تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 602 اولاول ... 384445464748495051525898148548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آهان
    راستش بیشتر کلاسیک بعد دوم متال بقیه هم تقریبا تو یه لول هستن
    بیشتر سازهایی که گوش میدم پیانو، ویولن و گیتار هست
    اگر از اونور بتونی بگیری و بدونی که مقدار بیس برات مهم نباشه زیاد (بیس کم و متوسط رو دوست داشته باشی) hifiman re0

یک نکته ایی رو اضافه کنم، که شاید بهتون کمک کنه که بدونین زیاد اوضاعتون بد نیست
    سنگین بودن یک موسیقی یا به عبارت خودمون، شاخ بودن یک موزیک به این نیست که چه صداهایی توش هست، شما هرچقدر هدفون گرون بخری، در نهایت فقط میتونی اصوات رو به دقیقترین شکل ممکن بشنوی وگرنه در شعور موسیقیایی شما تأثیری نداره؛ بهتره اینطور تلاش کنم که منظورم رو برسونم :
    اینطور نیست که اگر شما یک هدفون 100$ داشته باشی، بعد بتهوون گوش بدی بگی که عجب آدم ضعیفیه و بعد یهو یدونه هدفون 1000$ استفاده کنی و بگی بتهوون عجب خفن بود و ما نمیدونستیم

این رو گفتم که بگم هدفون فقط اون قسمت از موسیقی رو لذت بخش تر می کنه که مربوط به دقیق بودن اصواته، و لذت از موسیقی، قسمت اعظمش همون درک موسیقی هست نه درک اینکه اصوات دقیق هستن یا نه (یا لااقل تعریف من از موسیقی این شکلیه)
    از اینجاست که این جملۀ توی امضای بنده نشأت می گیره:
    It is easy to get caught up in the equipment and lose sight of the main reason we got involved in this crazy hobby - the music. You can enjoy music equally as much on a $80 pair of headphones as an $800 pair
    این جمله یک شعار نیست که برای دل خوشکونک آدم هایی گفته شده باشه که پول ندارن؛ بلکه واقعاً یک درکی پشتت هست.
    یادش بخیر، وقتی داشتم اینجا رو می خوندم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    (که تا حالا چندین بار بهش ارجاع دادم و به جرأت میتونم بگم یکی از مقالات بسیار خوب داخل سایت هدفایی هستش) یک جایی گفت: افراد زیادی میشناسم که در موسیقی کلاسیک سالها کار می کنن و به عنوان رهبر ارکستر ها فعالیت می کنن، ولی تا حالا هدفونی بالاتر از 20 دلار نداشتن
    Last edited by rave-87; 14-07-2012 at 01:26.

2. 11 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    من کاربر تازه وارد و البته آماتور در زمینه هدفون و ... هستم.
    آخرین هدفونی که استفاده کردم و ازش راضی بودمa4tech-hd200بود.
    اما بعد از مدتها میخوام یک هدفون سونی مدل mdr-z1000 بخرم .الان قیمت گرفتم حدود 580هزار تومان هست.
    همه نوع آهنگی هم گوش میدم.سنتی، کلاسیک، پاپ و...
    از هدفون هم بیشتر در کامپیوتر و موبایل استفاده میکنم.
    خوشحال میشم راهنماییم بفرمایید که مدلی که در نظر دارم خوبه یا نه.ممنونم

داره خودمونی میشه ama.lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام ،از کاربران محترم مخصوصا جناب آقای salar_221 میخوام که یه هدست مناسب تا ۵۰۰۰۰۰ هزار تومن برای گوش گرفتن آهنگ با موبایل (Galaxy s3) معرفی کنن
    ،البته بدم نمیاد بدون سیم باشه ولی اول کیفیت صدا برام مهمه،و صدای بیس آنچنانی هم نمیخوام ولی میخوام صدای آلاتی مثل سنتور رو عالی پخش کنه ،مارک هم اصلا برام مهم نیست.
    و فول سایز هم باشه،در آخر باید این موضوع رو بگم که من آماتور هستم و به خاطر کارام در مورد موسیقی آماتور باقی میمونم ولی هر شب ۴۵ دقیقه و ۱ ساعت هم موقع ورزش
    آهنگ گوش میدم ،منظور این که اگه یه چیزی مثل jabra sport bt هم با توجه به موارد گفته شده و تجربه دوستان کار ما رو را میندازه دیگه اضاف خرج نکنم،متشکرم.
    Last edited by ama.lord; 14-07-2012 at 02:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگر از اونور بتونی بگیری و بدونی که مقدار بیس برات مهم نباشه زیاد (بیس کم و متوسط رو دوست داشته باشی) hifiman re0

سنگین بودن یک موسیقی یا به عبارت خودمون، شاخ بودن یک موزیک به این نیست که چه صداهایی توش هست، شما هرچقدر هدفون گرون بخری، در نهایت فقط میتونی اصوات رو به دقیقترین شکل ممکن بشنوی وگرنه در شعور موسیقیایی شما تأثیری نداره؛ بهتره اینطور تلاش کنم که منظورم رو برسونم :
    اینطور نیست که اگر شما یک هدفون 100$ داشته باشی، بعد بتهوون گوش بدی بگی که عجب آدم ضعیفیه و بعد یهو یدونه هدفون 1000$ استفاده کنی و بگی بتهوون عجب خفن بود و ما نمیدونستیم

این رو گفتم که بگم هدفون فقط اون قسمت از موسیقی رو لذت بخش تر می کنه که مربوط به دقیق بودن اصواته، و لذت از موسیقی، قسمت اعظمش همون درک موسیقی هست نه درک اینکه اصوات دقیق هستن یا نه (یا لااقل تعریف من از موسیقی این شکلیه)

این جمله یک شعار نیست که برای دل خوشکونک آدم هایی گفته شده باشه که پول ندارن؛ بلکه واقعاً یک درکی پشتت هست.
    (که تا حالا چندین بار بهش ارجاع دادم و به جرأت میتونم بگم یکی از مقالات بسیار خوب داخل سایت هدفایی هستش) یک جایی گفت: افراد زیادی میشناسم که در موسیقی کلاسیک سالها کار می کنن و به عنوان رهبر ارکستر ها فعالیت می کنن، ولی تا حالا هدفونی بالاتر از 20 دلار نداشتن
    بله حرف شما به نظر منم کاملا درسته و اصالت موسیقی مهمترین چیز هست و آدم باید بتونه موسیقی خوب رو درک کنه.
    راستش فعلا کسی نیست که بتونه واسم بیاره، توی ایران چی پیشنهاد میکنید؟

6. این کاربر از Hesam_valadkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام برادر
    خوبی اقا ؟با زحمتهای ما؟
    در مورد توضیحاتی که دادین و قبلا هم بحثهایی در این باره داشتیم من کاملا منظور شما رو متوجه هستم فقط برای اینکه این دوست عزیز هم بهتر بتونن درکی از تفاوت هدفونها رو داشته باشن به توضیحاتتون اضافه میکنم :
    که درسته هدفون درک موسیقی و لذت بردن از اون هست ولی انتخاب هدفون مناسب با سبک مورد نظر و اینکه هدفون ما توانایی هایی داشته باشه که بتونه تحریر ها وتکنیکهایی که در موسیقی تولید شده رو با حداکثر وفاداری (high fidelity) بگوش ما برسونه مهم هست.تمامی ریزه کاریهایی که هنر مندان با زحمت زیاد برای لذت بردن ما تو استودیو انجام میدن بعضا با هدفونهای نا مناسب بکلی نشنیده میشن و گویی هرگز وجود ندارن .برای مثال (البته شاید مثال درستی نباشه ولی همین بذهنم رسید) اهنگ could i have this kiss از ویتنی هیوستون و انریکه رو با دو تا هدفون قوی و ضعیف امتحان کنین و به صدای ویتنی تو هر دو هدفون خوب دقت کنین.با هدفون معمولی فقط یک اهنگ معمولی و ریتمیک دارین ولی با هدفون قوی تر میتونین دقیقا صدای ویتنی رو در اوجش که با چه زیبایی رو یه نت ها قرار میده رو بشنوین و واقعا لذت ببرین.یا حتی رو صدای ویولن معمولا هدفونها برای پخش فرکانسهای سیم می کم میارن یا سیم سول که صدایی نصیحت کننده داره که معمولا حس بطور وفادار منتقل نمیشه ولی با هدفون مناسب حتی اگه تو مسترینگ کوچکترین ضعفی باشه حتی صدای کشیدگی انگشت رو سیم هم شنیده خواهد شد که واقعا نزدیکی به صدای زنده رو تداعی میکنه.
    دیگه خلاصه کنم به اینکه بعضا ارزش داره برای سرگرمی که اینطور میتونه لذت بخش باشه کمی هم از هزینه هاش چشم پوشی کنیم تا بهتر بشنویم و بهتر درک کنیم.
    با تشکر

8. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام برادر
    خوبی اقا ؟با زحمتهای ما؟
    در مورد توضیحاتی که دادین و قبلا هم بحثهایی در این باره داشتیم من کاملا منظور شما رو متوجه هستم فقط برای اینکه این دوست عزیز هم بهتر بتونن درکی از تفاوت هدفونها رو داشته باشن به توضیحاتتون اضافه میکنم :
    که درسته هدفون درک موسیقی و لذت بردن از اون هست ولی انتخاب هدفون مناسب با سبک مورد نظر و اینکه هدفون ما توانایی هایی داشته باشه که بتونه تحریر ها وتکنیکهایی که در موسیقی تولید شده رو با حداکثر وفاداری (high fidelity) بگوش ما برسونه مهم هست.تمامی ریزه کاریهایی که هنر مندان با زحمت زیاد برای لذت بردن ما تو استودیو انجام میدن بعضا با هدفونهای نا مناسب بکلی نشنیده میشن و گویی هرگز وجود ندارن .برای مثال (البته شاید مثال درستی نباشه ولی همین بذهنم رسید) اهنگ could i have this kiss از ویتنی هیوستون و انریکه رو با دو تا هدفون قوی و ضعیف امتحان کنین و به صدای ویتنی تو هر دو هدفون خوب دقت کنین.با هدفون معمولی فقط یک اهنگ معمولی و ریتمیک دارین ولی با هدفون قوی تر میتونین دقیقا صدای ویتنی رو در اوجش که با چه زیبایی رو یه نت ها قرار میده رو بشنوین و واقعا لذت ببرین.یا حتی رو صدای ویولن معمولا هدفونها برای پخش فرکانسهای سیم می کم میارن یا سیم سول که صدایی نصیحت کننده داره که معمولا حس بطور وفادار منتقل نمیشه ولی با هدفون مناسب حتی اگه تو مسترینگ کوچکترین ضعفی باشه حتی صدای کشیدگی انگشت رو سیم هم شنیده خواهد شد که واقعا نزدیکی به صدای زنده رو تداعی میکنه.
    دیگه خلاصه کنم به اینکه بعضا ارزش داره برای سرگرمی که اینطور میتونه لذت بخش باشه کمی هم از هزینه هاش چشم پوشی کنیم تا بهتر بشنویم و بهتر درک کنیم.
    با تشکر
    بله سالار جان با حرف شما هم موافق هستم( در کل فقط نقش من اینجا اعلام موافق بودن هست)
    منم برای همینکه بتونم بیشتر ریزه کاریها رو گوش کنم و موسیقی لذت بیشتری داشته باشه میخوام بهترین هدفون که با این مقدار پول بگیرم رو پیدا کنم
    من تا قبل از اینکه بیام تو ای تالار زیاد راجع به هدفون اطلاع نداستم ولی بعد از اینکه کمی اینجا تحقیق کردم دیدم واقعا چه دنیای وسیعی داره لامصب از هر درش چنتا دره دیگه باز میشه
    راستی نظرتون راجع به ie8 sennheiser چیه؟ و اینکه se215 shure چطوره و حدودا چنده؟

10. 2 کاربر از Hesam_valadkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام برادر
    خوبی اقا ؟با زحمتهای ما؟
    با تشکر
    سلام
    شما خوب هستین که ایشالله؟
    درسته فقط یک چیز رو تأکید کنم، من نگفتم هرچقدر هدفون که ضعیف باشه؛ بلکه منظورم این بود که توی بازار امروز اگر کسی زیر 200 دلار خرج کنه برای هدفون توی گوشی، بیش از 85 درصد چیزی رو که قراره از دقت صدا دریافت کنه باهمین دریافت می کنه , و دیگه نیازی به خرج 1000 دلاری نیست؛ این تازه وقتیه که داریم سر دقت صدا صحبت می کنیم، اینکه چقدر تفاوت توی درک ما از موسیقی دارن رو توی پست قبل نظرم رو گفتم. (پس الأن فقط می خوام نظرم رو در مورد دقت صدا و تفاوت هدفون ها توی نشون دادن دقیقترین صدا بگم.)

اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به عنوان یکی از معتبرترین منابع قبول کنیم

یک نگاه گذرا به این نتیجه گیریش
    نشون میده که تفاوت حتی توی شنیدن دقت صدا اونقدر هم زیاد نیست
    فقط کافیه طرف بدونه از صدا چی می خواد و بره دنبال هدفون مناسب
    اگر کلاسیک بازین، انتخاب Fischer Audio DBA-02 با قیمت 180$ نزدیک 90 درصد چیزی رو که قراره Ultimate Ears In-Ear Reference Monitors (به عنوان طبیعی ترین هدفون تو گوشی موجود) رو بهتون بده رو همین میده

اگرم قضیه مقایسۀ فول سایزها با داخل گوشی هاست، حتماً توصیه می کنم نگاهی به اینجا بندازین
    هرچند توی لینک بالا، بهترین داخل گوشی ها حضور ندارن ( Ultimate Ears In-Ear Reference Monitors و westone es5 و jh13 و unique melody miracle ) ولی به هر حال از بین بهترین فول سایزها، لااقل lcd2 حضور داره

Ranking Chart - EP-10 Plus with no EQ
    Headphone
    Bass
    Mids
    Treble
    Quality
    Quantity
    Quality
    Quantity
    Quality
    Quantity
    SM3
    5
    3
    4
    1
    4
    5
    EM3 Pro
    4
    5
    2
    2
    3
    3
    EP-10 Plus
    2
    1
    5
    3
    5
    4
    Tesla T1
    3
    4
    3
    5
    2
    1
    LCD-2
    1
    2
    1
    4
    1
    2
    Quality: 1 = best, 5 = worst; Quantity: 1 = most, 5 = least

Ranking Chart - EP-10 Plus with EQ on
    Headphone
    Bass
    Mids
    Treble
    Quality
    Quantity
    Quality
    Quantity
    Quality
    Quantity
    SM3
    5
    3
    5
    1
    5
    5
    EM3 Pro
    4
    5
    2
    2
    3
    3
    EP-10 Plus w/EQ
    2
    1
    4
    3
    4
    4
    Tesla T1
    3
    4
    3
    5
    2
    1
    LCD-2
    1
    2
    1
    4
    1
    2

Rating Chart
    Headphone
    Bass
    Mids
    Treble
    Total Quality Score
    Quality
    Quantity
    Quality
    Quantity
    Quality
    Quantity
    SM3
    50
    50
    50
    50
    50
    50
    150
    EM3 Pro
    60
    45
    75
    46
    70
    60
    205
    EP-10 Plus
    80
    80
    45
    50
    40
    45
    165
    EP-10 Plus (with EQ)
    90
    70
    57
    43
    57
    56
    204
    Tesla T1
    70
    55
    75
    38
    85
    85
    230
    LCD-2
    95
    60
    85
    45
    90
    65
    270
    SM3 is the baseline. From 1 to 100, 100 being best/most

بله حرف شما به نظر منم کاملا درسته و اصالت موسیقی مهمترین چیز هست و آدم باید بتونه موسیقی خوب رو درک کنه.
    راستش فعلا کسی نیست که بتونه واسم بیاره، توی ایران چی پیشنهاد میکنید؟

متأسفانه آشنایی من با موجودی بازار ایران خیلی محدوده؛ آقا سالار منبع معتبرتری هستن
    Last edited by rave-87; 14-07-2012 at 12:56.

12. 7 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    من کاربر تازه وارد و البته آماتور در زمینه هدفون و ... هستم.
    آخرین هدفونی که استفاده کردم و ازش راضی بودمa4tech-hd200بود.
    اما بعد از مدتها میخوام یک هدفون سونی مدل mdr-z1000 بخرم .الان قیمت گرفتم حدود 580هزار تومان هست.
    همه نوع آهنگی هم گوش میدم.سنتی، کلاسیک، پاپ و...
    از هدفون هم بیشتر در کامپیوتر و موبایل استفاده میکنم.
    خوشحال میشم راهنماییم بفرمایید که مدلی که در نظر دارم خوبه یا نه.ممنونم
    سلام
    اصلا هدفون قدیمتون با اینیکه انتخاب کردین قابل مقایسه نیست.
    فعلا با توجه به وضعیت بازار و قیمتها بهترین انتخاب رو انجام دادین بیشتر از این نظر که هدفون z1000 با توجه به خرید قبل بوده و با دلار دولتی 1200 وارد شده که قیمت خیلی مناسبی داره که حتی اگه رغبای این هدفون بهتون معرفی بشه که بهتر از این باشن چیزی حدود 2 برابر z1000 با توجه به قیمت دلار امروز قیمت خواهند داشت.در ضمن این هدفون با بهترین مواد موجود در دنیا با دوام طولانی مدت ساخته شده که حداقل 7 سالی رو بدون وارد شدن ضربه مهلک بهش براتون کار خواهد کرد چون درایو این هدفون liquid polymer crystal هست استحکام بسیار بالایی داره که با فولاد مقایسش میکنن.
    در کل هدفون خوبی انتخاب کردین.
    موفق باشین

14. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام ،از کاربران محترم مخصوصا جناب آقای salar_221 میخوام که یه هدست مناسب تا ۵۰۰۰۰۰ هزار تومن برای گوش گرفتن آهنگ با موبایل (Galaxy s3) معرفی کنن
    ،البته بدم نمیاد بدون سیم باشه ولی اول کیفیت صدا برام مهمه،و صدای بیس آنچنانی هم نمیخوام ولی میخوام صدای آلاتی مثل سنتور رو عالی پخش کنه ،مارک هم اصلا برام مهم نیست.
    و فول سایز هم باشه،در آخر باید این موضوع رو بگم که من آماتور هستم و به خاطر کارام در مورد موسیقی آماتور باقی میمونم ولی هر شب ۴۵ دقیقه و ۱ ساعت هم موقع ورزش
    آهنگ گوش میدم ،منظور این که اگه یه چیزی مثل jabra sport bt هم با توجه به موارد گفته شده و تجربه دوستان کار ما رو را میندازه دیگه اضاف خرج نکنم،متشکرم.
    سلام دوست عزیز
    متاسفانه سورس پلیرتون منبع پرقدرت و با کیفیتی نیست.چند تا توصیه خواهم کرد که با بودجه ای که در نظر گرفتین بهترین صدا رو بتونین تجربه کنین.البته با همین سورس هم میتونین استفاده کنین ولی از تمام توان هدفونتون نمیتونین بهره ببرین.
    بنظر من اول یک سورس پلیر قوی پرتابل مثل پلیرهای سانسا یا cowon انتخاب کنین که بتونین حتی فایلهای با کیفیت flac و یا اکثر فایلهای lossless رو بتونین پخش کنین.
    در مرحله بعد انتخاب هدفون هست که متاسفانه برای درایو هدفونهای فول سایز نیاز به امپ هست که حتی انتخاب امپ پرتابل مناسب با توجه به وضعیت بازار کار مشکلی هست که میتونین به جای درگیر شدن با این وضعیت هدفون داخل گوشی مناسب انتخاب کنین .بعد از انتخاب سورس که میتونین با حدود 150 هزار تومان تهیه کنین اگه هدفون فول سایز بخواین بنظر من از هدفونهای audio technica m50 و یا akg k99 و beyerdynamic dt 770 یا dt990 ... چند مدل دیگه که البته بدون امپ بطور کامل درایو نمیشن (مخصوصا با گوشی جدید تون) میتونین تهیه کنین
    و اگه تصمیم گرفتین داخل گوشی انتخاب کنین (که توصیه میشه) با توجه به بودجه ای که اعلام میکنین میتونین از هدفونهای sennheiser مثل cx300II و چند مدل با کیفیت از akg مثل k370 و با افزایش بودجه مدل بسیار خوب ex1000 از سونی و چندین هدفون مناسب دیگه با توجه به بودجتون معرفی بشه که براحتی از داخل ایران تهیه کنین.
    فعلا در مورد سورس و نوع هدفون تصمیم بگیرین تا نسبت به انتخابتون بهترینهای موجود بهتون معرفی بشه.
    با تشکر

16. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

ببینم کاری میکنم برای همیشه بن بشم

آخرین فراخوان برگزاری اولین دوره صدای شخصی

------------------------------------------------------------------
    دوستان عزیزی که تمایل به شرکت در قرار همین هفته دارند زودتر اعلام آمادگی کنند که فرصت برگزاری به دلیل مشکلات زمانبندی محدود هست.

و خبر جدید اینکه در این قرار ، سایت مرجع و تخصصی هدفون به زبان فارسی برای اولین بار به صورت عمومی معرفی میشه و آماده استفاده و در دسترس همه خواهد بود.
    که این خبر افتخاری هم برای من و هم برای همه کسانی هست که زحمت ایجاد و راه اندازی رو کشیده اند.

و خبر دیگه اینکه موسس این سایت فارسی هم حضور خواهند داشت که باعث خوشحالی خواهد بود. ایشان از استعدادهای بسیار جوان، خوش فکر و آینده دار هستند.

منتظر اعلام آمادگی شمایی هستیم که با حضور صمیمانه تان باعث گرمی صد چندان اولین قرار دوستانه خواهید شد.

چند نکته:
    مشخصات فردی هر کاربر به هیچ عنوان درخواست نخواهد شد.
    شما به عنوان میمهان حضور خواهید داشت و هیچ نوع اطلاعات شخصی میهمانان در هیچ محلی ذکر نخواهد شد.
    تنها روش ارتباطی با شما تا لحظه برگزاری فقط از طریق پیغام خصوصی خواهد بود.
    در محل برگزاری ، شما در نهایت به نام کاربری معرفی خواهید شد البته فقط در صورت تمایل شما.
    هیچ هزینه ای درخواست نخواهد شد.

این پست آخرین فراخوان برگزاری دوره اول خواهد بود و تا چند روز آینده زمان و تاریخ و محل برگزاری فقط به دوستانی اعلام خواهد شد که اعلام آمادگی کرده بودند.

شما هم موفق باشید.
    سلام رضا عزیز
    خسته نباشی داداش
    من که خیلی دوست داشتم بیام و شما رو ببینم از نزدیک و مخصوصا سالار جون رو ولی متاسفانه نشد انشالله گرد همایی های بعدی
    در مورد اون دوست جوانمون هم که واقعا انسان شریفی هستند آرزوی بهترین ها دارم
    امیدوارم که کارش بگیره و به سرعت جزو بهترین ها بشه البته با کمک شما امکان پذیره و جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز و باقی دوستان
    خوش بگذره به همه دوستان جای ما رو هم خالی کنید
    عکس هم دوست داشتید بگیرید

18. 4 کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •