سلام
به راحتی با خرید یه تبدیل 2 به 1 (3.5میلیمتری) میتونی
کافیه تبدیل 2به1 رو به خروجی هدفون TV وصل کنی و از دوسر خروجیش به هرجا که میخوای وصل کنی...
سلام
به راحتی با خرید یه تبدیل 2 به 1 (3.5میلیمتری) میتونی
کافیه تبدیل 2به1 رو به خروجی هدفون TV وصل کنی و از دوسر خروجیش به هرجا که میخوای وصل کنی...
با سلام
دوستان چطوری میشه از DLNA این تلوزیون استفاده کرد بنده یک دانگل وای فای dlink به اون متصل کردم اما اصلن نشناخت!
سلام
این مدل DLNA فکر نکنم داشته باشه.اما ترجیحا دانگل وای فای سامسونگ استفاده بشه بهتره.شاید بشناسه.چون تو دفترچه ش همین پیشنهاد شده.
دوستان سلام
ببخشید ایا با این تی وی میشه برنامه در حال پخش رو هم ضبط کرد
( LA32D550K7R یا همون LA32D585K7M )
دوست عزیز
این مدل قابلیت ضبط ندارد اینم مشخصات تلویزیون تان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان بنده از مدل سامسونگ ln40d585 استفاده میکنم ایا قابلیت ضبط یک امکان سخت افزاریست یا نرم افزاری و ایا ممکن است است با اپدیت این امکان اضافه شود؟اصلا لازم هست اپدیت کنم lcd رو؟
ضمنا من الان فایلشو دانلود کردم بعد از انزیپ 2 تا پوشه داره کدومشو بریزم رو فلش؟باید تغییر نام بدم پوشه ها رو؟
دوست عزیز
قابلیت ضبط بیشتر نرم افزاریست که در کنارش سیستم سخت افزاری پشتیبانی می شود . که اگر این سیستم برایش در نظر گرفته شده باشد در فریمور آن را هم لحاظ می کنند
و ضمنا وقتی که پوشه را از زیپ خارج می کنید همان پوشه که دو تا فایل در آن هست را باید همنام فایل زیپ شده کنید و آن را در usb قرار دهید نه اینکه تک به تک
سلام
برای آپدیت فریمور بهم لطفا کمک کنید
من از لینک زیر فایل آپدیت رو دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد که دانلود شد روی سیستم اجرا کردم و 2 تا فولدر ایجاد شد
T-MST4DAAC
و
T-MSV4DAAC
و داخل هر فولدر هم که میریم ابتدا یک فولدر به نام image هست و در فولدر بعدی فایل های آپدیت هستند
من هر دو فولدر رو توی روت فلش کپی کردم ولی تی وی اعلام کرد فایلی برای آپدیت نیست
هر دو فولدر برای چی هستن؟
باید از کدوم استفاده کنم؟
مدل تی وی من LA40D585K7M هست
باسپاس
دوست عزیز
یکی ورژنT-MSV4DAAC_1006.0قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
و دیگری ورژن T-MST4DAAC_1021.1 است.
و اگر شما تا حالا آبدیت نکردید با کابل لن و بصورت آنلاین آبدیت کنید.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
و طبق سایت سامسونگ باید اینگونه عمل کنید
STEP1. چگونه برای آماده سازی درایو حافظه USB
1- فایل سیستم عامل را از سایت سامسونگ به کامپیوتر تان دانلود کنید.
فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
بنابراین می توان آن را با یکی از این نسخه ها مطابقت داد.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
STEP2. چگونه به ارتقاء نرم افزار توسط USB
1. درایو حافظه USB حاوی سیستم عامل را به پورت USB تلویزیون تان قرار دهید.
2. تلویزیون را روشن کرده و در حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید.
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
4. پیام برای جستجوی فایل های به روز رسانی نمایش داده می شود. فشار دهید بله.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.
سلام
اگه ورژنی که دانلود کردی با ورژن خود TV که در حال حاضر نصبه،یکی باشه فایل آپدیت رو پیدا نمیکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)