تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 75 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

محتوای مخفی: با جنبه ها بخونن 

به به چه بحثای داغی حیفه آدم شرکت نکنه مخصوصا توی اون حاشیه هاش !!

اینجور که مشخصه بازی از کلمه ی شاهکار خارج شده و باید بهش لقب ابر شاهکار رو داد . متاهای بازی خارق العادس و نات داگ دوباره قدرتشو خودش و کنسولش رو به تمام دنیا نشون داد و همگی جلوی عظمت این ابر استدیو تعظیم کردن ... اما یه سری بحثها که اینجا صورت میگیره رو کلی مرور کنم یه نصیحت از من به شما بروبچه های انجمن گیم . خداوکیلی این چه وضعشه آخه ؟ تا کی میخواید با این رویه و این شخصیت دوگانگیتون جلو برید ؟ اون از تاپیک بیوند اینم از تاپیک دلست !

توی این فروم حرفهای 2 گانه بسیاررررر فراوونه 2 گانه که چه عرض کنم گاهی وقتا به 3 گانه و 4گانگی هم میرسه !! ما نفهمیدیم میزان سنجش موفقیت یه بازی از نظر بعضی کاربرا چیه . خوب بگید ما هم بدونیم . متائه ؟ آمار فروشه ؟ گوتی شدنه ؟ چیه ؟

اینجا بعضیا هر کجا هر چی به نفعشون باشه به زبون میارن و فکر میکنن دیگر کاربرا یادشون میره چیا گفتن ! وقتی متای بازی مورد علاقشون بالا باشه جار جار هوار هوار که آقا متای بازی که بالاست یعنی بازی ترکونده ! اگه متای بازیه کنسول غیر مورد علاقشون بالا باشه میان میگن خوب متا مهم هست اما نه اونقدری که هی بگیم متا !!

بازیه مورد علاقشون از وی جی ای گوتی شه میگن بابا وی جی ای معتبرترینه معتبرهاست بازیی که گوتی میکنه حرف نداره ! حالا اگه بازیه مورد علاقشون نشه میگن ای بابا مگه وی جی ای هالیوده ؟ برای گیم که منبع موسق وجود نداره هر سایتی یه گوتی انتخاب میکنه اصلا مهم نیست گوتی شدن !

نمونش پارسال ! ما جار میزدیم میگفتیم آقا وی جی ای هم خوب یه منبع به حساب میاد وقتی یه بازیی رو گوتی میکنه یه افتخاره برای اون بازی همه گفتن نه فقط وی جی ای نیست سایتهای دیگه هم هستنو ... وی جی ای که واکینگ دد رو گوتی کرد همه کف زدن . احسنتتت وی جی ای . بازیه عالیی بود خدایی نوآوری داشت بلاخره از جورنی بهتر بود یکم ! اون وقت جورنی که از معتبر ترین سایتها نشان گوتی گرفت اصلا یک نفر هم راجع بهش بحث نکرد گفتن فقط وی جی ای !! یعنی حرف صفحه ی قبل خودشونو یادشون میره ! آخه چرا ؟

مشکل بعضیا با انحصاریای سونی چیه خداوکیلی ؟ بابا دنیا از دلست حیرت زده شده . هر جا میری خبره دلسته . بعد چند نفر میان اینجا جو رو برای چی خراب میکنن ؟یعنی یکی 2 نفر هستن تا یه نمره ی بد از بازی اومد تا متا اومد پایین سریع در آن واحد گذاشتن !! اون وقت اونهمه 10 اومد فقط چند نفر ویرایش میکردن پستشونو و حامد و محسن زحمتشو میکشدن ! خوب یه سری چیزا واضحه دیگه بیای مطرح هم کنی میگن نههههه کی از موفقیت یه بازی بدش میادو ... چرا خودتونو گول میزنید ؟ یه سری حرفها واقعا توی فضای دوستانس و شوخیه اما یه سری حرفا با خنده خنده گفته میشه اما مشخصه پشتش چیه !! الان بحث متا و بایوشوک و جی تی ای اومده وسط ...

با منطق بریم جلو منطقی هستی بخون نیستی الکی وقتتو هدر نده . سعی کنید همه جا یه رنگ باشید همین ...

