از وقتي كه fb جواد شد ديگه تمام سايتا خوابيده!!!
از وقتي كه fb جواد شد ديگه تمام سايتا خوابيده!!!
سلام.
MalwareBytes گزینه خوبیه.در کنارش میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم استفاده کنید.
سلام.
به دلیل اینکه ESET سایتهای منتشر کننده کرک و سریال رو بلاک میکنه، تاپیک کرک و سریال NOD32 از دسترس خارج شد.
دوستان من یک کانکشن wireless درست کردم و اینترنت روی اون share کردم. برای اینکه دستگاه های وایرلس بتونند به اینترنت دسترسی داشته باشند مجبورم فایروال NODE 32 5 رو خاموش کنم.
چطوری می تونم بدون قطع فایروال، فایروال رو جوری تنظیم کنم که به این کانکشن وایرلس اجازه بده که بتونه اینترنت رو SHARE کنه؟
من از این سایت ------.com هریک ماه یک بار USER , PASS رو میگیرم و خودش آپدیت میکنه.
دوستان من چندین سایت یوزر پسورد معرفی کردم ولی پاکش کردند - نمدونم چرا از کسری -ترفندستان یاد نمگیرند بنده خدا آدرس سایتی رو بدی برای کمک به دیگران پاک نمیکنه و فقط به دنبال آمار نیستش![]()
Last edited by ~~~; 11-09-2012 at 13:09.
دوستان
این سایت ------.com هر چند روز یوزر و پسورد جدید میزاره و من خودم هم ازش دارم استفاده می کنم.
فقط ممکنه که موقع وارد شد به سایت خود آنتی ویروس کامپیوتر تون اجازه نده که باید از تو setup نود32 web access رو دیزیبل کنید.
این دوتا هم خیلی خوبن اگه پاکش نکنند دوستان
http://textsnip.com/03593d
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلی داره بگو ویرایشش کنم نه کلا ساقطش کنی
Last edited by ~~~; 11-09-2012 at 13:14.
هیچ راهی نداره فایلهایی که ویروس شناخته میشن رو به نود بگیم آقا این ویوس نیست بجان خودم ... این نود معلوم نیست چه مرگش شده کل زندگیه منو ویروس میشناسه حتی برنامه هایی که از سایتهای معتبر دانلود میکنم مثل 3dMAX و AutoCAD فایلهای dll رو ویروس میشناسه .. اگه میشه راهی بگید چون هر موقع یکی از برنامه هام سر این انتی ویروس زاقارت باز نمیشه و هی مجبورم برم از قرنتینه فایل رو آزاد کنم یا آنتی ویروس رو دیس کنم
کدوم نسخه بهتره واسه مصرف خونگی ؟
Endpoint_Security یا smart security ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)