اگر از اونور بتونی بگیری و بدونی که مقدار بیس برات مهم نباشه زیاد (بیس کم و متوسط رو دوست داشته باشی) hifiman re0
یک نکته ایی رو اضافه کنم، که شاید بهتون کمک کنه که بدونین زیاد اوضاعتون بد نیست
.gif)
سنگین بودن یک موسیقی یا به عبارت خودمون، شاخ بودن یک موزیک به این نیست که چه صداهایی توش هست، شما هرچقدر هدفون گرون بخری، در نهایت فقط میتونی اصوات رو به دقیقترین شکل ممکن بشنوی وگرنه در شعور موسیقیایی شما تأثیری نداره؛ بهتره اینطور تلاش کنم که منظورم رو برسونم :
اینطور نیست که اگر شما یک هدفون 100$ داشته باشی، بعد بتهوون گوش بدی بگی که عجب آدم ضعیفیه و بعد یهو یدونه هدفون 1000$ استفاده کنی و بگی بتهوون عجب خفن بود و ما نمیدونستیم
این رو گفتم که بگم هدفون فقط اون قسمت از موسیقی رو لذت بخش تر می کنه که مربوط به دقیق بودن اصواته، و لذت از موسیقی، قسمت اعظمش همون درک موسیقی هست نه درک اینکه اصوات دقیق هستن یا نه (یا لااقل تعریف من از موسیقی این شکلیه)
از اینجاست که این جملۀ توی امضای بنده نشأت می گیره:
این جمله یک شعار نیست که برای دل خوشکونک آدم هایی گفته شده باشه که پول ندارن؛ بلکه واقعاً یک درکی پشتت هست.
یادش بخیر، وقتی داشتم اینجا رو می خوندم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(که تا حالا چندین بار بهش ارجاع دادم و به جرأت میتونم بگم یکی از مقالات بسیار خوب داخل سایت هدفایی هستش) یک جایی گفت: افراد زیادی میشناسم که در موسیقی کلاسیک سالها کار می کنن و به عنوان رهبر ارکستر ها فعالیت می کنن، ولی تا حالا هدفونی بالاتر از 20 دلار نداشتن