سلام
با تشکر از دوست گرامی که زحمت کشیدند پاسخ دادند چند تا سوال دیگه هم داشتم
چطور میشه آیپد 2 و آیپد جدید رو ظاهری از هم تشخیص داد ؟
از کجا بفهمم آیپدی که می خوام بخرم جیلبریک شده است یا نه ؟
اصل یا غیر اصل بودن دستگاه رو از کجا تشخیص بدم ؟
سلام
با تشکر از دوست گرامی که زحمت کشیدند پاسخ دادند چند تا سوال دیگه هم داشتم
چطور میشه آیپد 2 و آیپد جدید رو ظاهری از هم تشخیص داد ؟
از کجا بفهمم آیپدی که می خوام بخرم جیلبریک شده است یا نه ؟
اصل یا غیر اصل بودن دستگاه رو از کجا تشخیص بدم ؟
سلام . فرقی از نظر ظاهری با هم ندارن فقط یکم سنگین تره و ضخیم تر ( که زیاد مشخص نیست ) لنز دوربین بزرگتره .
اگر جیلبریک باشه که دیگه آک نیستکلا اگر میخواید بفهمید که idevice ایی جیلبریک یا نه دنبال آیکون برنامه cydia بگردین ! ( که هنوز جیلبریک A5X نیمده )
شما این موضوع اطل بودن یا نبودن رو یکبار که از محصولات اپل خریداری کنی میفهمی !
در ضمن من پیشنهاد میکنم قبل از خرید یک ویدیو unboxing از you t ube ببینین !
موفق باشی![]()
با اجازه آرمان آقا
اگر هر دو دستگاه کنار هم و خاموش باشند راهی برای تشخیص نیست با اینکه آیپد جدید از آیپد دو کمی قطور تره پس باید دقت کنید
ولی اگر هر دو دستگاه روشن باشن با یک مقایسه ساده از صفحه نمایش آیپد جدید به راحتی میتوان تشخیص داد
اگر در لیست برنامه هاتون اسم برنامه سیدیا بود یعنی اینکه دستگاهتون جیلبریک شده
در ضمن آیپد جدید تا کنون جیلبریک نشده
آیپد غیر اصل وجود نداره
یا اگر هم باشه به هیچ عنوان شباهتی با دستگاه اورجینال نداره کافیه که به ظرافت دستگاه دقت کنید
یک سوال دیگه وقتی که اک باشه باز هم ممکنه جیلبریک شده باشه ؟
در ضمن یکی از دوستان گفته بودند
یعنی چی ؟ یعنی با چشم میشه تشخیص داد که زرد هست یا نه ؟٢- بدترين بدشانسي حين خريد يك new iPad اينه كه صفحش زرد يا متمايل به زرد باشه ( به جاى blue&white).كه توصيه ميكنم از هر جا مي خريد همونجا باز كنيد وخوب بررسي كنيد.
به نظرتون الان بگیرم یا چند ماه صبر کنم ؟
در ضمن در تنظیمات آیپد جایی هست مدل دستگاه نوشته باشه آیپد 2 یا آیپد 3 ؟
Last edited by Mr.Pooya; 23-04-2012 at 19:33.
خیریک سوال دیگه وقتی که اک باشه باز هم ممکنه جیلبریک شده باشه ؟
شما زیاد به این چیزا فکر نکن چندان جدی نیست این صحبتدر ضمن یکی از دوستان گفته بودند
بدترين بدشانسي حين خريد يك new iPad اينه كه صفحش زرد يا متمايل به زرد باشه ( به جاى blue&white).كه توصيه ميكنم از هر جا مي خريد همونجا باز كنيد وخوب بررسي كنيد.
یعنی چی ؟ یعنی با چشم میشه تشخیص داد که زرد هست یا نه ؟
به نظر من اگر در ایران زندگی میکنید چند ماه صبر کنید بهتر هستبه نظرتون الان بگیرم یا چند ماه صبر کنم ؟
خیر در تنظیمات دستگاه نیست مگر با برنامه های جانبیدر ضمن در تنظیمات آیپد جایی هست مدل دستگاه نوشته باشه آیپد 2 یا آیپد 3 ؟
ببخشید سوال من اینه من تا حالا محصولات اپل رو نخریدم می خوام بدونم چطوری آیپد جدید رو از دو تشخیص بدم یعنی رو جلدش نوشته ؟ من رو جلدش ندیدم نوشته باشه ؟ اصلاً چطوری بفهمم فروشنده آیپد 2 به من داده یا The new iPad
خیلی ممنون
1. زرد بودن صفحه خیلی نا محسوس هست و به هیچ عنوان اذیتی نداره !
2. زمان خرید بستگی به اوضاع مالی خودتون مربوط میشه . ولی پیشنهاد میکنم بخرید تا گرون تر نشده ! آیپاد تاچ نسل 4 8 گیگ پارسال همین زمان 280 بود الان شده 380 !!! ( مثال بود وگرنه آیپاد تاچ ربطی به آیپد نداره ! )
3. همیشه پشت محصولات اپل نام اون محصول نوشته میشه .
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
پشت محصولات نوشته میشه اسم و مدل محصول .
آقا دیگه وضعیت اینقدر هم خراب نیست
صفحه نمایش و دورین عقب از مشخصات ظاهری هستند که این دو رو از هم متمایز می کنند
چند تا لینک هم میزارم شما ببین خودت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by emadpumad; 23-04-2012 at 20:14.
لطفا آدرس غلط ندید و دوستان رو گمراه نکنید
پشت آیپد و آیفون 4 و 4 اس چیزی نوشته شده به غیر از آیپد و آیفون؟
به احتمال زیاد با کاهش نرخ دلار شاهد کاهش قیمت ها در اجناس وارداتی باشیم و آیفون هم از این مقوله استثنا نیست، اگر عجله ندارید احتمال میره دلار 1780 تومنی امروز ظرف یکی دو هفته آینده به حدود 1600 تومان هم برسه، اگر توافقی در نشست 5+1 خرداد حاصل شود (که احتمالش هم زیاده) دلار به زیر 1500 هم سقوط خواهد کرد
با احترام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)