فعلا بازی منتشر نشده . تنها راه سنجش و مقایسه ی بازی با دیگر بازیا متای بازیه وسلام !! متای بازی هم مهمترین عامل موفقیت بازیه یعنی اگه کسی بخواد یه بازی رو تهیه کنه که براش ناشناس باشه اول متا رو میبینه پس متای بالا یعنی بهترین !! مقایسه ی بایوشوک و دلست : دلست در حال حاضر از همه نظر یه سر و گردن بالاتر از بایوشاک هست . از لحاظ متا . از لحاظ رکورد شکنی . از لحاظ گرفتن تعداد نمرات 10 و ... گفتم چی ؟ در حال حاضررررر . اینی که بایوشاک هم یه روزی 95 بوده و فلانو بیسانو تا یه ماه دیگه دلست هم میاد پایینو اینا رو بعدا هر وقت اتفاق افتاد بحث میکنیم .حتی یک صدم درصد هم متای دلست بالاتر باشه یعنی یک صدم درصد نسبت به بایوشاک قویتر ظاهر شده چه برسه به 2 نمره . داریم در زمان حال زندگی میکنیم و فعلا دلست برتر از بایوشاکه . خوب دیگه این همه تقلا برای چیه ؟ برای بازیه مورد علاقتون که بایوشاک بوده چرا میخواید متا رو زیر سوال ببرید ؟ اینهمه تیکه انداختن و دعوا چیه ؟ آقا جنبه ندارید کامنت ندید ... بعضیا که هی میگن جی تی آی آدم خندش میگیره . بابا بذارید بازی بیاد سر اونم بحث میکنیم اصلا شاید متای اون بشه 99 . ما طرفدارای دلست نمیایم بگیم متا که مهم نیست !! مطمئن باشید قبول میکنیم از دلست سرتر بوده اما هنوز که نیومده !

وحید جان کامنت شما رو توی یه صفحه خوندم صفحه بعدش یه کامنت دیگه داده بودی حرف خودتو نقض کردی !!!! لااقل صفحه به صفحه حرفاتونو از بین نبرید ! حالا با اینکه بعضی از دوستانم میگن دلست بایوشاک رو له کرد و اینا هم کاری ندارم . اما 2 نمره متا بالاتر بودن خیلیه . در زمان حال حاضر !! شاید بعدا بشه یه نمره شاید بعدا بشه مساوی و اون موقع شماها حق دارید بیاید اینجا و بگید آقا دیدی متا اومد پایین ؟ اما الان نه ! شما میای میگی حالا یه نمره متا بالاتر بودن که نمیتونه بگه فلان بازی از فلان بازی بهتره !!درسته ؟ عینا حرف خودته . اولا یه نمره نیست 2 نمرس . حالا در کل . صفحه ی بعد یکی گفت دلست گوتیه ساله شک نکنید بهترین بازیه و ... شما اومدی گفتی حالا اگه متا 97 بود یه چیزی الان که 96 ئه احتمالش کمتره !!!!! خیلی عجیبه ها ! شما اول میای میگی یه نمره تاثیر آنچنانی نداره بگیم یه بازی از یه بازی بهتره بعد میای میگی متا اگه 97 بود یه چیزی ؟ بین 96 تا 97 هم 1 نمره اختلافه دیگه . توی مقایسه بازی که میشه 2 نمره متا از نظر شما چیزی نیست به دلست که میرسه بین 96 تا 97 که یه نمره فرقشه خیلیییییی اختلاف بود الان ؟ خوب منم میخوام طبق نظریه شما برم جلو و میگم که بین 96 و 97 هیچ فرقی وجود نداره 1 نمره که دلیل برتری نیست شما فکر کنید این 96 همون 97ئه !!!

سعی کنید هر کاری توی تاپیک مورد علاقتون انجام میدید جنبه ی دیدنش رو اینطرف هم داشته باشید . توی تاپیک بایوشاک هم لحظه به لحظه متا میومد آییییییی آقا گوتی شدددد صلوات بفرستید شاهکاررررر دنیای هنرررررر بازی نبووووووود ؟ صدا نمیااااااااد ؟ همه امضاها و آواتارا شد اینکه بایوشاک گوتی میشه و سر یک صدم متا چونه میزدینو ... کسی اومد گیر بده که آقا چرا میگی ؟ کسی اومد پاچه کسیو بگیره که نباید بگی ؟ حالا اینجا که رسیده دوستان نباید از بازی تعریف کنن و بگن گوتی میشه ؟ نباید براساس متای بالای بازی مقایسه انجام بدن ؟ نباید به صدمهای نمره ی متا بنازن ؟
    در کل حرفم اینه فعلا دلست 96 و بایوشاک 94 . از نظر کل دنیای گیم صدم به صدمه متا هم مهمه نظر شخصیه بعضی کاربرای اینجا که مهم نیست !! شاید فردا تام چیک بیاد 1 بده به دلست !! متاش میاد رو 93 !! وقتی این اتفاق افتاد این گوی و میدان در اختیار شما . میاید و میگید بایوشاک 94 دلست 93 پس بایوشاک بهتر از دلسته تموم شد و رفت !! اما تا وقتی در زمان حال زندگی میکنید و برتری رو میبینید بیاید به قدرت سونی به قدرت نات داگ و به کاربرای علاقه مند به بازی تبریک بگید همین !

اگرم جنبش رو ندارید بالا بودن یه بازی رو ببینید دیگه هی نیاید گیر بدید به کامنته این و اون که آقا چرا میگی گوتیه غلط میکنی میگی گوتیه . آقا چرا میگی نات داگ بهترین استدیوئه آقا چرا میگی بهتر از بایوشاکه آقا چرا آقا چرا ... نکنید این کارارو دیگه . بذارید فن های بازی حداقل خوشحالیشون رو با خودشون تقسیم کنن و اعصابشون بابت کامنت بی مورد بعضیا خورد نشه !!

برادران و خواهران از این پست هم نقل نگیرید جون هر کی دوست دارید . موافق بودید تشکر میزنید یعنی اینکه من موافقم مخالف بودید هم تشکر نمیزنید یعنی اینکه من موافق نبودم ! تموم شد رفت ... به امید اینکه این وضع آشفته ی این انجمن بازی یه روزی درست بشه و همه با هم دوست باشن و به موفقیت یه کنسول خاص و بازیه انحصاریش حسودی نکنن . واقعا دوست باشن نه اینکه اینجا بگن مسعود جان محسن جان حامد جان البرز جان و ... تو یاهو فحشو بکشن به یارو و بگن هیچی حالیش نیست !!!

Last edited by Mohammad.F.M; 11-06-2013 at 13:10.

2. 6 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

لانچ تریلر رو دیدم! واقعا درجه ی هایپ من رو رسوند به سقف و دیوونه کرد منو ...
    عجب چیزی بود هنوز تو کف تریلره ام ، بهترین لانچ تریلری که دیده بود ، فوق العادست ...
    انتظاری که از The Last of Us میکشم ، باعث شده نسل بعدی ها خیلی تحت تاثیرم قرار نده

کسی اگر حساسه تریلر رو نبینه شاید یه سری چیزا براش اسپویل بشه!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لباس جدید :

4. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

محتوای مخفی: چیز خاصی نیست 
    من امروز 4 ساعت بازی کردم.
    Overrated تمام.
    واقعا Overrate شده، قصد ترول ندارم و نمیخوام نکات مثبت بازی رو زیر سوال ببرم، اما واقعا Overrate شده.
    به نظرم همون 93 - 94 خوبشه.
    هوش مصنوعی به شدت ایراد داره.
    مثلا یکی از دشمنان رو کشتم بعدش یکی از گاردهای دیگه اومد از جنازش رد شد هیچ واکنشی نشون نداد!!! اینو دیگه تو هربازی Stealth یکی از بزرگترین نکات هوش مصنوعی هست که به جنازه ی یار خودی واکنش نشون بدن!! حتی مترو با اون هوش مصنوعی هم وقتی یکی رو میکشتی گاردها آلارم میدادن.
    این اول بازی اینقدر رفت رو اعصابم که اصلا قاط زدم
    از این که بگذریم، Clicker ها فقط به صداهای Objectهایی که براشون تعریف شدن واکنش نشون میدن. اصلا تو این مورد اینقدر صداگذاری فوق العاده هست که آدم تعجیب میکنه که چرا اینجوری کردن. برای مثال صدای افتادن صندلی که بش میخورین و یا برای خودم شمدون ها، Clickerها به اینا واکنش نشون نمیدن. فقط به صدای اون Objectای که شما پرتاب میکنین یا صدای پای شما واکنش نشون میدن که یکی از دلایل دیگه ی من از ناامید شدنه. بازی ای که اینقدر هایپ میشه و اینقدر از هوش مصنوعی و بهترین هوش مصنوعی قرن و ... (!!!!) صحبت میشه از این گاف ها نباید بده.
    از این بگذریم، یادتونه توی بایوشاک الیزابت برای دشمنان غیر قابل دیدن بود؟ خوب این بازی هم در زمان Stealth به همین صورت. اما مشکل اینجای که بایوشاک توش Stealth نداشت و این چیزه مهمی نبود، اما تو این بازی بعضی وقت ها میره رو اعصاب. مثلا من یک قسمت دویدم رفتم یکجا کاور گرفتم، بعدش Ellie بعد از 10 ثانیه اومد کنارم، اما جالبیش اینجا بود که جلوی تمامی گاردها همینجور داشت میدوید و هیچ کسی هیچی هم بهش نگفت!!!!! قبول دارم در این مورد خیلی سخته که بشه یک هوش مصنوعی پرفکت به عمل آورد و میدونم که ND خیلی سعی کرده اینو درست جا بده تو برا اینکه خیلی سریع حرکت میکنن یارای خودی و سریع کاور میگیرن که از دید دشمن مثلا پنهان بشن، اما اگه یکم سرعتی عمل کنین خیلی واضح میشه اینو دید.
    تازه دشمنان به چراغ قوه هم واکنشی نشون نمیدن البته نه از روبرو زمانی که کاور گرفتین.
    کلا حتی انتظارات منم در مورد هوش مصنوعی برآورده نکرد و اینکه همه میگفتن بهترین هوش مصنوعی (Really?) و ... اصلا اینطور نیست و بزرگترین نکات یک بازی Stealth هم رعایت نکرده.
    صداگذاری بازی فوق العاده هست یعنی واقعا صداگذاری عالیه! نمیدونم نامردا چجوری همچین چیزی رو اینقدر با دقت و نکات ریز درست کردن.
    محیط های بازی هم فوق العاده هست اما بعد از مدتی تکراری میشه و تنوع آنچنانی من تا الان ندیدم ولی اون اول عالی بود.
    در مورد Combat بازی هم باید بگم مشکلی که داره اینکه وقتی میرین رو طرف و مشت و مال و یا با چوب و آهن و ... میزنینش، یک جورایی حالت QTE پنهان داره، یعنی وقتی مشت اول رو میزنین 100% طرف مرده و کاری نمیتونه بکنه. مثلا جا خالی و ... نمیدن و همینجوری مشت میخورن تا بمیرن
    نکته ی خیلی مهم این بازی این هست که شما با دشمنان فرق آنچنانی از نظر جون و قدرت بدنی ندارید. به نظر من این یکی از بهترین نقاط قوت بازی هست و شما رو مجبور به کمک گرفتن از محیط میکنه. اینکه با تفنگ نمیشه بدوم زوم شلیک کردم یکم خورد تو ذوقم ولی قابل چشم پوشی هست. (فکر کنم Hip fire یا یه همچین چیزی میگفتن بهش)
    کلا درگیری های بازی نسخه ی ارتقا یافته ی U هستش.
    Narrative بازی که یکی از نقطه قوت های ND همیشه بوده بسیار عالی اینبار هم کار شده و یک جورایی میشه بالانس رو تو داستان حس کرد، چجوری بگم خیلی تنظیم شده کار شده و جایی که احساس میکنین بازی داره افت میکنه یک سورپرایز داستانی در پیش دارین.
    در ضمن دیگه از اون حالت سینمایی بازی های قبل ND خبری نیست و Set Piece ها به شدت کاهش پیدا کردن و همه چیز یک جورایی In-Game شده و شما رو آزاد تر میزاره (البته هنوز Set Piece وجود داره) که این چیز خوبی هست اما تا الان یکم Level Design تکراری پیش رفته و فقط به کشتن یکی در میون Infected ها و گاردها بسنده کرده. به نظرم میتونستن Exploration بازی رو بهتر درست کنند تا تکون دادن چارتا سطل آشغال و Vault کردن و ...

این حساسیت بی مورد رو در مورد بازی نمیدونم از کجا پیدا شده، کلا سر در تاپیک بزنین Spoiler دیگه!!!
    اینجوریشو دیگه ندیده بودم!
    Last edited by 779; 11-06-2013 at 14:32.

6. 13 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوستان اگه زودتر از ما انجام دادن بازي رو لطف كنن مثه شايان همه چي رو تو اسپويلر بذارن(اعم از احساساتشون و موضوع و ...)تا وقت بازي كردنش تازگيش واسه ما هم حفظ شه

+

راستي شايان :
      محتوای مخفی: يه سوال 
    اين كه در مورد ديناميك بودن هوش مصنوعي و دختر كلي تريلر نشون دادن كه هر بار يه جور ميشه بازي رو جلو برد و دختر هر بار يه كاري مي كنه و .....يه توضيحي بده .در چه حدي بود اين ديناميك بودن ؟؟؟

.

8. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

محتوای مخفی: چیز خاصی نیست 
    من امروز 4 ساعت بازی کردم.
    Overrated تمام.
    واقعا Overrate شده، قصد ترول ندارم و نمیخوام نکات مثبت بازی رو زیر سوال ببرم، اما واقعا Overrate شده.
    به نظرم همون 93 - 94 خوبشه.
    هوش مصنوعی به شدت ایراد داره.
    مثلا یکی از دشمنان رو کشتم بعدش یکی از گاردهای دیگه اومد از جنازش رد شد هیچ واکنشی نشون نداد!!! اینو دیگه تو هربازی Stealth یکی از بزرگترین نکات هوش مصنوعی هست که به جنازه ی یار خودی واکنش نشون بدن!! حتی مترو با اون هوش مصنوعی هم وقتی یکی رو میکشتی گاردها آلارم میدادن.
    این اول بازی اینقدر رفت رو اعصابم که اصلا قاط زدم
    از این که بگذریم، Clicker ها فقط به صداهای Objectهایی که براشون تعریف شدن واکنش نشون میدن. اصلا تو این مورد اینقدر صداگذاری فوق العاده هست که آدم تعجیب میکنه که چرا اینجوری کردن. برای مثال صدای افتادن صندلی که بش میخورین و یا برای خودم شمدون ها، Clickerها به اینا واکنش نشون نمیدن. فقط به صدای اون Objectای که شما پرتاب میکنین یا صدای پای شما واکنش نشون میدن که یکی از دلایل دیگه ی من از ناامید شدنه. بازی ای که اینقدر هایپ میشه و اینقدر از هوش مصنوعی و بهترین هوش مصنوعی قرن و ... (!!!!) صحبت میشه از این گاف ها نباید بده.
    از این بگذریم، یادتونه توی بایوشاک الیزابت برای دشمنان غیر قابل دیدن بود؟ خوب این بازی هم در زمان Stealth به همین صورت. اما مشکل اینجای که بایوشاک توش Stealth نداشت و این چیزه مهمی نبود، اما تو این بازی بعضی وقت ها میره رو اعصاب. مثلا من یک قسمت دویدم رفتم یکجا کاور گرفتم، بعدش Ellie بعد از 10 ثانیه اومد کنارم، اما جالبیش اینجا بود که جلوی تمامی گاردها همینجور داشت میدوید و هیچ کسی هیچی هم بهش نگفت!!!!! قبول دارم در این مورد خیلی سخته که بشه یک هوش مصنوعی پرفکت به عمل آورد و میدونم که ND خیلی سعی کرده اینو درست جا بده تو برا اینکه خیلی سریع حرکت میکنن یارای خودی و سریع کاور میگیرن که از دید دشمن مثلا پنهان بشن، اما اگه یکم سرعتی عمل کنین خیلی واضح میشه اینو دید.
    تازه دشمنان به چراغ قوه هم واکنشی نشون نمیدن البته نه از روبرو زمانی که کاور گرفتین.
    کلا حتی انتظارات منم در مورد هوش مصنوعی برآورده نکرد و اینکه همه میگفتن بهترین هوش مصنوعی (Really?) و ... اصلا اینطور نیست و بزرگترین نکات یک بازی Stealth هم رعایت نکرده.
    صداگذاری بازی فوق العاده هست یعنی واقعا صداگذاری عالیه! نمیدونم نامردا چجوری همچین چیزی رو اینقدر با دقت و نکات ریز درست کردن.
    محیط های بازی هم فوق العاده هست اما بعد از مدتی تکراری میشه و تنوع آنچنانی من تا الان ندیدم ولی اون اول عالی بود.
    در مورد Combat بازی هم باید بگم مشکلی که داره اینکه وقتی میرین رو طرف و مشت و مال و یا با چوب و آهن و ... میزنینش، یک جورایی حالت QTE پنهان داره، یعنی وقتی مشت اول رو میزنین 100% طرف مرده و کاری نمیتونه بکنه. مثلا جا خالی و ... نمیدن و همینجوری مشت میخورن تا بمیرن
    نکته ی خیلی مهم این بازی این هست که شما با دشمنان فرق آنچنانی از نظر جون و قدرت بدنی ندارید. به نظر من این یکی از بهترین نقاط قوت بازی هست و شما رو مجبور به کمک گرفتن از محیط میکنه. اینکه با تفنگ نمیشه بدوم زوم شلیک کردم یکم خورد تو ذوقم ولی قابل چشم پوشی هست. (فکر کنم Hip fire یا یه همچین چیزی میگفتن بهش)
    کلا درگیری های بازی نسخه ی ارتقا یافته ی U هستش.
    Narrative بازی که یکی از نقطه قوت های ND همیشه بوده بسیار عالی اینبار هم کار شده و یک جورایی میشه بالانس رو تو داستان حس کرد، چجوری بگم خیلی تنظیم شده کار شده و جایی که احساس میکنین بازی داره افت میکنه یک سورپرایز داستانی در پیش دارین.
    در ضمن دیگه از اون حالت سینمایی بازی های قبل ND خبری نیست و Set Piece ها به شدت کاهش پیدا کردن و همه چیز یک جورایی In-Game شده و شما رو آزاد تر میزاره (البته هنوز Set Piece وجود داره) که این چیز خوبی هست اما تا الان یکم Level Design تکراری پیش رفته و فقط به کشتن یکی در میون Infected ها و گاردها بسنده کرده. به نظرم میتونستن Exploration بازی رو بهتر درست کنند تا تکون دادن چارتا سطل آشغال و Vault کردن و ...

این حساسیت بی مورد رو در مورد بازی نمیدونم از کجا پیدا شده، کلا سر در تاپیک بزنین Spoiler دیگه!!!
    اینجوریشو دیگه ندیده بودم!
    شایان جان اینکه نقاط مثبت و منفی یک بازی رو مورد نقد قرار بدیم ، کار منطقی ای هستش و همه این کار رو میکنن ، همه ی اون مجله ها وسایت هایی
    که معتبر هستند و بازی رو نقد میکنند و به بازی امتیاز می دهند و نتیجه ی اون میشه میانگین نمرات بازی یا متااسکور که میشه 96 از 100 .
    اینکه هوش مصنوعی اشکالاتی داره چیزی بوده که تقریبا تعدادی از سایت هایی که بازی رو مورد نقد قرار دادند به این اذعان داشتند ، ولی اکثر آنها
    بر این عقیده اند که این مسئله آزار دهنده نیست و تاثیر آنچنانی در روند بازی ندارد (البته به نظرم این مورد از واقعی تر شدن بازی می تونه کم کنه)
    حالا یا شما خیلی ریز بین و عمقی بازی رو دیدید که در مورد بازی این نظر رو دارید یا اون سایت ها و مجلاتی که بیش از 30 مورد از آنها نمره ی کامل رو به بازی دادند ،
    حواسشون سر جاش نبوده و خیلی سطحی و مبتدیانه بازی رو تموم کردند.
    به هر حال شما استاد مایید و نظرتون اینه که در مورد بازی مبالغه یا همون Overrated شده است ... (فارسیش میشه مبالغه یا بزرگنمایی)
    بلوری بازی که هنوز به دستم نرسیده (ایشالله فردا) ولی تا خودم تجربه نکنم نمیتونم نظری بدم ...
    عدد 93 - 94 هم که میدونم از کجا نشعت میگیره با همه ی این تفاسیر به نظرم این نظر شما بیش از حد کم لطفی به بازی ای با متای 96 هست که
    خیلی از منتقد ها لقب بهترین عنوان کنسولی این نسل رو بش دادند و نظر شما
    موجبات خنده و شادی عده ای که دستشون از بازی کوتاه میمونه ، رو فراهم میکنه ...
    با تشکر ...
    Last edited by CRIS Joon CR7; 11-06-2013 at 16:48.

10. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان اگه زودتر از ما انجام دادن بازي رو لطف كنن مثه شايان همه چي رو تو اسپويلر بذارن(اعم از احساساتشون و موضوع و ...)تا وقت بازي كردنش تازگيش واسه ما هم حفظ شه

+

راستي شايان :
      محتوای مخفی: يه سوال 
    اين كه در مورد ديناميك بودن هوش مصنوعي و دختر كلي تريلر نشون دادن كه هر بار يه جور ميشه بازي رو جلو برد و دختر هر بار يه كاري مي كنه و .....يه توضيحي بده .در چه حدي بود اين ديناميك بودن ؟؟؟

.
      محتوای مخفی: ! 

والا من تا الان هیچی از طرف یار خودی ندیدم و مطمئن هم هستم به خاطر پیشبرد کمم توی بازی هست.
    اما اگه قرار باشه طبق اون دمویی که تو E3 دیدیم Ellie بخواد کاری انجام بده، پس باید دشمنان روش یک واکنشی نشون بدن!! نه اینکه توی اون محوطه برا خودش همینجوری اینور اونور ورجه وورجه کنه بعد هیچکی هم بهش هیچی نگه. البته خیلی سعی کردن اینو مخفی کنند ولی از زیر دستشون در رفته
    من تا الان چندباری که با Ellie تو Combat بودیم چیز خاصی ندیدم ازش، شاید بعدا یک سری آموزش ها ببینه و ...
    اون دانامیک بودن هم بیشتر به خاطر محیط و واکنش های افراد به صدا پیش میاد، برا همین هر دفعه میتونی یک کار جدید بکنی. البته اینکه مثلا اینور آجر پرت کنی صدا بده چیز جدیدی نیست و توی Splinter Cell هم دیدیم.
    مسئله ی اصلی اینجای که با یک همیچن گاف هایی به هیچ عنوان بازی نمیتونه 10 بگیره، هرچقدر هم بخوای ازش بگذری آخرش باید کم کم 0.2 نمرش کم بشه. چون اینکه مرگ یار خودی برا دشمن تعریف نشده باشه واقعا چیز بزرگی و غیر قابل چشم پوشی

شایان جان اینکه نقاط مثبت و منفی یک بازی رو مورد نقد قرار بدیم ، کار منطقی ای هستش و همه این کار رو میکنن ، همه ی اون مجله ها وسایت هایی
    که معتبر هستند و بازی رو نقد میکنند و به بازی امتیاز می دهند و نتیجه ی اون میشه میانگین نمرات بازی یا متااسکور که میشه 96 از 100 .
    اینکه هوش مصنوعی اشکالاتی داره چیزی بوده که تقریبا تعدادی از سایت هایی که بازی رو مورد نقد قرار دادند به این اذعان داشتند ، ولی اکثر آنها
    بر این عقیده اند که این مسئله آزار دهنده نیست و تاثیر آنچنانی در روند بازی ندارد (البته به نظرم این مورد از واقعی تر شدن بازی می تونه کم کنه)
    حالا یا شما خیلی ریز بین و عمقی بازی رو دیدید که در مورد بازی این نظر رو دارید یا اون سایت ها و مجلاتی که بیش از 30 مورد از آنها نمره ی کامل رو به بازی دادند ،
    به هر حال شما استاد مایید و نظرتون اینه که در مورد بازی مبالغه یا همون Overrated شده است ... (فارسیش میشه مبالغه یا بزرگنمایی)
    بلوری بازی که هنوز به دستم نرسیده (ایشالله فردا) ولی تا خودم تجربه نکنم نمیتونم نظری بدم ...
    عدد 93 - 94 هم که میدونم از کجا نشعت با همه ی این تفاسیر به نظرم این نظر شما بیش از حد کم لطفی به بازی ای با متای 96 هست که
    با تشکر ...
    شما به نقدها کار نداشته باش. من دارم جلوی شما مشکلات بازی رو میگم و منطقی روش بحث میکنم که یک فکت هست.
    اون مورد هوش مصنوعی هم به اندازه ای بزرگ هست که خیلی ریز نباشه. شاید موردهای بعدش ریز باشن که اونم به خاطر این همه هایپ و بهترین بودن و ... لازمه تو بازی باشه، اما اون مورد اول یک مشکل غیر قابل انکار.
    من کاری ندارم منتقدها چی گفتند و برعکس من سایت مورد علاقم که GS هست هم با نمره ی 8ش مخالفم
    اما یک بازی با متای 96 نباید یک همچین مشکلات مشهودی داشته باشه. تازه این یک قلمه.
    در ضمن اگه من قرار بود فقط مشکلات رو ببینم بازی رو از 0 تا 10 بهش 9.4 نمیدادم. (تا الان)
    Last edited by 779; 11-06-2013 at 16:33.

12. 11 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

=!]

شما به نقدها کار نداشته باش. من دارم جلوی شما مشکلات بازی رو میگم و منطقی روش بحث میکنم که یک فکت هست.
    اون مورد هوش مصنوعی هم به اندازه ای بزرگ هست که خیلی ریز نباشه. شاید موردهای بعدش ریز باشن که اونم به خاطر این همه هایپ و بهترین بودن و ... لازمه تو بازی باشه، اما اون مورد اول یک مشکل غیر قابل انکار.
    من کاری ندارم منتقدها چی گفتند و برعکس من سایت مورد علاقم که GS هست هم با نمره ی 8ش مخالفم
    اما یک بازی با متای 96 نباید یک همچین مشکلات مشهودی داشته باشه. تازه این یک قلمه.
    در ضمن اگه من قرار بود فقط مشکلات رو ببینم بازی رو از 0 تا 10 بهش 9.4 نمیدادم. (تا الان)
    خب خوشم میاد منطقی ای و فقط بازی رو میبینی ...
    من تا اینجا فقط دمو رو بازی کردم (شاید بیست دفعه) تا اونجایی که خودت هم میدونی تو دموی به اون کوتاهی این AI یا هوش مصنوعی محک اساسی نمیخوره
    که بخوام روش نظر بدم ، ولی با این تعاریف دچار دوگانگی شدم ، از یک طرف تا الان نقد هفت هشت تا سایت رو خوندم
    چه اونی که 7.5 داده چه 8 و 10 .
    الان نمیدونما ونارو کجای دلم بزارم این صحبت ها رو کجا!
    فکر کنم کرکت مشکل داره
    شاید همه ی اینها به این برگرده که انتظار و سطح توقع مون رو بردیم بالا یا واقعا اون همه نمره ی کامل بیهوده بوده ...

14. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

عدد 93 - 94 هم که میدونم از کجا نشعت میگیره با همه ی این تفاسیر به نظرم این نظر شما بیش از حد کم لطفی به بازی ای با متای 96 هست که
    با تشکر ...
    من نظریات شایان رو نخوندم ولی اگه بین صحبت هاش به این موضوع اشاره کرده که دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیزاره و ته قضیه میشه همون فراهم کردن موجبات شادی یک عده که به نظر میاد ملت منتظرا تا یکی بیاد از بازی ایراد بگیره و چشم و گوش بسته اوکی بدن بهش
    یاد تاپیک بایوشاک افتادم و برعکس این قضیه افتاد یکی اومد یک ایراد گرفت و که ملتی با دلایل مختلف در صحنه حضور داشتند و الان من موندم این وسط اصل منتطق چجوریه که همیشه تعریف هاش متغییر هستن و معانی جدیدی براش تعریف میشه

16. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

البته ایراد کوچیک در AI ذکر شده تو نقد ها ...مثل نقد Gameinformer
    Last edited by mjorh; 11-06-2013 at 20:54.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من نظریات شایان رو نخوندم ولی اگه بین صحبت هاش به این موضوع اشاره کرده که دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیزاره و ته قضیه میشه همون فراهم کردن موجبات شادی یک عده که به نظر میاد ملت منتظرا تا یکی بیاد از بازی ایراد بگیره و چشم و گوش بسته اوکی بدن بهش
    یاد تاپیک بایوشاک افتادم و برعکس این قضیه افتاد یکی اومد یک ایراد گرفت و که ملتی با دلایل مختلف در صحنه حضور داشتند و الان من موندم این وسط اصل منتطق چجوریه که همیشه تعریف هاش متغییر هستن و معانی جدیدی براش تعریف میشه
    قضیه این موجبات شادی دیگه چیه؟
    چشم و گوش بسته کجا بود؟ مگه من دارم خالی بندی میکنم؟ خودت حامد بازی کن و به این مورد توجه کن، تو که چش و گوشت بازه دیگه خوبه از امضات هم معلومه.
    من در مورد بایوشاک هم گفتم (نمیدونم اینجا بود یا BC) که بازی Narrative خوبی نداره و بالانسی خوبی تو روایت داستانش نیست + گرافیک تکنیکی مشکل داره و ...
    من نمیدونم وضعیت اینجا چجوری شده، اما بهتره از این حالت دو قطبی بودن بیایم بیرون.
    در مورد Overrate هم من نظر خودمو گفتم و بنا به دلایلی که مطرح کردم (که غیر قابل انکار هم هست) این بازی رو Overrate میدونم، حداقل تا اینجای کار یک مشکل اساسی داشته که هرچی باشه حق 10 دادن رو از بازی میگیره. (سایت ها هم کم نبودن که از این مشکل صحبت کنند)
    سر بازی های انحصاری همیشه یک عده حساس میشن وگرنه خیلی جاهای دیگه این حرفا طبیی هست...
    Last edited by 779; 11-06-2013 at 21:19.

19. 5 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •