داشتم تریلر های بازی رو میدیم بخصوص اونایی که برای Ada بود... فکر میکنم با ارزش ترین بخش بازی همین بازی با ادا هست!
در کل بیشتر از گیم پلی بازی با ادا خوشم اومد تا بقیه...
الان سازنده مونده که بازی بکش بکش و اکشن باشه , یا ترسناک و معمایی!
من الان نمیام RE رو با فاکتور اکشن بشناسم بیشتر با معما ها و محیط های خوف ناکشه که میشناسم دیدم لیون تو جا های تاریکه گفتم خب حتما مثل گذشته میشه! دمو رو میبینم موندم برا این همه باگ بخندم یا از این همه باگ بترسم؟همون نمایشی که تو کامیک کان داشت دمو دادن ملت داشتن میخندیدن همش لیون بین در و دیوار گیر بود بعد اون کسی که داشت بازی میکرد هی میخواست مبارزه از نزدیک باشه ولی کار ساز نبود! : دی
نوبت به کریس میرسه که دست هر چی اکشن رو بست! جالبه اون قسمت که پخش شد دیالوگ های کریس باعث خنده افراد در اونجا شد!!!
یه مورد مثلا...
یکی از افراد کریس اینطوری میگه " How are we supposed to drop this thing if we cant even see it! "
حالا کریس ببینید چی میگه " Shut up and keep moving "
خب حالا این باعث شد چند نفر اونجا بخندن! بعد در همین حال کریس و دوستان تیم دلتا خوردن به باگ! یعنی گیر کردن به هم دیگه جلو راه همو گرفتن... اینم باعث شد تا کل افرادی که اونجا بودن بخندن دیگه!!
حالا اون یکی بماند : دی
میخوام اینطوری بگم... الان بازی ترسناک باید براش بخندیم؟ یا اینکه نه! فقط دلمون به معما ها و محیط های تاریک مثل قبل خوش باشه؟!
هر چقدر نظر مثبت بخوام بدم درباره بازی از اون طرف مشکلات بازی نمیزاره!
البته امیدوارم که بازی تو نسخه نهایی به شکل عالیی کار بشه چون اصلا نمیخوام یه چیزی بد تر از RE5 باشه دیگه! داستان بازی و موسیقی که عالیه حرفی نیست درش...
فقط همین مسائلی که عنوان کردم بشدت کیفیت رو میاره پایین ولی سازنده میگه همه این مشکلات تو نسخه اصلی رفع میشه و از اونجایی که سازنده کپکامه باید بگیم تو موقع عرضه بازی مشکلات بیشتر میشه!!!!