تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 686 اولاول ... 384445464748495051525898148548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

دوست عزیز من پستتون رو خوندم واسم جالب بود واقعا اوپراتور ها تجهیزات نسل چهار رو اپدیت کردن ؟! منبعی هم وجود داره واسه این خبر ؟!!!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب این یه بحث دیگه س. شما میگی الان رایتل با اوایل ایرانسل قابل مقایسه س، من میگم نیس، خیلی ضعیف تره. دلیل عدم موفقیتشم به نظر من مدیریت بی کفایتشه.
    دقیقا موافقم باهات

3. 3 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من پستتون رو خوندم واسم جالب بود واقعا اوپراتور ها تجهیزات نسل چهار رو اپدیت کردن ؟! منبعی هم وجود داره واسه این خبر ؟!!!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    با کمی سرچ منابع و حتی تیزر تلویزیونی که یک سال پیش توسط ایرانسل برای ارایه خدمات 3G آماده شده رو تو یوتیوب خواهی یافت.
    (کلیه تجهیزات جدید خریداری شده توسط اپراتور اول و دوم هم نسل 3 رو ساپورت میکنه هم نسل 4 دلیلش هم اینه که وندورها رفتن روی تولید تجهیزات نسل 4 که نسل 3 رو هم ساپورت میکنه پس برای اپراتورها خرید تجهیزات نسل 4 عقلانی تر از نسل 3 هست)

5. این کاربر از امین1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliaghil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خب این یه بحث دیگه س. شما میگی الان رایتل با اوایل ایرانسل قابل مقایسه س، من میگم نیس، خیلی ضعیف تره. دلیل عدم موفقیتشم به نظر من مدیریت بی کفایتشه.
    گفتم که ایرانسلو اون اوایل که اومد یادتونه افتضاح بود به مرور بهتر شد، چطوری بهتر شد با تبلیغات گسترده به راحتی خودشو جا انداخت میزاشتنش تبلیغ کنه ولی رایتلو چرا نمیزارن اون تبلیغاتو گسترده رو تو تلویزیون بکنه؟
    اوایل ایرانسل با رایتل مثل همن ولی رایتل همون طوری مونده چرا؟ مطمئن باشید بخاطر مدیریت نیست، مطمئن باشید رایتل هم بدش نمیاد سیم کارتاش مثل ایرانسل بشه دست همه باشه، ولی نمیزارنش

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا رایتل اصلا" عالی، بیست، معرکه، پوشش سراسری، سرعت اینترنت بالا، قیمت مناسب و . . .
    آینده خودش همه چیز رو مشخص خواهد کرد و به حرف من و شماها نیست
    من بشخصه این 15 ماه تحمیلی (که امیدواورم بزودی لغو بشه) هم صبر میکنم ولی رایتل نمیخرم

8. این کاربر از امین1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

همه حرفای دوستان رو در مورد رایتل قبول دارم ! و منم منتظر این هستم که ایرانسل 3G بلکن 4G رو راه بندازه و بدون شک از اون استفاده کنم ! ولی همین الانش خدایی رایتل یکی از نیاز های مبرم من که نت روی گوشی هست رو برطرف کرده حتی با رایتل و سایفون 3 روی گوشی با سرعت عالی میشه به فیس بوک به راحتی دست پیدا کرد که من گاهنا با نت مخابرات هم نتونستم به خوبی و سرعت رایتل فیس بوک رو رو گوشی باز کنم !
    من با ایرانسل پدرم در میومد بتونم یه خبر بخونم یه صفحه باز کنم ! اما رایتل واقعا الان این نیاز من رو بر آورده کرده و توی تهران و مکان هایی که من رفت و آمد میکنم آنتن دهی خوب و قدرت سیگنال خوبی داره ! مصرف اصلی من از رایتل نت هست نه تماس تصویری دارم نه به اون صورت تماس تلفنی و تکست
    اما باز هم منتظرم تا ایرانسل این خدمات رو ارائه بده چون مطمئنم خیلی بهتر ارائه میده !
    Last edited by isbn; 01-04-2013 at 23:39.

10. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    اين هم نتيجه تست اينترنت 1مگ رايتل :

12. 2 کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کسی طرح بینهایت گرفته؟
    Last edited by and-roid2; 03-04-2013 at 23:39.

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام دوستان

پارسال از این آنتن های مخابراتی نسل سوم تو حیاط همسایمون نصب کردند و کلا هر خیابونی یه آنتن داره ولی تو سایتِ رایتل منطقه مارو تحت پوشش نمیده!

یعنی این نسل سومی ها برای رایتل نیست؟یعنی من توی این منطقه نمیتونم رایتل داشته باشم فعلا؟؟

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کسی طرح بینهایت گرفته؟
    سلام
    دوست عزيز خيلي گرونه ماهي 50 تومن . سرعتش هم همين 130 هست براي 1مگ ديگه كلا نوسان نداره هر سرويسي بخري دقيقا همون سرعت دانلود دقيقش رو بهت ميده . مثلا 128 ميشه 16 كيلوبايت 512 ميشه 64 كيلوبايت سرعت دانلودش . تو پيچ باز كردن هم سرعتش خوبه ولي پينگش اصلا خوب نيست . همين سرعتا رو فرض كن فقط نامحدودش ماهي 50 تومن ميشه طرح بينهايت .

سلام دوستان

پارسال از این آنتن های مخابراتی نسل سوم تو حیاط همسایمون نصب کردند و کلا هر خیابونی یه آنتن داره ولی تو سایتِ رایتل منطقه مارو تحت پوشش نمیده!

یعنی این نسل سومی ها برای رایتل نیست؟یعنی من توی این منطقه نمیتونم رایتل داشته باشم فعلا؟؟

سلام
    دوست عزيز ممكنه اون آنتن ها براي رايتل نبوده . در هر صورت مناطق تحت پوشش كه تو سايتش زده دقيق هستش . اگه منطقتون پوشش داشته باشه اونجا مشخص ميكنه .

16. 2 کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •