تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 113 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

گرفتن این درایو جدید لازمه ؟
    من که وارد سایت ان ویدیا می شدم و می ذاشتم اتوماتیک چک کنه می گفت به سایت دل مراجعه کنید . اونجا هم که این نسخه نیست .....
    مال من الآن 268.30 هست درایورم .....
    با سپاس ...
    سلام دوست عزیز آخرین ورژن درایور nVidia geforce Gt540M 280.26 است. Version:
    280.26 WHQL که من همین الان تو سایت nvida چک کردم که تاریخ انتشارش 2011.08.09 می باشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز آخرین ورژن درایور nVidia geforce Gt540M 280.26 است. Version:
    280.26 WHQL که من همین الان تو سایت nvida چک کردم که تاریخ انتشارش 2011.08.09 می باشد.
    بله متوجه شدم ولی خب چرا این آپدیت تو سایت دل نیست ؟ چون اونجا هم پیشنهاد شده بود از سایت دل برای بروز رسانی استفاده بشه .
    ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان منو یه رانمایی کنین لطفا. من وقتی خواستم لپ تاپم رو بگیرم مرده گفت باید آنتی ویروس اصل بخری. گفت Bit Defender خوبه منم حواس نبود فایروال نداره. یه ورژن فارسیه مسخره بود. چند روز پیش آپدیت کردم به 2012. اما یه روز بعد متوجه شدم بعضی سایت ها رو با تاخیر 3 4 دقیقه به بالا لود میکه ! خلاصه پاکش کردم و الام هیچ آنتی ویروسی نصب نیست. خواستم بدونم میشه Licence اینو به Internet Security آپدیت کرد ( که نمیشه فکر کنم).
    یه سوال دیگه. شنیدم ویندوز های اصل با آنتی ویروس های کرک شده مشکل دارن و ویندوز رو خراب میکنن. خواستم بدونم درسته؟!
    این موضوع در مورد NOD 32 هم درسته ؟! ( که فقط User pw میخواد و کرک نداره).

یه سوال دیگه
    حدود یک ماه هست این لپ تاپو دارم. یه بک آپ گرفتم ازش اول کار ولی رو هارد اکسترناله. می خواستم اگه بشه یکی دیگه بگیرم میشه؟ میترسم تنظیمات رجیستری یکم بهم خورده باشه. لطفا کمکم کنین . ممنون

داره خودمونی میشه moh3en_6886's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

خواهش میکنم. اشناالله کارتون راه افتاده باشد.

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------

سلام دوست عزیز. من در یکی از پستهای این تاپیک مراحل سرچ جدید از ابتدا را توضیح دادم. آن را مطالعه و مرحله به مرحله اجرا کنید. احتمالا درست میشود. اگر نشد تصاویر را مرحله به مرحله از زمانی که وترد media center میشوید بگیرید و در تاپیک بگدارید ببینم.

---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------

در قسمت power options رفته و به change plan setting بروید و سپس به change advanced power setting رفته
    سپس سربرگ sleep را باز کرده.در قسمت allow wake timers هر دو را disable کنید.
    حال عمل کالیبره را کامل مطابق آنچه گفتم دقیقا انجام دهید. نتیجه را به من اطلاع دهید.
    سلام
    آقا امین فرقی نکرد.بازم رو 5 ثانیه خاموش شد.بعدشم که روشن کردم پیغام F1 F2 ازین جور چیزا!
    بعد 5 دقیقم تو همون حالت خاموش شد.نمیدونم اون حالتی که گفتین بعد از هایبرنت 5 ساعت طول میکشه چیه؟
    .همه چیزم چک کرده بودم قبل از 5 درصد.طبق دستور بود.
    الانم زدم دوباره شارژ بشه.مشکل چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه xps l502 دارم به یه مشکل برخوردم
    وقتی صدا یا نور صفحه رو کم و زیاد میکنم انیمیشنش روی صفحه نمیاد
    دوتا از دکمه های لمسی بالای کیبورد هم کار نمیکنن یعنی select میشن اما چیزی اجرا نمی شه
    در ضمن backlight هم داره که از اول کار نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه xps l502 دارم به یه مشکل برخوردم
    وقتی صدا یا نور صفحه رو کم و زیاد میکنم انیمیشنش روی صفحه نمیاد
    دوتا از دکمه های لمسی بالای کیبورد هم کار نمیکنن یعنی select میشن اما چیزی اجرا نمی شه
    در ضمن backlight هم داره که از اول کار نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نرم افزار dell quickset رو نصب کن

7. 2 کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز. لینک دانلود بدون فیلتر در یکی از پستهای همین تاپیک قرار داده شده است که به راحتی میتوانید از آن لینک دانلود کنید.
    شماره پست را یادم نیست که دقیقا راهنماییتان کنم.با جست و جویی کوتاه پیدایش میکنید.
    موفق باشید.
    سلام من که لینکو پیدا نکردم ولی با یه سختی دانلود کردم

چرا توی این تاپیک هر هفته یا هر زمان که آپدیت جدید میاد یه پست ویژه نمیذارین؟؟؟؟
    اینجوری یه ارشیوی هم میشه از اپدیت ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. یک احتمال دارد که ویندوز اورجینال سیستمتان مشکل دارد و چون در ریکاوری هم همان را میریزد فرق نمیکند. چون تا آنجا که یادمه شما گقته بودید کلا 2تا DVD ریکاوری بوده که تازه موقع ریستور فقط با همان اولی سیستم ریکاوری شده که این خودش خیلی عجیب است! چون مال من 3تا DVD رایت کرد و موقع ریستور هر 3تا را پشت هم ازم خواست!
    نظر من این است که یک windows 7 ultimate که کاملا از سالم بودنش مطمعن هستید را به طور صحیح نصب کنید به احتمال زیاد درست میشود چون اینه سیستمتون با همان DVD اول ریکاوری شد خود نشان از مشکل دار بود ویندوز ارجینالتان است. پس این کار را یک بار بکنید و ویندوز را عوض کنید انشاالله که درست میشود. اما اگر با این کار هم درست نشد پس قطعا لپ تاپ مشکل دارد وباید ببرید گارانتی.
    فقط قبل از نصب ویندوز جدید کل هارد را کامل فرمت کنید.
    منم وقتی سیستم رو ریکاوری کردم به همچین مشکلی بر خوردم واقعا جالب بود با آپدیت کارتهای گرافیک و آپدیت ویندوز حل شد.
    تا جایی که براتون امکان داره درایو های کل سیستمتون رو به روز کنید.
    مثلا درایو کارت صدا درایو وایرلس کارت شبکه. بایوس .چیپست های مادربورد...

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

آره اونم نصب کرده بودم
    این عکس حالتی که هست - با علامت مشخص کردمش

موقعی که نیستم خوب مثه همه سیستمای سالم - همه چی عادیو طبیعیه و پنجره ها کامل همه صفحه رو میگیرن
    منم وقتی سیستم رو ریکاوری کردم به همچین مشکلی بر خوردم واقعا جالب بود با آپدیت کارتهای گرافیک و آپدیت ویندوز حل شد.
    تا جایی که براتون امکان داره درایو های کل سیستمتون رو به روز کنید.
    مثلا درایو کارت صدا درایو وایرلس کارت شبکه. بایوس .چیپست های مادربورد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا امین فرقی نکرد.بازم رو 5 ثانیه خاموش شد.بعدشم که روشن کردم پیغام F1 F2 ازین جور چیزا!
    بعد 5 دقیقم تو همون حالت خاموش شد.نمیدونم اون حالتی که گفتین بعد از هایبرنت 5 ساعت طول میکشه چیه؟
    .همه چیزم چک کرده بودم قبل از 5 درصد.طبق دستور بود.
    الانم زدم دوباره شارژ بشه.مشکل چیه؟
    وقتی رو 5% خاموش میشه 5 ساعت بهش دست نمیزنی میزاری همونجوری خاموش بمونه بعد 5ساعت میزنی به برق سیستم رو روشن میکنی.یه 7-8 ساعتی میزاری شارژ بشه.

11. 2 کاربر از ALI_METALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirmw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من درایور جدید کارت گرافیک nVidia geforce Gt540M 280.26 رو نصب کردم ...
    بهبودی حاصل نشد ... احساس کردم افت کیفیتی داشت و کلا سرعت پردازش کار های گرافیکی هم یه نمه پایین اومده بود ... در ضمن حتی آیکون GPU Activity هم تو این ورژنش از بین رفته بود ... دوباره داونگرید کردم به ورژن قبلیم که این بود : Nvidia Geforce GT 540M Driver Update - Ver. 275.33
    اگر با درایور های لبتاپتون مشکلی ندارین بهش دست نزنین ... بعضی وقت ها هم بعضی آپگرید ها ممکنه با بعضی از نرم افزار های نصب شده از قبل کانفلیکت ایجاد کنه ...
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •