تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 100 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

دوستان من توی یک چیز موندم مثلا من سرعت 128 نامحدود از پارس بگیرم اگر سرعتم حالا گیریم 30 باشه که اگر اگر بدن یعنی من 24 ساعت سیستم روشن باشه فوقش بتونم 2.5 گیگ دانلود کنمولی من با همین محدود 512 پارس انلاین تو همون 6 ساعت رایگانش که سیستم روشن بالای 3 گیگ حتی تا حدود 4 گیگ دانلود میکنم تازه بقیه ساعت هاش هم میتونم سیستم خاموش باشه یا بتونم استفاده های دیگه بکنم در صورتی که نامحدودش 128 با محدود 512 تفاوت چندانی برای من نداره از نظر قیمت پس همین محدود خیلی خیلی به صرفه تره برام

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من توی یک چیز موندم مثلا من سرعت 128 نامحدود از پارس بگیرم اگر سرعتم حالا گیریم 30 باشه که اگر اگر بدن یعنی من 24 ساعت سیستم روشن باشه فوقش بتونم 2.5 گیگ دانلود کنمولی من با همین محدود 512 پارس انلاین تو همون 6 ساعت رایگانش که سیستم روشن بالای 3 گیگ حتی تا حدود 4 گیگ دانلود میکنم تازه بقیه ساعت هاش هم میتونم سیستم خاموش باشه یا بتونم استفاده های دیگه بکنم در صورتی که نامحدودش 128 با محدود 512 تفاوت چندانی برای من نداره از نظر قیمت پس همین محدود خیلی خیلی به صرفه تره برام

فرض اولیه ات کلا اشتباس . سرویس نامحدود 128 نهایت سرعتی که بهت بده 16 هست .
    حالا با این 16 حساب کتاب کن

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

تازه دوستان یک جک دیگه بعضی از شرکتا مثلا سرویس 128 نامحدود بدون ضریب 1 به 10 رو مثلا میدن 35 تومن با ضریب میدن 11 تومن اخه روده بر شدم یعنی حداقل وقتی من ان هستم از اون 10 نفر 3 نفرشون داره از این سرویس شیر میکنه پس قیمت شده یک سوم یعنی 35 حدودا شده 11 تومن در صورتی که خودشون رو زدن به خریت کهوقتی نامحدود بشه از اون 10 نفر حداقل حداقل 6 نفر انلاین میشن تجربه نشون داده چون اگر انلاین نمیشدن شبا سرعت دانلود ما از 250 نمیشد 40 پس قیمت 35 تومنشون هم باید تقسیم بر 6 بشه یعنی حدود 6 تومن مردم رو بدبخت گیر اووردن

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

فرض اولیه ات کلا اشتباس . سرویس نامحدود 128 نهایت سرعتی که بهت بده 16 هست .
    حالا با این 16 حساب کتاب کن
    داداش من میدونم اشتباس خودم هم نوشتم اگر اگر ولی میگم اگر در حد دو برابر بگیرم نتیجش این میشه یعنی به اندازه 256 بگم بهم سرویس بده حالت خیلی خوبش رو در نظر گرفتم این شد حالت عادیش دیگه بماند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوشم مياد شاتل به روي خودش هم نمياره

ايول حالا به كي پشتت گرمه بلا

6. این کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کاربرا فقط دارن در مورد یه لیست کذایی توی سایتهای isp ها بحث میکنن . نه به داره نه به باره .
    به قول معروف : کی داده کی گرفته ؟
    خوب تازه اولین مرحله هست . الان اگه لیست بیزارن ولی نفروشن دوباره میشه شکایت کرد ولی اگه لیست رو نمیزاشتن که به چیزی نمیشد گیر داد و بر می گشتیم سر پله اول یعنی گیر به اجرای ابلاغیه. انتظار ندارین که ISP ها یک شبه قیمت هاشون رو زیر یک سوم بیارن ؟؟

8. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله براي شما و عده ديگه از دوستان كه پول 128 ميدن و از سرعت 2 مگ استفاده مي كنن اين اتفاق نامطلوب هست اما براي من و امثال من كه پول 1 و 2 مگ ميديم اما شبا سرعتمون (به دليل شير شدن با تعداد زيادي افرادي كه 128و256و 512 خريداري كردن) به زور به 20-30 ميرسه اين اتفاق و سرويس نا محدود مساله درست و خوبي هست
    اگه شما هم تا الان به جاي اينكه شبا اون 6 ساعت رو از سهم افرادي هزينه پهناي باند دادن استفاده نمي كرديد و سرعتتون به ميزان 30 مي رسيد مطمئن هستم الان از اين طرح ناراضي نمي شديد

10. 6 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

1

بله براي شما و عده ديگه از دوستان كه پول 128 ميدن و از سرعت 2 مگ استفاده مي كنن اين اتفاق نامطلوب هست اما براي من و امثال من كه پول 1 و 2 مگ ميديم اما شبا سرعتمون (به دليل شير شدن با تعداد زيادي افرادي كه 128و256و 512 خريداري كردن) به زور به 20-30 ميرسه اين اتفاق و سرويس نا محدود مساله درست و خوبي هست
    اگه شما هم تا الان به جاي اينكه شبا اون 6 ساعت رو از سهم افرادي هزينه پهناي باند دادن استفاده نمي كرديد و سرعتتون به ميزان 30 مي رسيد مطمئن هستم الان از اين طرح ناراضي نمي شديد
    حرفهاي شما كاملا تاييد ميشه !!
    من الان سرويس 512 نامحدود دارم كه ماهي 95000 تومن بابتش پول ميدم و اكثر مواقع (روزها)سرعت دانلودم بين 25 تا 50 هست ،اين قيمت واقعا زياده براي همچين سرويسي! اما تو طرح جديد قيمت خيلي بهتر شده و با همين بودجه ميتونم سرويس 2 مگ هم بگيرم كه مطمئنا سرعتش بهتر ميشه حتي با وجود شير 1 به 10

در ضمن لازم نيست كسي ناراحت بشه ، سرويسهاي قبلي سرجاشون ميمونن و هركي دوست داشت ميتونه از سرويسهاي نامحدود جديد بگيره.

12. 3 کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    هر کسی نسبت به نیازش از سرویس ها استفاده می کنه. شما دانلود زیاد دارین ربطی به بقیه نداره.
    شما می خوای شبی 6 گیگ دانلود کنی خب سرویست رو عوض نکن خلاص.
    من که مخابرات 256 دارم کلا 4 گیگ حجم دارم بدون شبانه. پس همین 2 گیگ در روز "برای من" خیلی هم خوبه و مصرف من بیش از این هم نیست.
    پس سلیقه ها و نیازها فرق می کنه. یه نفر وبگردی می کنه کنارش هم یه 2-3 گیگ دانلود. یا یه نفر مثل شما شبی 6 گیگ دانلود نیاز(!) داره.
    این حساب کتاب ها رو هم همه بلدن شما نیازی نیست یادآوری کنین.

14. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خب كسي اجبار نكرده سرويس نامحدود بگيريد ،همين سرويس محدودي رو كه قبلا داشتيد ميتونيد بگيرد.

16. 2 کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •