ادای مورتون مظاهری رو دراوردن تو اون قسمتیه دکتر آوردن که اسمش Korton هستش..برای همه چیز بتادین تجویز می کرد !!!! ..من می خوام برم ازشون به خاطر تشابه اسمی KORTOL = KORTON شکایت کنم !!!
شما به دل نگیر![]()
ادای مورتون مظاهری رو دراوردن تو اون قسمتیه دکتر آوردن که اسمش Korton هستش..برای همه چیز بتادین تجویز می کرد !!!! ..من می خوام برم ازشون به خاطر تشابه اسمی KORTOL = KORTON شکایت کنم !!!
شما به دل نگیر![]()
به نظر من داره يه كم به سمت لوس بازس يا لودگي ميره. البته هنوز يه قسمت پخش شده و جاي كار داره.
بدل عادل بد نبود كم كم بهت ميشه-- مكتب خانه افتضاح بود -- بهترين تيكش همون عمو قناد خودمون بود -- البته فيلم قيصر هم خوب بود.
راستي اين چار پايه داغ كيا بودن مهموناش؟؟؟
عباس قادری!
خاله ها جالب بود.
منظورش این بود برنامه کودک های الآن که پر از خاله و عمو هست همش دلقک بازیه و بچه ها اینا رو دوست ندارن.
حتی بچه به خاله گفت خُله.
متاسفانه چون بچه ها ضعیفند و نمی تونند نظرشون رو بگن، اینقدر برنامه های کودک تلویزیون ضعیف شدنه.
بیچاره بچه های الآن که هیچ خاطره تلویزیونی نخواهند داشت.
در حالی که بچگی ما پر بود از خاطرات شیرین پسر شجاع ، گوریل انگوری ، هادی وهدی، محله برو بیا، چاق و لاغر، بل و سباستین، خانواده دکتر ارنست، مورچه خوار و....
شهر موش ها ، کلاه قرمزی و پسر خاله ، مسابقه محله ، هاچ زنبور عسل ، پلنگ صورتی ، تام و جری و ...
متاسفانه سیاست های غلط و غیر کارشناسانه ی سازمان در این سالها هیچ دست آورد مثبتی برای کودک و نوجوان ما نداشته و این قسمت از برنامه به زیبایی به این سیاست های غلط انتقاد کرد
به نظر من بهترین قسمتش داستان های باورنکردنی و برنامه کودک بود.
واقعا که خیلی خنده دار بود مخصوصا اون جایی که مدرسه غیر انتفاعی رو نشون میدادن واقعا که از ته قلب خندیدم.
دوستان درست يه سياس هاي غلطي وجود داره ولي به نظر من عامل هاي ديگه اي هم تاثير داره از جمله اينكه سليقه كودكان و نوجوانان امروز بسيار فرق كرده و با سليقه قديمي ها متفاوت الان بعضي وقت ها كارتون هاي اون موقع رو نشو ميده من از بچه ه گاهي اوقات ميپرسم اكثرا ميگن اينا چيه ديگه داره نشون ميده اينا همشون آشغالن. البته اينم با اين امر كه انيميشن هاي هاليوودي بسار زياد شده و به راحتي در دسترس همه است رابطه مستقيم داره.
و عامل ديگه تغيير بسيار زياده فرهنگي تو انيميشن هاي هالييوود و مقداري تغيير فرهنگي هم تو انيمه هاي ژاپنه. ببينيد اكثر اون كارتون هايي كه دوستان نام بردنند آثار خارجي هستند و خب اون زمان زياد از لحاظ فرهنگي اينقدر اوضاعشون خراب نبود كه نشه نشونشون داد و با مقدار خيلي كمي سانسور جوري كه به داستان لطمه نخوره ميشد اونارو پخش كرد.
ولي امروزه اينقدر از لحاظ فرهنگي مشكل تو انيميشن هاي خارجي وجود داره كه با مقدار زيادي هم سانسور بازم نميشه پخشش كرد و كل داستان از بين ميره.
و يه دليل ديگه هم داره و اونم دستمزد بسيار بسيار پايين دوبلور هاي كشورمونه كه اينقدر كمه كه هيچكدوم حاظر نيستند به مدت طولاني يه انيميشن با قسمت هاي زياد رو دوبله كنند.
آیتم عمو قناد خیلی قشنگ بود . فیلم قیصر و دادماس و داستان باورنکردنی هم قشنگ بود .
آیتم مبارکش عالی بود از خنده ترکیدم خیلی قشنگ ادای عروسک در می آوردن واقعا خلاقانه بود![]()
این تیکه اخر امشب خیلی باحال بود..داشت ادای خیابانی رو توی گزارش فوتبال در می اورد ..خیلی قشنگ بود کلی خندیدم ... دمشون گرم .. انگار که خود خیابانی داره گزارش میکنه..چه شکمی هم برای بدلش گذاشته بودند ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)