تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 73 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 723

نام تاپيک: درخـواست فایلـهای فریمـور فقـط در ایـن تـایپـک :.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

عزیز دل تفاوت این پروداکت کدها مربوط به رنگ های گوشی و تصاویر تم های مرتبط با رنگ گوشیه . همین تفاوت خاصی نداره به شرطی که پروداکت کد گوشیتو بتونی با NSS به هر کدوم که دوس داری عوض کنی میتونی هر کدوم از فریم ویر های مربوطه رو نصب کنی

ببخشيد من تازه واردم. اين NSS كه باهاش پروداكت كد رو ميشه عوض كردچيه؟ برنامه است يا سخت افزار؟ از كجا ميشه گرفتش وچطوري كار ميكنه؟
    من يكx6 مونتاژ مجارستان دارم كه زبان فارسي نداره چطور ميشه فارسيش كرد؟

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

آقا من از سایت btuser برا نوکیا n97 سفید فارسی فایل ها رو دانلود کردم
    با فونیکس رفتم تو کار فلشش
    اول که گفت یه فایل optional کمه
    گفتم خوب optional که عیب نداره
    رفتم جلو
    بعد یه خطا داد و اومد بیرون
    هیچ کاری نکرد اصلا
    میشه آخرین ورژن برا 505 رو برام بذارین تا دانلود کنم
    اگه تک فایل باشه راحتت ترم
    سلام دوست عزیز تک سایز و exe آخرین فریمور رو نتونستم براتون پیدا کنم !
    اینا هستن میتونید دانلود کنید :
    RM-505_MENA_FARSI black
    0576556
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (106.34 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (9.01 kB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (4.20 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2.75 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (18.80 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (33.43 kB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (1.52 kB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (5.20 kB)

RM-505_MENA_FARSI white
    0576575
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (106.34 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (18.80 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (9.01 kB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (4.20 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2.75 MB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (33.43 kB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (1.52 kB) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (5.20 kB)

ببخشيد من تازه واردم. اين NSS كه باهاش پروداكت كد رو ميشه عوض كردچيه؟ برنامه است يا سخت افزار؟ از كجا ميشه گرفتش وچطوري كار ميكنه؟
    من يكx6 مونتاژ مجارستان دارم كه زبان فارسي نداره چطور ميشه فارسيش كرد؟
    سلام دوست عزیز تایپک زیــر :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    باید با همین برنامه پروداکت کد گوشی رو تغییر بدی به فارسی و گوشیتو آپدیت کنی !
    فارسی به گوشیت اضافه میشـــه ...
    موفق باشید!

3. 3 کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

سلام
    فریمور فارسی نوکیا 6300 رو میخوام.
    ممنون میشم اگه لینک دانلودش رو بذارید.
    ..یا حق...

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

با سلام ...من یه N95 دارم که فریمورش 12.0013 هستش و با رام پچر -- شده حالا میخوام ببینم که فریمور جدیدتری براش نیومده...اگه اومده از چه راهی باید آپدیتش کنم؟...چجوری میشه با Wireles آپدیتش کرد و برام مهمه که دوباره بعد از آپدیت بشه هکش کرد...ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

با سلام ...من یه N95 دارم که فریمورش 12.0013 هستش و با رام پچر -- شده حالا میخوام ببینم که فریمور جدیدتری براش نیومده...اگه اومده از چه راهی باید آپدیتش کنم؟...چجوری میشه با Wireles آپدیتش کرد و برام مهمه که دوباره بعد از آپدیت بشه هکش کرد...ممنون
    سلام دوست عزیز ورژن های بالاتری اومده ...
    تایپک زیر توضیح داده شده برا آپدیت کردن گوشی
    مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    موفق باشید!

7. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pooryak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من n73 me دارم یه هدست بلوتوث دارم گوشی پیدا نمیکنه از چیزای که خوندم فکردم بخاطر اینکه a2dp رو پشتیبانی نمیکنه و نوشته بودن باید اپدیت شه من fireware v.4..0839.42.2.1 رو گوشیم ولی مثل اینکه V4.0727.2.2.1 این ورژن a2dp رو درست میکنه من باید چیکار کنم؟ باید اون یکی که قدیمی تره رو نصب کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام اقای H.VIKE این فریمورهای که برای نوکیا x6 گذاشتی با منو فارسی است؟
    من از کجا بفهمم که کدامش به گوشی من میخوره ایا اینهایی که گذاشتید در جایی تو گوشی یا رو جعبه نوشته شده تا من ببینم کدامش به گوشیم میخوره. ممنون میشم اگه بیشتر راهنماییم کنید.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام اقای H.VIKE این فریمورهای که برای نوکیا x6 گذاشتی با منو فارسی است؟
    من از کجا بفهمم که کدامش به گوشی من میخوره ایا اینهایی که گذاشتید در جایی تو گوشی یا رو جعبه نوشته شده تا من ببینم کدامش به گوشیم میخوره. ممنون میشم اگه بیشتر راهنماییم کنید.
    سلام دوست عزیز آره فارسی رو ساپورت میکنــه ...
    خب ببینید فریمور ورژن گوشیتون چنده اگه این که من گذاشتم بالاتر بــود فایل های رو که گذاشتم رو دانلود میکنی و با برنامه جـف که تایپک اموزشش قسمت نوکیا هست روی گوشیتون فلش میکنیـــد !
    موفق باشید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ببخشید آقای H.VIKE این همه از شما سوال میکنم ورژن گوشیم 20 بود خودم آپدیت کردم شد 21 ولی منو فارسیش پرید
    Software Version : v21.0.004
    Sotware Version Date : 05-06-2010
    Custom Version : 21.0.004.256.01
    Custom Version Date : 06-07-2010
    Language Set : 01
    Model : x6-00
    Type : RM-559
    اینها مشخصات گوشیم بعد از آپدیت هست ولی منو فارسی نداره. در ضمن گوشیم مشکی رنگ است. حالا باید هر 10 فایلی را که برای گوشی ایکس6 گذاشتی را بردارم و با برنامه جف داخل گوشیم بریزم.

داره خودمونی میشه edris.noei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه فریمور برای e50 می خوام.اونی رو که آپلود کردین تو صفحه های اول تاپیک لینکش خرابه.خیلی لازم دارم.اگه میشه فارسیش رو بزارین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •