سلام! این هم ریویوی مدل lm76100 47:
در ابتدا ذکر این نکته لازمه که تمامیه نکات زیر نظر شخصیه و قصد بنده تنها کمک به شما دوستان در مورد این تی وی هست.
از بسته بندی شروع می کنم بسته بندی کاملا مطمئن اما ظریف هست و از دو قاب لاستیکی در دو طرف تلویزیون برای حفاظت بیشتر استفاده شده. پس درآوردن از جعبه در هنگام حمل ونقل باید بسیار مراقب بود چون تلویزیون واقعا ظریف هست اما برسیم به اصل ماجرا بعد از درآوردن از جعبه اولین چیزی که جلب توجه میکنه کیفیت فوق العاده قاب دور تلویزیون (bezel) هست که از استیل ساخته شده و واقعا جلوه زیبایی به تی وی داده پایه زیرین هم دارای روکش استیل است به جرات میتونم بگم ال جی زیباترین طراحی رو در این سری به کار برده. تلویزیون رو که روشن میکنی یک سری تنظیمات اولیه داره که خود کسی که نصب میکنه انجام میده و توضیحات اولیه ای رو هم راجع به قابلیت های تی وی به شما میده به هر حال در تنظیمات پیش فرض کیفیت خوبی رو از تلویزیون نمی بینیم و رنگ ها بسیار تندند که این طبیعیه و تی وی نیاز به کالیبرکردن داره برای کالیبرکردن ریویوی سایت hd flat panel رو توصیه میکنم (لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) بعد از کالیبرکردن کیفیت فوق العاده ای رو ارائه میده . در کیفیت sd تصاویر با وجود رزولوشن پایین تصاویر sd بسیار پر جزییات هست و به زیبایی به تصویر در میاد اما طبیعتا نباید انتظار کیفیت خارق العاده رو ازش داشته باشید اما در کیفیت hd ، اینجاست که ال جی کیفیت خودش رو به رخ میکشه! کیفیت فوق العاده ، رنگ های گرم ، عمق مشکی بسیار بالا (رو این نکته خودم خیلی حساسم اما واقعا ذره ای به خاکستری میل نمیکنه) ، روشنایی عالی، تصاویر واضح بدون هرگونه ماتی و از همه مهمتر up scaling بی نظیر شخصا مستند 300mb life رو روش اجرا کردم و کیفیتی نزدیک به بلوری رو دیدم (اگر خیلی سختگیر نباشید اصلا تفاوتی بین این دو حس نمیکنید) ودر مورد موارد بالا هر کدوم رو با تصاویر مخصوص چک کردم (که شامل hubble 3d - life - imax dolphins and whales - وچند کلیپ و فیلم دیگه میشه) و اما 3d که شاید دلیل خیلی ها برای خرید همین قابلیت باشه در مورد سه بعدی شکی رو باقی نمیدارم و میگم بهترین و راحت ترین تصاویر سه بعدی رو میتونید با این تی وی تجربه کنید (این فقط نظر من نیست و در اکثر سایت ها هم تایید شده)بنده تصاویر تی وی های دیگه مثل سامسونگ و سونی رو دیدم این تی وی ها به چشم بسیار فشار میاره اما در 76100 این مشکل اصلا وجود نداره و تصاویر هیچ دوگانگی (cross talk , flicker) نداره حتی از نزدیک. اما توصیه میکنم از تی وی فاصله بگیرید تا هم تصویر زیباتری ببینید و هم از آسیب های احتمالی به چشمتون جلوگیری کنید. تنظیمات خیلی خوبی در زمینه سه بعدی در تی وی هست که واقعا کاراست و در افزایش لذت شما تاثیر گذاره! اما خاصیت تبدیل 2d به 3d زیاد قوی نیست و خوب این طبیعیه چون تصاویر سه بعدی ضبط نشده و یک convert ساده داره براش اتفاق میفته اما با این حال اگه خوب تنظیمش کنید جالبه وتا حد زیادی سرگرم کننده است در مورد قسمتهای دیگه هم که خیلی مهم نیست سعی میکنم توضیح کوتاهی بدم مجیک ریموت بدون هیچ مشکلی عمل میکنه قابلیت اسمارت خوبه اما به خاطر سرعت اینترنت تقریبا بی فایده ست و همین طورتلویزیون توانایی پخش همه ی فرمت ها و زیرنویس رو داره در مورد glossy بودن تلویزیون هم این خاصیت باعث شده تصاویر فوق العاده شفاف باشه اما به هر حال این خاصیت بی هزینه نیست و اگه خیلی دقت کنید بازتاب نور دیده میشه ولی واقعا محسوس نیست اما اگه خیلی سخت گیر هستید و میخواید تی وی رو جلوی نور بذارید باید فکری به حالش بکنید یا منبع نور رو کم کنید. به هر حال lm76100 نسبت به قیمت خودش یک تی وی عالی با امکانات فراوان که بی جهت امتیاز highly recommended از سایت سختگیر hd flat panel نگرفته!