار نمی کنه بقیه مرور گر ها کار می کنه تنها کروم که از کار افتاده
بعد سوال دوم اگر بخوام فایر وال انتی ویروس غیر فعال کنم باید چه کاری انجام بدم
سلام
شما از داخل فایروال بخش برنامه ها؛ برنامه مورد نظر خود را جستجو کنید و دسترسی لازم را صادر کنید
از داخل آنتی ویروس بخش محافظ ، اگر برنامه مورد نظر مسدود هست ، مجاز کنید
برای غیر فعال کردن فایروال از داخل فایروال هر 4 گارد را خاموش کنید
سوال دیگری بود در خدمت هستم
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7.0.0.1860 with BETA updates enabled:
- پشتیبانی کامل از ویندوز 8.1.
- Asynchronous connection handling. به این ترتیب، ارتباط های موجود دیگر در انتظار هشدار فایروال برای مسدود شدن نیستند..
- بهبود پردازش امضاهای دیجیتال که از هش های خاص و الگوریتم های time stamp استفاده می کنند.
- توسعه حالت بانکداری. اکنون تمامی دامین های تایید شده نمایش داده می شوند تا از گیج شدن در نمایش صفحات سفید سایت ها و صفحات تایید شده جلوگیری شود.
- بهبود پردازش قانون برای استفاده کمتر از منابع.
- بهبود سازگاری با مرورگر های بر پایه گوگل کروم و Sandboxie و VoodooShield و سایر برنامه های امنیتی.
- بهبود بروزرسانی. Online Armor اکنون از همان شبکه بروزرسانی Emsisoft Anti-Malware برای دسترسی سریع تر تمامی کاربران به بروزرسانی ها استفاده می کند.
- حذف تمام ماژول های غیر نیاز در Online Armor ++ که موجب کاهش حجم فایل نصب تا 60% شد.
- رفع بیش از 300 باگ که بین آن ها انواع مشکلات که موجب نمایش صفحه آبی در ویندوز 7 و 8 می شد وجود دارد.
.
Last edited by arfnpm; 03-09-2013 at 21:12.
از کجا میشه دانلود کرد ؟ من لینک دانلود پیدا نکردم
احتمالا ناسازگاری انلاین آرمور و virtualbox که باعث صفحه آبی میشد باید برطرف شده باشه
درود
بتا به صورت بسته خاص نیست، باید نسخه 6 نصب بشه و گزینه آپدیت بتا تیک بخوره و آپدیت بشه.
لطفا اگر امکانش هست نصب کنید و مشکلی بود اطلاع دهید.
با سپاس
Last edited by arfnpm; 04-09-2013 at 09:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)