روی اولی بایست و Line Launcher رو بزن و روی دومی Ctrl رو بزن تا بیافته روش سومی هم به همین شکل
روی اولی بایست و Line Launcher رو بزن و روی دومی Ctrl رو بزن تا بیافته روش سومی هم به همین شکل
کسی نبود جواب من رو بده؟؟؟؟
آپدیت 1.1 رو نصب کردی ... ؟؟؟
کسی تونسته با کرک اولی بازی رو 100 درصد کنه ؟
فکر نمی کنم به 100% برسه
من همه Trophy ها Riddle ها رو جمع کردم ولی بازم میگه چندتا رو جمع نکردی و درصدی اضافه نمیکنه
پس یعنی الافیم؟!!؟
من 63% هستم دارم ریدلها رو جمع می کنم.فکر می کنم واسه اینکه به 100% برسه باید اوون مسابقه های امتیازی رو هم انجام بدی و امتیاز اول روهم بگیری.
یه کمکی به من بکن : توی مترو یه اتاقی هست که 3تا ریدل داره و زمینش برقدار میشه و در هم بسته میشه.باید چیکار کنم؟
بازی شاید 100 درصد نشه
مثلا تا 98 یا 99 بره
وقتی که علامت سوال رو خاموش کردی Line Launcher رو بزن و با دکمه وسط موس برو روش وایستا ( اسلحت باید آپگرید شده باشه )
سلام. بجه ها. خسته نباشید.
من یه مشکل با این نصب Batman دارم.
همه کارا رو درست انجام دادم. تا اونجایی که به وصیله ی deamon tools فایل مورد نظر رو بهش شناسوندم.
ولی بازم وقتی میزنم که بره تو بازی میگه. Conflict with Emulation Software detected
خودم که احتمال میدم از crack نشدن deamon tools باشه، آخه فایلای اونم میرم از تو پوشه ی Crack کچی کنم. میگه در حالت استفاده است. حتی وقتی ازش استفاده نمیکنم.
لطفا کمکم کننین. ممنون.
شما این کرک رو نصب کن :
به Daemon Tools نیاز نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای 100 درصد کردن بازی باید همه Challenge ها رو هم بریم !!
من خودم 440 تا Trophy رو جمع کردم و همه ماموریت های جانبی رو هم رفتم ولی بازی به 75 درصد رسیده !
باید همه Challenge ها و برای هر 3 کاراکتر رو بریم ، تا 100 درصد بشه و با همین کرک هم فکر کنم بشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)