سلام فرهاد جان ممنون که جوابمو میدین
چه طوری میشه از گزینه های ado برا پارادوکس استفاده کرد چون من که نتونستم![]()
سلام فرهاد جان ممنون که جوابمو میدین
چه طوری میشه از گزینه های ado برا پارادوکس استفاده کرد چون من که نتونستم![]()
-رفتن به control panelچه طوری میشه از گزینه های ado برا پارادوکس استفاده کرد چون من که نتونستم
-انتخاب bde administrator
-کلیک راست روی database
-انتخاب odbc administrator
- انتخاب add از user DSN
-انتخاب فایل paradox و انتخاب نامی برای dsn جدید
-تنظیم connection string بوسیله ی ole db provider for odbc drivers در ado connection
-انتخاب datasource nameی که قبلا تنظیم کردید
تنظیم بقیه خصوصیات در ado table
چه اصراری به استفاده از paradox دارید؟ و چرا روش ساده تر ارتباط رو انتخب نمیکنید!؟
1.ممنون
2.مثلا چی؟
3. تازشم ما فعلا استادمون گفته باید پارادوکس بلد شین یعنی درحد sql نیستین
چیکارش میشه کرد دیگه اینم اینجوریه!
4. من با اجازه یه سوال دیگه هم بژرسم ببینم کسی میتونه جوابمو بده
.... برای نمایش اطلاعت تیبلمون توی فرم استاد گفته از لیبل استفاده کنید حالا table ما چهار تا فیلد داره و ده تا رکورد یعنی چهل تا label آسونترین راه چیه چیکارش کنم آخه استاد ما زحمت کشیدند و بجا اینکه نمونه یاد بدن میگن باید خودتون بلد بشین ....
.....کی میتونه بگه چه طوری میشه درستش کرد فک کنم میخواد حالت گزارش گیری داشته باشه یعنی اگه ده تا رکورد شد بیستا مشکلی پیش نیاد!
یه سوال دیگه در این مورد: گزینهdb text تو منوی دیتا کنترل خودش وصل میشه به تیبل و یکی از فیلد ها رو نشون میده از این گزینه چه طور میتونیم برا سوال بالا ازش استفاده کنیم؟
Last edited by ali135ugd; 30-11-2009 at 11:51.
استفاده از کامپوننتهای موجود در پالت BDEمثلا چی؟
واقعا حیف اسم استاد که روی بعضی ها گذاشته میشه. متاسفانه سیستم آموزشی ما مشکل داره که چنین افرادی باید حضور داشته باشند. کسی که به شمای دانشجو میگه در حد sql نیستین و انگیزه رو در شما از بین میبره مطمئنا لیاقت استادی رو نداره.تازشم ما فعلا استادمون گفته باید پارادوکس بلد شین یعنی درحد sql نیستین
چیکارش میشه کرد دیگه اینم اینجوریه!
ببین دوست من شما باید ماهیت کار با دیتابیس ها رو یاد بگیرید و مهم نیست که پارادوکس باشه یا اکسس یا اوراکل. پس خودتون تلاش کنید و به استاد کاری نداشته باشید. اگر من میگم پارادوکس کار نکنید به خاطر ضعف های اون هست وگرنه کاری به اسامی مختلف ندارم
اتفاقا خودتون به جواب اشاره کردید. db text رو روی فرم بذارید و datasource رو روی دیتاسورس مربوط به جدولی که در فرم گذاشتید تنظیم کنید، بعد میتونید اسم فیلدها رو از dataField انتخاب کنیدبرای نمایش اطلاعت تیبلمون توی فرم استاد گفته از لیبل استفاده کنید حالا table ما چهار تا فیلد داره و ده تا رکورد یعنی چهل تا label آسونترین راه چیه چیکارش کنم آخه استاد ما زحمت کشیدند و بجا اینکه نمونه یاد بدن میگن باید خودتون بلد بشین ....
.....کی میتونه بگه چه طوری میشه درستش کرد فک کنم میخواد حالت گزارش گیری داشته باشه یعنی اگه ده تا رکورد شد بیستا مشکلی پیش نیاد!
یه سوال دیگه در این مورد: گزینهdb text تو منوی دیتا کنترل خودش وصل میشه به تیبل و یکی از فیلد ها رو نشون میده از این گزینه چه طور میتونیم برا سوال بالا ازش استفاده کنیم؟
سلام
اگه توجه کنید من گفتم تیبل 10 رکورد داره ولی این لیبل ها فقط اطلاعات یکی از رکورد ها رو نشون میده حتی اگه دهتا از این لیبل ها رو بیاریم باز همه اطلاعات یک رکورد را به صورت مشترک نشون میده مشکل اینجاست که من میخام همه اطلاعات 10 رکورد رو نشون بده
یه مطلب دیگه چطوری با نوشتن دستوری میتونیم یه لیبل اضافه کنیم
Last edited by ali135ugd; 01-12-2009 at 13:43.
1. میتونین از استادتون بپرسین که چرا باید این کارو بکنیم و کار DBGrid همینه.
2. باید از یک لوپ و Label عادی استفاده کنی و تمام مقادیر رو دستی با کد توش بنویسی.
سلام
میگم اول باید یک شمارنده بزارم تا بتونه تعداد رکورد رو بخونه و برا هر رکوردی چهار لیبل تعریف بشه اما اینکه چهارتا لیبل رو چجوری میتونیم تعریف کنیم تو دستورات که یه جایی مثل حلقه while مثلا برای رکورد 1 بتونه label1,label2,label3,labe4 رو انتخاب کنه تا اطلاعات داخلش بیاد و برای رکورد 2 بتونه چهار تا لیبل بعدی رو انتخاب کنه تا اطلاعات فیلد داخلش بیاد و به همین ترتیب جلو بره.... جون من اگه میشه بگین چطوری
دوم: منظور مرد مباح عزیز از کلمه لوپچیه و چطوری میشه ازش استفاده کرد (ترجیحا اگه ممکنه با مثال باشه؟باید از یک لوپ و Label عادی استفاده کنی
سوم: من یک شمارنده تعریف کردم امه هرجا میخام از اون استفاده کنم ارور میده به کد زیر یه نگاه بندازین این کاریه که من کردم ولی ارور میدهارورا ایناندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali135ugd; 02-12-2009 at 17:15.
با یک جستجوی ساده. قبلا در مورد ایجاد کامپوننت در زمان اجرا بحث شده و مثال هم گذاشته شدهجون من اگه میشه بگین چطوری
ضمنا همونطور که مرد مباح عزیز گفتند DBGrid همین کار رو انجام میده. البته اگر نظر استادتون اینه که label رو یاد بگیرید چون در حد DBGrid نیستید، پس label رو یاد بگیرید!
LOOP اصطلاحی هست که برای دستورات مربوط به حلقه ها در زبان های برنامه نویسی استفاده میشه. مثل for و whileمنظور مرد مباح عزیز از کلمه لوپ
با db grid بلدم کار کنم اما اون میخاد با دستورات و کار با دلفی بیشتر اشنا بشیم![]()
سلام
میخواستم بپرسم برای دیتابیس برنامه های تحت وب ، چه کتاب و چه مباحثی رو باید مطالعه کنم ؟(چون بحث دیتابیس خیلی گسترده هست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)