بیشتر چاپ متن
یه سوال دیگه هم دارم
پرینترهای لیزری بعد از چه زمانی باید کارتریج رو تعویض کنیم؟
بیشتر چاپ متن
یه سوال دیگه هم دارم
پرینترهای لیزری بعد از چه زمانی باید کارتریج رو تعویض کنیم؟
نظرتون در باره پرینتر 2160 سامسونگ چی هست ؟
صفحه قبل موارد مصرفم رو گفتم
با این حال بهترین گزینه پرینترهای لیزری هستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این موضوع متناسب با حجم کارتریج و به طبع اون مدل پرینتر، متفاوت هستش.
در این مدل پیشنهادی حدود1.600برگه رو میتونین با یه بار شارژ پرینت بگیرین.
360.000... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کنید در انخاب پرینتر، سراغ مدلی برین که برای شارژ مجدد نیازی به تعویض چیپ نداشته باشه
ویا
اگر بشه چیپ اون رو ریسیت کرد.
چون تعویض چیپ هزینه مضاعفی رو به پای شما میگذاره و مدلهای برند سامسونگ یکی از مواردی هست که در زمینه چیپ کارتریج خیلی اذیت میکنه!!!
من مصرفم پاینه شاید سالی 600-700 تا باشهسعی کنید در انخاب پرینتر، سراغ مدلی برین که برای شارژ مجدد نیازی به تعویض چیپ نداشته باشه
ویا
اگر بشه چیپ اون رو ریسیت کرد.
چون تعویض چیپ هزینه مضاعفی رو به پای شما میگذاره و مدلهای برند سامسونگ یکی از مواردی هست که در زمینه چیپ کارتریج خیلی اذیت میکنه!!!
هزینه شارژ فکر نکنم زیاد برام فرقی بکنه
حالا به نظرتون خودش پرینتر خوبی هست؟
اگر امتیاز منفی خرید مجدد چیپ، در کنار شارژ کاتریج رو در نظر نگیریم، پرینتر خوب و باکیفیتی هستش.
سلام به همگی دوستان
قصد خرید یه 4 کاره لیزری سیاه و سفید با کیفیت رو دارم با حجم کاری 60 70 تا پرینت برای صدور فاکتور و 20 30 برگ فکس روزانه
ویژگیهایی که مد نظرمه اینه که در مقابل کار زیاد مقاوم باشه-به راحتی کارتریجش شارژ بشه -حتما گوشی داشته باشه و به طور کلی خرکار باشه
چنتا مدل مد نظرمه مثل پاناسونیک 2030 یا اچ پی 1214 و مدل 4223 سامسونگ
کدوم مدل بهتره ؟تا سقف 850 اگه گزینه بهتری که ویژگیهای بالا رو داشته باشه هم هست بهم معرفی کنید
سلام دوست خوبم.
دنبال پانتسونیک نرو که شدیدا پشیمون میشی. یک ریال هم ارزش ندارن پرینترهای این برند(و هم چنین فکسهای جدیدش!).
سامسونگی که ذکر کردین خوبه. ولی به مشکل تعویض چیپ میخورین.
بهترین مدل،1214 اچ پی هستش که واقعا سخت جونه. من خودم داشتم از این مدل. راحت میشه بهش اعتماد کرد.
سلام برای یک شرکت دنبال یک پرینتر خوب میگردم در حال حاضر دارن از دو تا پرینتر HP P3015 استفاده میکنن
حجم کاری تقریبا روزی 4 هزار فاکتور A5 هستش. و کل کار در مدت 4 تا 6 ساعت تموم میشه . پر واضحه که این حجم کاری برای این پرینترها زیاده و باعث خرابی تدریجی اونها شده .
حالا میخوام ببینم پرینتر سوزنی یا لیزری هست که بتونه جوابگوی این حجم کاری باشه تا جایگزین بشه یا خیر ؟
پیشاپیش ممنون
سلام دوست عزیز.
سقف بودجه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)