این مراحل شکار حیوانات کم یاب خیلی جالبه.
موجوداتی رو می بینید که هیچ جایی نیست
از کرگردن گرفته تا مورچه خوار و ژاگوار و .....
تنوع جانوارانش بسیار بسیار عالیه
حدود 50 گونه جانوری توی بازیه که توی تاریخ بازیهای کامپیوتری بی سابقه هست
این مراحل شکار حیوانات کم یاب خیلی جالبه.
موجوداتی رو می بینید که هیچ جایی نیست
از کرگردن گرفته تا مورچه خوار و ژاگوار و .....
تنوع جانوارانش بسیار بسیار عالیه
حدود 50 گونه جانوری توی بازیه که توی تاریخ بازیهای کامپیوتری بی سابقه هست
بازی رو تموم کردم . اولای بازی ادم خسته میشد اما رفته رفته هیجان بازی بیشتر و بیشتر میشد و ادم رو برای ادامه کار پای پی سی میخکوب میکردم . ایشالا فردا برداشت کلیم رو از بازی می نویسم .
فقط من از دو تا انتخاب اخر بازی راه انسانی ( دیگه خودتون می دونید کدوم رو میگم دیگه ) رو انتخاب کردم ممنون میشم یکی از دوستان بگه اگه اون یکی راه رو انتخاب می کردیم چی میشد ؟؟ تو اسپیلویر بگید تا لو نره !!![]()
راه انسانی که خودت دیدی چی شد
راه غیر انسانی هم دوستمون توضیح داده :
سلام من بازی FARCRY 3 رو دانلود کردم ولی زبان منو ها و زیر نویسش روسی هست و زبان انگلیسی نداره لطفا فایل های زبان انگلیسی منو ها و زیرنویس رو برای دانلود قرار دهید .
با سلام
من همون اویل بازی گیر کردم که یه نفر خنجر رو گلوم گذاشته و دستور بازی space و پایینش نوشته mash نمی دونم چه کار کنم
دوستان اون مرحله که باید اون drug field رو (مزرعه ای که مواد مخدر کشت میکنن) آتیش بزنیم چطور رد کنم؟آیا آلارمی چیزی هست که باید غیر فعالش کنم.آخه هرچی میکشم کم نمیشن هیچ تازه زیادم میشن![]()
اونجا باید خیلی سریع پشت سر هم کلید اسپیس رو بزنی
باید اون مزارع رو با آتش افکن آتیش بزنی . فکر کنم 3تا مزرعه باشه. بعدش که آتیش زدی باید بری یک کشتی که مواد مخدر رو حمل می کنه رو آتیش بزنی و منفجر کنی.
ببخشید من تو مرحله skills گیر کردم نمیدونم چیکار کنم بییرونم نمی یاد
باید یک SKILLS (مهارت) واسه خودت فعال کنی. روی هر کردوم از مهارتهایی که اجازه میده با موسس دبل کلیک کن تا اون مهارت بهت اضافه بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)