اره منظورم سریال بود. من هنوز بازی رو دان نکردمفکر کردم فصل 3 سریال بد جور تمام میشه که انگار اینجور نیس. اخیشششش
![]()
اره منظورم سریال بود. من هنوز بازی رو دان نکردمفکر کردم فصل 3 سریال بد جور تمام میشه که انگار اینجور نیس. اخیشششش
![]()
کی دستشو کند؟ و هر کی که این کار رو کرده میشه بگه چه جوری تموم میشه اگه دستمونو بکنیم؟
بچه ها خواهشا واسه این قسمت لااقل اسپویلر رو رعایت کنین . چون داستان خیلی حساسه اگه یه وقت واسه کسی لو بره کل بازی تا الان واسش میپره . پس خواهشا رعایت کنین .
هنوز که فصل 3 تموم نشده . تازه قسمت 6 بود این هفته .
پ.ن : چقدر دلم میخواد داستان بازیش با داستان سریال گره بخوره . لااقل یه جایی . مثل قسمت اول که گلن رو دیدیم (اخه چقدر باید توی این سریال و بازی شاهد اتفاقات بد باشیم)
سلام به همگی.
از اینجا هم میتونید اپیزود 5 رو دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تموم شدش که
محتوای مخفی: a
Last edited by bax_021; 24-11-2012 at 15:34.
سلام بچه ها
من سیو اپیزد 1 و 2 م پاک شد
فقط سیو 3 رو دارم ولی نمیدونم چرا نمیتونم اپیزد 4 رو ادامه بدم!
راهی هست؟
محتوای مخفی: Spoiler
انتخابهایی که میکنی که باعث نمیشه کلا داستان عوض شه . با انتخابهات یه سری جزییات داستان رو فقط میتونی عوض کنی و نظر افراد رو راجع به خودت . این بازی مثل سریالی هست که داری بازیش میکنی و خودت صحبتها رو انجام میدی یا خودت اعمالت رو انجام میدی اما از اخر داستان کلی یکیه . نمونه اش توی اپیزود یک وقتی میخواستی جون داک یا اون پسره رو نجات بدی .
اهان راستی پدر اون پسره چی شد بالاخره ؟
خبری ازش نشد آخه ....
نه . پدر اون پسره که اسمش هرشل بود . اگه همون هرشل توی سریال باشه فعلا زنده است و داره با گروه ریک میره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)