مستمر میخوای چیکار ؟
نهایی رو ملاک قرار بده در حال حاضر .هرچند سال بعد هم به احتمال زیاد تاثیر نمرات کنکور به صورت مثبت خواهد بود و اگه کنکور خوب کار کرده باشی نمرات نهایی تاثیر نخواهند داشت .
معدل دیپلم هم مهم نیست معدل کتبی نهایی اهمیت داره![]()
مستمر میخوای چیکار ؟
نهایی رو ملاک قرار بده در حال حاضر .هرچند سال بعد هم به احتمال زیاد تاثیر نمرات کنکور به صورت مثبت خواهد بود و اگه کنکور خوب کار کرده باشی نمرات نهایی تاثیر نخواهند داشت .
معدل دیپلم هم مهم نیست معدل کتبی نهایی اهمیت داره![]()
از حسابان و جبر به هيچ وقت سخت تر نيستن ولي خيلي وقت گير تر ميباشند يعني ميشه 550 صفحه حفظي و عمقي خوندن مطالبي كه هيچوقت نخوندي (البته اگه زمينم بخوني ) ...
ولي اگه واقعا علاقه داري و ميخوني ميتوني تموم كني ..
حالا تو همين تالار هستن كسايي كه از رياضي رفتن تجربي ....بپرس از اونا بازم
من به عنوان یکی از همونا عرض میکنم که خوندن زیست شناسی از جبر سخت تر ولی از حسابان آسونتره . به شرطی که با علاقه بخونی نه برای نمره.
اگه برای امتحان تغیر رشته میخونی من توصیه میکنم به جای این کار بری راه دور ثبت نام کنی (مشکل نظام وظیفه و... هم پیش نمیاد برات ) اونها امتحان تغیر رشته ندارن .
بعدش هم بشین خودت برنامه ریزی کن که زیست شناسی ها رو چطوری بخونی.
جان؟ما تو ساندويچيم!
راه دور چطوریه جریانش؟اگه برای امتحان تغیر رشته میخونی من توصیه میکنم به جای این کار بری راه دور ثبت نام کنی (مشکل نظام وظیفه و... هم پیش نمیاد برات ) اونها امتحان تغیر رشته ندارن .
بعدش هم بشین خودت برنامه ریزی کن که زیست شناسی ها رو چطوری بخونی.
مشکل نظام وظیفه که ندارم....معافم
من که تا امتحنات ترم هیچی به اونجام نبود معدلمم شد 16 گند زدم ولی بعد ترم تو دو ماهه آخره سال ترکوندم امتحانات ماهانه مدرسه ما خیلی سخته و ماورایی شدم 18.40 بعد از اینور ترکوندم خودم کف کردم
عید هیچی نخوندم رفتم ترکیه عشق و حال الانم پشتم باد خورده فجیح باید خودمو جمع و جور کنم
برنامه نهاییم خیلی عالیه فقط جبر و شیمی وقتش کمه
معدل دیپلم منم افتضاحه ( تو خیلی بی ادبیا : )) )
معدل دیپلم، معدل کل سال سوم هست یا فقط معدل نهایی ؟ ( علیرضا اگه میدونی حتما جواب بده )
ساندویچ اسم یه قضیه آخر حد و پیوستگی هست : دی
هندسه هم وقتش کمممممه!!!
معدل دیپلم معدل سه سال تحصیل در دبیرستان هست!
دمت . / M \
فردا شیمی و دینی (دینیمون یه خورده با عمش مشکل داشته گفته کل کتاب : ))) زارت : ))) ) و هم امتحان داریم ، دارم معماری پردازنده های ARM رو میخونم. =))
عمو پارسا شما هم?
راستی این حد کجای کدوم کتابه?![]()
یعنی جمع تقسیم بر 3 ؟
مطمئن هستید ؟!!!
رمز ورود رو گفتی اومدی اینجا کوشولو ؟ : دی
حد فصل 4 حسابان هست ، با این وضع میخوای یه ماه دیگه امتحان نهایی بدی ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)