دوست عزیز توهین نکن چون ما هم بلدیم چیز هایی که لایقتون هست رو بگیم . اگه بلدی جواب بده اگه بلد نیستی ترجیحا میتونیت حرف نزنسد و تاپیک رو خراب نکنید
دوست عزیز توهین نکن چون ما هم بلدیم چیز هایی که لایقتون هست رو بگیم . اگه بلدی جواب بده اگه بلد نیستی ترجیحا میتونیت حرف نزنسد و تاپیک رو خراب نکنید
شاید دوستت سر کارت گذاشته باشه چون سایتی که گفتی کرک رو نمیفروشه و میزاره برای دانلود، هنوز هیچ کرکی برای Battlefield 3 نیومده و هر وقت بیاد تو لینک یر قرار میدن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تو سایت های ایرانی کرکی دیدین کرک Battlefield 2 هست که اشتباهی برای Battlefield 3 گذاشتن.
موفق باشی.
آقا کسی کل لینکهایی که جناب amir.kik آپلود کردن رو دانلود کرده؟
ظاهرا که از پارت 14 به بعد فقط فایلهای زبان هستش که بیخوده...
من تا 14 رو گرفتم و واسه 4 پارت بعدی مطمئن نیستم که احتیاج به دانلود باشه...
کسی گرفته که بگه چه فایلهایی تو اون 4 پارت آخر هستش؟
اگه همه فایلها مربوط به فولدر \Data\Win32\Loc باشه که دیگه احتیاجی بهشون نیست...
دانلود کردن 4 دیگه خسته کننده شده...
سام داداش خوبی؟
اقا این نسخه چرا 18 گیگ هست! ؟ جریان چیه؟ مگه نباید حدود 15 گیگ باشه؟؟ لطفا دوستان کمک کننند
من دانلود کردم کسی خواست میتونم واسش ارسال کنم نسخه proper limited
با ای دی من تماس بگیرید
oktay50000
كدوما رو دانلود كردي؟ نصب شدس يا فايل Iso؟
من خوبم شما چطور؟
نه 18 گیگ نیست همون 15.7 گیگ هستش...
هیچ فرقی نداره...
Last edited by plsboy; 24-10-2011 at 17:03.
هم clonedvd دارم هم proper unpack
بروبچ ظاهرا انگار اونطوری که شایعه شده گروه اسکیدرو پول گرفته که کرک رو نده یا دیر بده بیرون...
چون اول زد که کرک رو 24 اکتوبر میخواد بده بعد زد که 25 میده و بعد زد که یک روز بعداز ریلیز بازی و معلوم نیست که 26 اکتوبر هم بیاد بگه 1 هفته دیگه...
پس با این حساب باید گفت که یا باید به بقیه گروههای کرک امیدوار باشیم یا کلا کرکی درکار نیست و باید سریال بازی رو بخریم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)