تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 91 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یه جفت Focal Chorus 826 رنگ مشکی دارم 100% مشابه آکبند بدون خط و خش و ایراد قابل ذکر. در اتاق خواب استفاده میکردم بعنوان سیستم دم دستی و هیچوت ولوم بالا بهش ندادم. قصد فروشش رو دارم اگه کسی نیاز داشت در خدمتم. آکبندش الان 3200 هست. اگه از دوستان کسی بخواد میتونم تا 45% از قیمتش کسر کنم.

Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:43.

2. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه جفت Focal Chorus 826 رنگ مشکی دارم 100% مشابه آکبند بدون خط و خش و ایراد قابل ذکر. در اتاق خواب استفاده میکردم بعنوان سیستم دم دستی و هیچوت ولوم بالا بهش ندادم. قصد فروشش رو دارم اگه کسی نیاز داشت در خدمتم. آکبندش الان 3200 هست. اگه از دوستان کسی بخواد میتونم تا 45% از قیمتش کسر کنم.

من دیوونه این بلندگوام ... خونه خریدن و عروسی حسابی جیب ام رو خالی کرد وگرنه من 100% خریدار بودم
    :(

راستش میگم چیزی که برای شما سیستم دم دستیه برای ما آرزوست
    ولی واسه اتاق خواب یکم بزرگه ها .... با چه امپی استفاده میکردید؟!

به نظر خوب میاد ولی موارد بهتری و حتی ارزونتری میشه تهیه کرد. یه مورد الان دارم که واقعا خودم از دیدنش در ایران تعجب کردم. اگه خواستی اطلاعات بیشتر میدم
    راجع به اون مورد بیشتر توضیح میدید
    Last edited by kindlinessangel; 23-08-2012 at 10:15.

4. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من دیوونه این بلندگوام ... خونه خریدن و عروسی حسابی جیب ام رو خالی کرد وگرنه من 100% خریدار بودم
    :(

راستش میگم چیزی که برای شما سیستم دم دستیه برای ما آرزوست
    ولی واسه اتاق خواب یکم بزرگه ها .... با چه امپی استفاده میکردید؟!

راجع به اون مورد بیشتر توضیح میدید
    قابل دار نیست دوست عزیز
    بله این بلندگو یه سیستم خیلی جدی و عالی میشه. میگم دم دستی بوده چون من این بلندگو رو به قیمت مناسب خریدم و بالاخره باید یه جا میذاشتمش! اتاق خواب جا داشت گذاشتم اونجا. نه اینکه بلندگوی خوبی نیست، صرفا برای اینکه یه جا برای نگهداری داشته باشه اونجا گذاشتم وگرنه چیزی بعنوان یه سیستم واقعی کم نداره. اینو با یه آمپ NAD 320bee استفاده میکردم.
    ولی یه مورد دیگه هست که حقیقتا میتونم بگم شاید در حد همین بلندگو صداش بیارزه. البته به این زیبایی نیست، البته میشه روی ظاهرش کار کرد. Philips AD9710 هست که بهترین (نه یکی از بهترین) فول رنجی هست که فیلیپس تولید کرده. من اینارو بصورت خیلی اتفاقی پیدا کردم و خریدم. 100 در وضعیت 10/10 بود من برای اطمینان بیشتر دادم دوست عزیزمون آقای کامران که حقیقتا بهترین تعمیرکار بلندگو در ایران هستند به آکاردئون دورش چسب زنده سیلیکونی زد که با خیال راحت بشه استفاده کرد. تنها زحمت ساخت جعبه هست ولی نتیجه نهایی بسیار بسیار چشمگیر و عالی خواهد شد. البته من به قیمت خیلی مناسب اینارو تهیه کردم. این فول رنج در دو نسخه مگنت سرامیکی و مگنت النکو تولید شده که النکو بسیار گرونتره. کلا النکوها گرونتر هستند چون آهنربای طبیعی هستند که بسیار نایابه و دوام بیشتری داره. خلاصه من اینارو گرفتم و قصد دارم برای خودم بسازمش ولی فعلا وقتش رو ندارم. در ضمن این فول رنج 8.5 در جعبه مناسب که رنج 40هرتز تا 19 کیلوهرتز رو پخش میکنه! و حساسیت 97 دسی بلی اون تضمین میکنه که با آمپلی فایرهای بسیار بسیار کم وات حتی تا 1-2 وات هم درایو بشه. حقیقتا زیاد اصراری به فروشش ندارم ولی اگه شخصی باشه که ارزشش رو بدونه تقدیمش میکنم. ساخت باکس هم مشکلی نیست میشه کمی بیشتر هزینه کرد و یه ظاهر خیلی لوکس هم بهش داد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان محاسبات جعبه رو بدست آوردم ولی ظاهر مورد علاقه خودم شبیه تصویر زیره، حتی اون آرم P H I L I P S هم میخوام با CNC روش حک کنم:
    (زیر تلویزیون به آمپ سینگل KT61 با فقط 5 وات کلاس A توجه کنید که براحتی نمیتونه هر بلندگوی کم حساسیتی رو درایو کنه ولی با این بلندگو به خوبی مچ میشه، در واقع با یه سینگل لامپی کم وات میشه بهترین صدای ممکن این بلندگو رو گرفت)

Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:44.

6. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسیار ممنون از توضیحی که دادید .... خروجی خوب و هیجان انگیزی خواهد داشت ... اما متاسفانه من نه دانش کافی برای انجام این کار رو دارم و نه فرصت رو ... به این قضیه دردسر تهیه و یا ساخت آمپ و نگهداری اون و همینطور سورس رو هم اضافه کنید ....تازه برای خودم هم که نیست .... اگه بخوام یه پکیج اماده با بودجه مذکور تهیه کنم انتخاب بهتری از مورد یاد شده در ایران وجود داره؟!
    باز هم ممنون از وقتی که میگذارید

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بسیار ممنون از توضیحی که دادید .... خروجی خوب و هیجان انگیزی خواهد داشت ... اما متاسفانه من نه دانش کافی برای انجام این کار رو دارم و نه فرصت رو ... به این قضیه دردسر تهیه و یا ساخت آمپ و نگهداری اون و همینطور سورس رو هم اضافه کنید ....تازه برای خودم هم که نیست .... اگه بخوام یه پکیج اماده با بودجه مذکور تهیه کنم انتخاب بهتری از مورد یاد شده در ایران وجود داره؟!
    باز هم ممنون از وقتی که میگذارید
    خواهش میکنم. من خودم این فول رنج رو 400 هزار تومن (دونه ای 200 تومن) خریدم و 30 هزار تومن بابت apply کردن چسب زنده پرداخت کردم. با حدود 70 تومن هم باکس مناسبش رو میشه ساخت ولی طراحی که من میخوام چوب طبیعی میشه که هزینه کمی بیشتر میشه نهایتا حدود 600 تومن بلندگو رو جمع میکنم. در مورد شما تا 1 میلیون تومن با 400 تومن میشه آمپ مناسب تهیه کرد و یه پلی استیشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه با 50 تومن تهیه کرد که سورس مناسبی هست
    Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:44.

9. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان نظرشون در مورد Yamaha-MCR940 چیه؟

دستگاه دیگه تولید نمیشه و فکر کنم حدود 850 یورو قیمت داشته باشه
    یک از دوستان فروشنده یک عدد داره که به قیمت خوبی میده . 1 میلیون تومان
    برای یکی از اقوام میخواهیم بگیریم میخواستم ببینم کسی میدونه ارزش داره یا نه .... توی این گرونی که قیمت اش عالیه اما میخواستم کاراییش رو بدونم

سلام کیلیپش جان
    آقا منم این مدل رو یکی از دوستان داره در حد نو
    میگه 600 تومان شما نظرت چیه؟
    از لهاذ قیمتی چقدر به صرفه است؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مطالب هایی که به اشتراک می گذارید عالی هستند، ممنونم
    اگر امکان داره شماره تماس یا میلتون رو برام بفرستید تا بابت این آمپ و بلندگوی فوکال مزاحمتون بشم، من اینجا بیشتر خواننده بودم برای همین نمیتونم پیغام خصوصی بدم
    تشکر از شما

یکی از دوستان به دلیل مهاجرت تمام لوازمش رو حراج کرده بود. البته بلندگوها و سی دی پلیر و موارد دیگه قبل از مطلع شدن من فروخته شده بود. ولی یکی از موارد خیلی چشمگیری که من خودم دو سال قبل داشتم آمپلی فایر Marantz PM15S2 بود. من مشابه این آمپلی فایر رو 2 سال قبل داشتم. نمونه که این دوست عزیز داشت کاملا مشابه آکبند بود با لوازم و کارتن و تمام متعلقات. حیفم اومد که این آیتم رو از دست بدم. الان این آمپلی فایر رو گرفتم از دوستان اگه کسی همچین آمپلی فایری نیاز داشت این موجوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . رنگی این آمپلی فایر گلد شامپاین هست مشابه تصویر زیر:

داره خودمونی میشه ominoaudio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    خسته نباشید.
    Last edited by ominoaudio; 26-08-2012 at 14:11.

داره خودمونی میشه se7en_mahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان حرفه ای

یه ساب پایونر TS-SW1241D و یه جفت باند TS-6975دارم
    حالا زده به سرم که باکس دقیقا مثل S550 ادیفایر براش درست کنم (خیلی طراحیش تو مخمه) و از باندها هم به جای FRONT استفاده کنم
    و یه آمپلی 320k براش بگیرم بقیه باندهاشم یه جوری ردیف کنم (میخوام 5.1 درست کنم)
    نظر شما چیه اگه ارزش داره اینکارو کنم- واسه ساب نیازه که آمپلی و خازن ردیف کنم ؟
    اگه میشه تو انتخاب بقیه باندها کمکم کنید (سنتر و ساراند)
    از این سیستم باسه اسپیکر کامپیوتر میخوام استفاده کنم.

با تشکر.....

Last edited by se7en_mahdi; 26-08-2012 at 17:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من دیروز چند جا رفتم دنبال ساب ووفر مدل
    T17PL07D6
    پاناسونیک
    حتی فروشگاه جی بی ال هم تو پاساژ امجد رفتم اما دیدم اونجا که کارش اینه داره قیمت بالا میده که من متعجب شدم!!!!!!!!!!!البته به خاطر قیمت بار جدیدشون شاید باشه!!!
    یه ساب وووفر 6 اینچی دیدم که یه جا قیمت دادن 16 یه جا 15 یه جا 20 !!!!!!!!!!!!!! و در آخر تو پاساژ لباف خریدم 8 هزار تومن همون ووفر رو یعنی پاناسونیک که عکسشو گذاشتم براتون.

چیزی که ازش فهمیدم اینه که 120 وات هست رو 8 اهم که بازم شک دارم به صحتش!!
    یعنی هیچ مشخصات و پارامتری رو ازش نمیدونم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو این فروم هم یه مقدار در بارش توضیح داده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان من میخوام برم باکس بسازم برا این کوچولو ها.اما نمیدونم چی بسازم اندازه هاشو نمیدونم.
    کمک کنید مرسی

15. 3 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •