دوستان تيم سخت افزار اين را جدي مي گم كه اگه از نوشتن مطلب و بالا بردن سطح سواد بچه ها تلاش نكنيد شرمندتون مي شم.
ببخشيد
قربانتون شهريار البته منظورم همه ي بچه هاي تيم نيستند.
دوستان تيم سخت افزار اين را جدي مي گم كه اگه از نوشتن مطلب و بالا بردن سطح سواد بچه ها تلاش نكنيد شرمندتون مي شم.
ببخشيد
قربانتون شهريار البته منظورم همه ي بچه هاي تيم نيستند.
خوب سري 8 نود نانو بودن وقتي سري 9 كه شصت و پنج نانو اومد هم ازونجائيكه حجم كلي سيپييو كمتر شد دماي توليدي هم كمتر شد البته قيمت تمام شده سيپييو براي شركت سازنده هم كمتر شد
تا اونجائيكه من ميدونم توي قسمت Power Option تنظيمات متناسب با كاربرد رو انتخواب ميكنن بعد فركانس بطور خودكار تنظيم ميشه يا اينكه بصورت مستقيم و دستي فركانس رو تنظيم ميكنن
خوب سري 8 نود نانو بودن وقتي سري 9 كه شصت و پنج نانو اومد هم ازونجائيكه حجم كلي سيپييو كمتر شد دماي توليدي هم كمتر شد البته قيمت تمام شده سيپييو براي شركت سازنده هم كمتر شدنوشته شده توسط Shahryar_NEO
تا اونجائيكه من ميدونم توي قسمت Power Option تنظيمات متناسب با كاربرد رو انتخواب ميكنن بعد فركانس بطور خودكار تنظيم ميشه يا اينكه بصورت مستقيم و دستي فركانس رو تنظيم ميكنن
كاملاَ حق با وامپير جان هست .اما اين نكته نبايد فراموش بشه كه ساير قطعات در صورتي خوب كار مي كنند كه سي پي يو قوي باشه و در غير اينصورت اگه شما يه سلرونD رو با گرافيكMB 256, 7900 GT و رم DDR2 ,4X2GB, Geil.اصلاً جواب نمی ده(حتی اگه کلاک سی پی یو 3.0 باشه)
عزیز اگه اسم فرد مورد نظر رو بگی راحت تر مشکل حل میشهنوشته شده توسط Shahryar_NEO
![]()
![]()
![]()
حرفتون تا حدودي البته فعلا درسته چون در حال حاضر خصوصا گيمهاي جديد از پردازنده هاي چند هسته اي پشتيباني ميكنن كه در اونها نسبت به انواع Single Core بمراتب بهتر عمل ميكنن.نوشته شده توسط vampire_viper
ولي من نظرم اينه كه دوست عزيز سي پي يوت را عوض كن يكم بهتره چون دماش هم بايد حدود 75 درجه باشه.
گابانا جان چي شد اون سوال من كه پرسيدم كه چيپست 975 از Conore پشتیبانی می کنه یا نه؟(اون لینک رو دیدی یا نه؟)
اسم را نمي گم ولي اين را بگم كه شما و علي و ايكس اف ايكس هم تا حدودي نيست . محسن هم نيست پس حالا خودش مي دونه كيه .البته شما اون را نمي شناسيد و دانشجوي رشته سخت افزاره.
بگذار خيالت را راحت كنم بدوني حرف آخر بابا جان 975 x به خوبي ساپورت ميكنه يعني عالي آخرين مدل كنرو هم همين طور ولي نوشته كه پايين تر از 975 را به خوبي ساپورت نمي كنه .نوشته شده توسط amin_metal1370
قربانت شهريار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)