من الان تو پارک اینترناشیونال هستم.با چی دنده عوض میشه؟؟؟اولش که ماشین فقط گاز میخورد و حرکت نمیکرد.ابعد که سیستمو رستارت کردم اینبار حرکت میکنه اما دنده عوض نمیشه.
من الان تو پارک اینترناشیونال هستم.با چی دنده عوض میشه؟؟؟اولش که ماشین فقط گاز میخورد و حرکت نمیکرد.ابعد که سیستمو رستارت کردم اینبار حرکت میکنه اما دنده عوض نمیشه.
دوستان من اول مرحله national park هستم.اولش که شروع میشه رو دنده 4هست وعوض هم نمیشه.حتی اگه سرعت کم کنی میاد رو دنده 3و2و 1 و دیگه دندش بالا نمیره.رو اتومات هم هست:(
با اين سيستم نميتونم بازی رو روان اجرا کنم :
Graphoc : AMD Radeon HD 6450 - 1GIG
Ram : 4GIG
Cpu : Interl Core i3
سيستمم ضعيفه برای اين بازی ؟
آقا فایل Setup.exe بنده کپی نشده ! کسی می تونه برام آپلود کنه بهم بده ؟!
کارت گرافیک من gigabyte gt220 . ول هنگام اجرا این پیام رو میده:detected nvdia geforce driver version190.45 the recommended driver version is 285.38 pleas update drivers at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] before playing the game
بازی اجرا نمیشه و این اخطار رو میده Detected nvidia geforce driver version190.45. the recommended driver version is 285.38.pleas update drivers at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] before playing the game
اما سایت هم مشکل داره رم کامپیوترم2 کارت گرافیکgigabyt gt 220 هر کی جواب رو دونست به این ادرس ایمیل بزنید:sm.moosavi76@ymail.com
آقا لطفا فقط یک Setup.exe می خوام که رو این فایل ها بندازم
__installer
Core
Data
Original
Scripts
Support
Need For Speed The Run.par
NFS16FaxxFix.rar
Unis000.dat
شما باید کرک رو دانلود کنید و بریزید تو پوشه و بازی رو باهاش اجرا کنید . تو گوگل سرچ کنید دانلود کرک NFS run میاد .
سلام
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)