لپ تابت چیه ؟
احتمالا مشکل از یه برنامه ایه که باعث میشه بعد از چند دقیقه سیستم بره تو حالت low performance یا کاهش مصرف برق . تا اونجایی که من میدونم فیفا با این برنامه ها مشکل داره . توی همین فیفا 12 هم این مشکلو داره به نظرم .
لپ تابت چیه ؟
احتمالا مشکل از یه برنامه ایه که باعث میشه بعد از چند دقیقه سیستم بره تو حالت low performance یا کاهش مصرف برق . تا اونجایی که من میدونم فیفا با این برنامه ها مشکل داره . توی همین فیفا 12 هم این مشکلو داره به نظرم .
Last edited by Gregar; 21-09-2011 at 09:42.
سلام
ما هرچی اومدیم صبر کنیم تا نسخه اصلی بیاد نشد بس که بچه ها تعریف کردند
رفتم دمورا خریدم کلی حال کردم،دمش گرم خیلی خفن شده...
اما خداییش باگ گرافیکی خفن زیاد داره،چندین بار دست و پا بازیکنا رفت تو بدن هم
یه بار دسته زلاتان از پسه کله سیدورف رفت تو از دهنش اومد بیرون!!!![]()
من زیاد از قطعات pc سر در نمیارم اما با قطعات زیر براحتی بازیا در حالت high 4x دارم بازی میکنم
من حتی با فیفا 11 مشکل داشتم با این سیستمم و هی لگ داشت ولی الان با این دمو مشکلی ندارم...
Processor: AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor 2.80 GHz
Ram: 2.00 GB
Graphics:1 GB
GeForce 9400 GT
پارسال هم همین طور بود نسخه دموی فیفا 11 برای من لگ داشت ولی توی نسخه نهایی این مشکل وجود نداشت.فکر کنم تو نسخه نهایی شما مشکلی نداشته باشی برای اجرای روان بازی.
به يه باگه جالب برخوردم الان
البته نميدونم ميشه اسمشا گذاشت باگ يا نه...
تو اين 4-5 ساعتي که دارم بازي ميکنم تا حالا نتونستم يه تکل بزنم که فقط پايه بازيکنا بزنه
يعني چندين بار تا حالا از پشت تکل زدم فقط به قصده پا بازيکن که اگه واقعيت بود پا بازيکن کنده ميشد ولي اينجا انگار نه انگار...
البته اگه تکلت به سمته توپ باشه و به توپ برخورد داشته باشه بازيکن ميخوره زمين ولي اگه به توپ کاري نداشته باشي انگار رو پايه يک روح تکل زدي
مثله اين فيلمه مسخره ما رمضون شبکه 3 پات از تو پاها بازيکن حريف رد ميشه...
Dell Vostro 1500
فکر نمیکنم از برنامه خاصی باشه آخه روحالت Low این مشکل پیش نمیاد
در حین بازی وقتی نور کم میشه همونجوری نمیمونه و باز نور به حالت عادی برمیگرده و باز کم میشه
سلام
اقا من دمو رو تازه دانلود کردم
مشکلم اینه که صفحه اول بازی که اجرا میشه بعده چند لحظه کراش میکنه مشکل چیه؟پچی چیزی نیست؟
تو اخرین بازیم با نستا یه تکل از جلو زدم رو پای ویا . دیدم به طور عجیبی رد شد ازش . صحنه اهسته رو اوردم دیدم که به به عجب باگ باحالی بوده . و از روی همین باگ گل خوردم . زیاد از این باگها دیدم . حتما اون ویدئوی صفحه قبل رو ببینین دیگه به هیچ جکی نمیخندین .
همون دیگه . بعد از چند دقیقه میره تو حالت low . ولی چون همون موقع دکمه رو داری فشار میدی باز برمیگرده به حالت قبل . asus یه برنامه داره EPU Engine که وقتی میره رو حالت low دیگه هیچی جلوشو نمیگیره که بعد از چند دقیقه مانیتور خاموش میشه . مثلا موقع فیلم دیدن . باید دکمه بزنی تا دوباره برگرده .
عجب ویدئوی کر کر خنده ای بود!!!! زلاتان توآخرین صحنه داشت پرواز میکرد!!! اون قسمتم که فن پرسیو چنتا دیگه هی به هم میخورن میفتن رو سرو کله هم که دیگه آخرش بود.. بسی خندیدیم!!!
sسلام چه طوری پنالتی محکم بزنیم یا بغل پا باتشکر....
این روش تست شده و 100% جواب میده
لینک زیر رو دانلود کنید و بعد از اکسترکت فایل هارو به فولدر اصلی بازی یعنی GAME انتقال بدین و بعد بازش کنید و دگمه هارو تنظیم کنید
مسیر زیر رو دنبال کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Start-> Run-> (or maybe press the Windows button + R) -> type Regedit -> HKEY_CURRENT_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName->Right Click on it -> Modify.. ->Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2
فکر میکنم مشخص باشه وقتی مرحله بالا رو انجام دادین فایل زیر رو که شبیه ساز دسته xbox برای ویندوز هست تو فولدر game کنار آیکون بازی بریزید البته بعد از آنرار کردن
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا دیگه وقتی با گیم پد خودتون تو بازی برین بازی کرش نمیکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممکنه تو منو دکمه های دسته خوب عمل نکنه که میتونید کار های منو رو با کیبورد انجام بدین.تو منو میتونین دسته رو به شکل دلخواه تنظیم کنید
Last edited by amirhoseinn; 21-09-2011 at 21:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)